.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa

Какво да правяяяя ?!? ;[[

Такаамм..Имам огромен ОГРОМЕЕЕН проблем и наистина имам нужда от помощта ви!!
    Ще се опитам да съм максимално кратка..значии..ЪъЪъ..охх..Им а едно момче..да го наречем Х,с него се харесвахме от лятото на 2007,аз ходих с най-добрия му приятел (който се оказа ебати тъпака) и след това въпросното момче (Х) замина за Гърция..мислех си,че няма да го видя никога повече и ето,след година,на 25 декември се видяхме,а днес той ми предложи. Той е моето момче мечта,перфектният,истински ят,единственият,уникалният ,момче,което желае всяко момиче и когато разбрах,че харесва мен полудях от радост..
    И ето,идва и проблемът-една от най-добрите ми приятелки(ама наистина най-добрите,които и без тфа са само две) е влюбена в него още от онова лято.. Наистина го обича...и ако аз тръгна с него ще я нараня много и може би ще я загубя като приятелка ..а ако не тръгна с него ще изпусна най-прекрасния шанс в живота си ...
    Кажете ми какво да правяяя!!Още не съм говорила с нея,защото знам,че това много ще я нарани,а и без това е емо (не е поза) и ме е страх,да не си посегне на живота...
    Обичам и него и приятелката си,не искам да загубя нито един от двамата...какво да правя
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Дълбините на канала :D
    леле мила.наистина не ти е леко положението...Виж сега,щом е предпочел теб,най-добрата ти приятелка,ако наистина е такава,ще се зарадва дори за теб,защото,ако е умна ще разбере,че така или иначе,той не иска нея...най-добрите приятелки си искат само доброто!Говори с нея и недей да пропиляваш шанса си

Ако ти бях приятелка щях да се радвам ти да си щастлива.
    Той няма нищо към нея и не е имал,така че нещата няма да са чак толкова болезнени.
    Не се притеснявай. Говири с нея

Мега фен
    на твое място бих говорила с приятелката и бих тръгнала с момчето все пак човек трябва да е егоист в някои моменти, не може винаги дА мислим за другите и да се поставяме на 2-ро място. и ако ти е толкова добра приятелка, колкото казваш, ще те разбере. а тва, че е емо...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз съм на мнение, че тя ще те разбере. Дори ти да не тръгнеш с него, те няма да ходят, нали? Говори с нея и се бори за момчето,щом си заслужава..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Тва с емото наистина е опасно.Първо разговаряй с нея, защото по-добре да спасиш живота й.Наистина както казва мацката от горния пост все пак ако е умна и ако ти е тру френд ще те разбере.Връзките между момче и момиче в тази възраст са временни,но приятелството трае по-дълго,нали?Според мен ако момичето не е съгласно се откажи от момчето и избери приятелството.

О да .. естествено , че всички ако бяхте на мястото на приятелката й щяхте да я разберете ... Да , ама НЕ .. на мен ми се е случвало и мога да кажа, че изобщо не е приятно ! Да гледаш най-добрата си приятелка с момчето , което обичаш .. с момчето , за което си мечтала .. Болката е просто непоносима наистина ... Опитах се да я разбера ..но накрая просто не издържах ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    О да .. естествено , че всички ако бяхте на мястото на приятелката й щяхте да я разберете ... Да , ама НЕ .. на мен ми се е случвало и мога да кажа, че изобщо не е приятно ! Да гледаш най-добрата си приятелка с момчето , което обичаш .. с момчето , за което си мечтала .. Болката е просто непоносима наистина ... Опитах се да я разбера ..но накрая просто не издържах ...
    и кво тя да си пропилее шанса заради приятелката си? в тоя случай, всички губят: тя ще е нещастна, защото ще си е прогубила шанса, приятелката ще е нещастна, защото момчето не я иска, момчето ще е нещастно, защото не е с момичето, което харесва. и какъв е смисъла всички да са нещастни, при условие, че е възможно поне 2ма от 3-мата да са доволни? а и все си мисля, че приятелката ще го превъзмогне, той не единствения, нали?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    tova e yjasno spored men govori s neq,prosto ne moje6 da propusne6 takuv 6ans,6om go obi4a6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Тва което искам да ти кажа е че щом толкова го желаеш и искаш и той ти е поднесен на тепсия трябва да си гл вземеш!смисъл той ти е зарибен ти също...ок да кажем че приятелката и ще се жертва заради теб(както според мен би трябвало,защото не можеш да обичаш човек които не познаваш! а и какво като е емо тва си е нещо с което всеки се сблъсква- депресиите,а ако случайно си посегне не че искам да те плаша но ти ня си виновна тя може и да си посегне защото са я прередили в магаина нали се сещташ? и все пак гледай да не я разочароваш )да като цяло ти каза "тои беше в Гърция" и пак ли ше си замине след ваканцията? и ако си замине кво прайш? извинявай не питах по рано на колко си години?помисли си за след края на ваканцията? иначе акоо става тук не му мисли,защото всеки прави грешки,но и изживява прелестни моменти с грешките си и не тря се страхуваш да си взмеш това което ти е дадено!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от BuBiTy
    Тва което искам да ти кажа е че щом толкова го желаеш и искаш и той ти е поднесен на тепсия трябва да си гл вземеш!смисъл той ти е зарибен ти също...ок да кажем че приятелката и ще се жертва заради теб(както според мен би трябвало,защото не можеш да обичаш човек които не познаваш! а и какво като е емо тва си е нещо с което всеки се сблъсква- депресиите,а ако случайно си посегне не че искам да те плаша но ти ня си виновна тя може и да си посегне защото са я прередили в магаина нали се сещташ? и все пак гледай да не я разочароваш )да като цяло ти каза "тои беше в Гърция" и пак ли ше си замине след ваканцията? и ако си замине кво прайш? извинявай не питах по рано на колко си години?помисли си за след края на ваканцията? иначе акоо става тук не му мисли,защото всеки прави грешки,но и изживява прелестни моменти с грешките си и не тря се страхуваш да си взмеш това което ти е дадено!

На 15 съм,а той няма да заминава повече..

Аз пък съм 100% сигурна,че твойта приятелка НЕ ГО ОБИЧА!

+1 няма как да обичаш някои като не го познаваш! Тогава " Go,go Girl" мисля че е редно да си вземеш това което ти се поднася! ето виж взех да се повтарям
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Поговори си с нея.Може пък да те разбере .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

наистина доста сложен вапрос поговори с нея така мися че ще е най-добре успех
    БлЯя..БлЯ...

Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от BuBiTy
    +1 няма как да обичаш някои като не го познаваш! Тогава " Go,go Girl" мисля че е редно да си вземеш това което ти се поднася! ето виж взех да се повтарям
    Ама тя го познава..

Mai trqbva da izbira6 m/y 2 4oveka ... i toi koito mnogo obi4am Xmm ... slojno naistina . Ne znam az s moite priqteli , sme se razbrali taka :
    Ako nqkoq ot nas xaresva dadenoto mom4e , a to (kakto e v slu4aq) i predloji da trugnat s nqkoq druga ot nas , tq nqma da go napravi , zaradi priqtelstvovo ... vse pak tova si e 1vid preedatelstvo i neuvajenie , o6te pove4e pri polujenie , 4e ti znae6 ., 4e tq e luda po nego ii da i kaje6 , 4e xodite ... nz . Ako na men mi go izvurtqt toq nomer , pove4e ttaq nqma da iskam da q vidq , vse 1 4e ne su6tetsvuva ve4e za men . Ne znam dosta e gadno tova ...

еми ако тя не може да бъде щастлива с него то поне ти бъди-ако ти е истинска приятелка ще се радва за теб и няма да ти прави номера.
    I can't stop myself from loving you <3

Наистина твоята приятелка едва ли ще те разбере.Но все пак ако е, както ти самата каза, истинска твоя приятелка, ще и се наложи да го преодолее, колкото и да и е гадно.
    Stay up all night with the stars *

Голям фен
    офффффффф питай ваште

Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    офффффффф питай ваште

Оффф,земи си го начукай

казали са хората, че не е важно какво получаваш, а какво даваш и една фр дава всичко за другата... тоя път мисля, че трябва да помислиш за себе си.... твоята приятелка ако ти е такава би трябвало да те разбере...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Надали ще и е много приятно. Може пред теб да се зарадва, да се направи на щастлива, но остане ли сама ще си изплаче болката. Има вариант и да се отдръпне малко. Не знам дали си струва на 15 да си развалиш приятелство, заради момче, което мислиш, че обичаш. Все пак момчета много, но истинските приятели са рядкост. Успех
    I know I should stop believing ... !

Твойта толкова добра приятелка защо не е казала на момчето, че си пада по него още преди той да ти предложи?! Сега изобщо да не съжелява, шот не може да промени чувствата на (Х). Той е избрал теб, няма какво повече да се коментира! Пък и ще е глупаво, ако приятелството ви се разруши заради едно момче. ;] По - добре й обясни как стоят нещата и я накарай да те разбере, и й кажи в никакъв случай да не вземе да се наранява заради момче. Без т'ва още нищо не сте видели - на 15г. Ще има и др. момчета, които ще лазят под краката ви. Ще дойде й нейния ред.
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Голям фен Аватара на Remini
    Как разбра от едно предложение,че той е принца на твоите мечти?Тук никой не може да ти помогне.Изборът е твой-Или момчето или приятелката!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си