.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен

Ще ми стане ли нещо на ноктите?

Zdraveite na vsichki ! iskam da ve pitam az mn chesto se lakirvam i iztrivam (s lak) shte mi stane li neshto na noktite i oshte edin vypros kakvo shte preporychate za po byrz ryztej na noktite nqkakv zazdravitel (koito deistva) i moje bi neshto kato top lak shtoto na mene mn byrzo mi se chupi laka Blagodarq predvaritelno!

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Лично аз не бих ти препоръчала да стоиш непрекъснато с лакирани нокти,защото все пак това си е химия колкото и качествена да е тя си е химия,а и докато са лакирани ноктите не могат да дишат.Нека да са без лак 2-3 дни в седмицата,за да са здрави.
    Хубави са заздравителите на Перфект-трябва да ги опиташ и да видиш кой ще ти подейства най добре на теб Една съученичка ми сподели,че е доволна от заздравителите на Орифлейм,с които ноктите й растяли много по бързо.
    Хубав топ лак имат Севънтийн,но и ако искаш да имаш по.дълго време неолючен лак опитай тези на Манхатън-аз съм страшно доволна от тях

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами оставяй ги известно време и без лак.Иначеее имам заздравител на Икаров,но докато попие..... .Имам и на Перфект и горе-долу става.Аз преди бях с дълги нокти и само ги лакирвах,но от непрекъснато лакирване,пилене и т.н. се чупеха адски лесно.Сега,ако се сетя се лакирвам и не си ги пускам дълги.Та,за да ги запазиш здрави съм чувала,че можеш да ги мажеш с йод,въпреки,че малко може да пожълтеят за ден-два ии използвай заздравители+това оставяй ги да отпочиват от време на време....
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    somewhere over the rainbow...
    А защо по дяволите си махаш стария лак с лак ?

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    А защо по дяволите си махаш стария лак с лак ?
    И аз това си помислих ?! Има лакочестители,купи си и ги остави малко да подишат...

Град
    Велико Търново

Re: pls kajete mi

Цитирай Първоначално написано от ___mimity___
    Zdraveite na vsichki ! iskam da ve pitam az mn chesto se lakirvam i iztrivam (s lak) shte mi stane li neshto na noktite i oshte edin vypros kakvo shte preporychate za po byrz ryztej na noktite nqkakv zazdravitel (koito deistva) i moje bi neshto kato top lak shtoto na mene mn byrzo mi se chupi laka Blagodarq predvaritelno!
    Значи за бърз растеж на ноктите ти препоръчвам на Буржоа едно зелено,което е рол-он и се намазва и масажира чрез рол-он-а и се оставя да попие.Струва към 10 лв,но аз като се наммажа 2 дни с него и забелязвам резултат. Много съм доволна от него.Маже се веднъж дневно.Заздравител ползвам на Пърфект и то само преди да се лакирам.И понякога и през другото време.До преди няколко седмици ходех всяка седмица на маникюрист и имах хубави нокти и винаги лакирани,но в крайно време ми омръзна а и нямам достатъчно време.та сега мисля да си ги покрия със гел и да си ходя веднъж на 3-4 седмици на поддръжка и те постепенно ще си порастнат и ще станат хубавки.

Иначе найстина спри да се лакираш толкова често оставяй си ноктите поне 2-3 дни в седмицата без лак или само със заздравител,все пак всичко това вреди на ноктите до известна степен!

Успех с растежа на ноктите и дано съм била полезна

Готина тема.. подсети ме да се лакирам. :Р

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Варна
    1.недей да прекаляваш с лакирането
    2.отиди в някой магазин за козметика-там винаги има лакове за по-здрави нокти

Мега фен Аватара на mynichka
    аз съм доволна от това на Икаров ..заздравява ноктите много добре ..но трябва поне веднъж в месеца за 2-3 дни да ги оставяш без лак
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен
    mn vi blagodarq na sichki
    Значи за бърз растеж на ноктите ти препоръчвам на Буржоа едно зелено,което е рол-он и се намазва и масажира чрез рол-он-а и се оставя да попие.Струва към 10 лв,но аз като се наммажа 2 дни с него и забелязвам резултат. Много съм доволна от него.Маже се веднъж дневно.Заздравител ползвам на Пърфект и то само преди да се лакирам.И понякога и през другото време.До преди няколко седмици ходех всяка седмица на маникюрист и имах хубави нокти и винаги лакирани,но в крайно време ми омръзна а и нямам достатъчно време.та сега мисля да си ги покрия със гел и да си ходя веднъж на 3-4 седмици на поддръжка и те постепенно ще си порастнат и ще станат хубавки.

Иначе найстина спри да се лакираш толкова често оставяй си ноктите поне 2-3 дни в седмицата без лак или само със заздравител,все пак всичко това вреди на ноктите до известна степен!

Успех с растежа на ноктите и дано съм била полезна

blagodarq I za tva che si triq nokite s lak tuk se obyrkah estestveno che gi triq s lakochistitel

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нищо няма да ти стане от лакиране! Лакирам се от времето, когато бях в пети клас. И до ден днешен си имам хубави нокти. Не е имало и ден, в който да съм без лак. Ползвам си заздравители просто за основа, преди да нанеса лак/Regon perfect/ .

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хубаво е наистина да ги оставяш за ден- два да подишат, като само им сложиш заздравител примерно. Но... не е фатално ако постоянно ги лакираш, ако винаги преди лака слагаш заздравител за основа. Освен това... ако много- много често им сменяш цвета, по- добре използвай лакочистител без ацетон.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    аз нон-стоп съм с лак,лакирам се 1-2 пъти седмичо
    ноките не са ми много твърди и здрави но е генетично
    мойта фр също е нон-стоп с лак и се лакира на същтата честота и има здрави нокти
    различно е

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Нищо няма да ти стане от лакиране! Лакирам се от времето, когато бях в пети клас. И до ден днешен си имам хубави нокти. Не е имало и ден, в който да съм без лак. Ползвам си заздравители просто за основа, преди да нанеса лак/Regon perfect/ .
    И аз съм по същия начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си