Такаамм..Имам огромен ОГРОМЕЕЕН проблем и наистина имам нужда от помощта ви!!
Ще се опитам да съм максимално кратка..значии..ЪъЪъ..охх..Им а едно момче..да го наречем Х,с него се харесвахме от лятото на 2007,аз ходих с най-добрия му приятел (който се оказа ебати тъпака) и след това въпросното момче (Х) замина за Гърция..мислех си,че няма да го видя никога повече и ето,след година,на 25 декември се видяхме,а днес той ми предложи. Той е моето момче мечта,перфектният,истински ят,единственият,уникалният ,момче,което желае всяко момиче и когато разбрах,че харесва мен полудях от радост..
И ето,идва и проблемът-една от най-добрите ми приятелки(ама наистина най-добрите,които и без тфа са само две) е влюбена в него още от онова лято.. Наистина го обича...и ако аз тръгна с него ще я нараня много и може би ще я загубя като приятелка ..а ако не тръгна с него ще изпусна най-прекрасния шанс в живота си ...
Кажете ми какво да правяяя!!Още не съм говорила с нея,защото знам,че това много ще я нарани,а и без това е емо (не е поза) и ме е страх,да не си посегне на живота...
Обичам и него и приятелката си,не искам да загубя нито един от двамата...какво да правя