- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много обичам да я карам да ревнува
Ти оная твойта пу*тка и сигурно твойте приятели сте за психично болната категория хора. Който трябва да се държат в стаи с предпазни стени и постоянно да приемате някакви хапчета за успокоение. Еб*х си тъпите хора сте ве как може да се режете. Пък за тебе да не говорим сигурно ша ставаш "краля на шаманите" а ?
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Много си лош и безчувствен, а тя много глупава. На нейно място бих те изтрила от скайп.
prekaleno ste EMOTIOANAL ... Ama to tui stava , gorkoto momi4e se e vlubilo v pederas... trqa i su4uvstvame li ...
Първоначално написано от pandelka
I ti si mnogo zle,no i tq ne ostava po-nazadNikoq "normalna" ne bi te tyrpqla s tova povedenie i oshte po-malko v skype. Pyk kamoli da si reje venite za momche,na koeto qvno ne mu puka za neq. Vsyshnost zashto ste skysali
kato gledam i dvamata ste za ludnicata
![]()
![]()
![]()
А ти от къде си толкоз сигурен, че си харесва теб.. може да си пада по приятелката ти и за това да реагира така![]()
![]()
[22:31:51] Borqna каза: ne moga kato me boli tvarde mnogo ne moga da ne posegna kan noj4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво, браво =D>Първоначално написано от malka_sladkka
Хахахахахаха ,, ти колко си ми смешен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
такиа като тебе са тежките случаи на Курийло или Чепръчанеб![]()
![]()
![]()
и аз са казвам Боряна и съм същата дивачка!
![]()
![]()
не глупости тая ма бие...
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Малко му е триене. Един мазен блок...Първоначално написано от hottie
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да на мъж ли се правиш с тва,че измъчваш момичето.Да не си мислиш,че е много престижно?И какво толкова им е на метълите само,че не ми стана ясно?Много ли ти е кеф да се е***аш с момичето?Разбери и на тебе може да ти се случи и тогава ще разбереш,но твърде късно.И ми стана интересно твоята приятелка как приема всичко това?Ако не искаш и двете да те намразят в един момент просто спри.Много е гнусно поведението ти,но ти си знаеш.
Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
![]()
me too
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
е на тфа му се вика умствено изостанал улигофренПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Аз ще заобичам канавката,в която някой ден бъдеш разчленен,и светът се отърве от индивид като теб.![]()
Че кое момиче се е хванало с такъв задник като теб?Горкана сигурно е от тъпите с обратна захапка и дебели гъз,дето освен да ядат и да слушат ТХ друго не знаят.
Извинявай много,но как може да си толкова коравосърдечен и студенокръвен индивид?!Ако чата е истински,значи момичето доста си пада по теб,а ти направо се подиграваш с нея.Че кой би го направил?!Караш я да ревнува-добре,няма проблем,един-два пъти максимум,но при условие,че ходиш с нея.А ти не стига,че не ходиш с нея,ами дори й се подиграваш,сякаш е някакво изчадие;по възможно най-отвратителния начин.Моля те,седни и си поразгледай малко принципите и най-вече чувството за хумор,защото момичето страда и то много.Да не говорим,че този чат,който си постнал тук,очевидно е важен за нея.Тя ти споделя какво чувства,а ти излагаш чувствата й на показ.Що за човек си ти,бе момче?!
По-добре остави момичето на мира,защото ако наистина посяга към ножа,нищо чудно някой ден да я намерят във вана с кръв.
![]()
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
тъпото е не че си мислиш че те ревнува,а че си въобразяваш че си имаш гадже,по-тъпото е че си въобразяваш че те харесва още една.а най-тъпото е че мислиш че ще ти повярваме
Сповед мен има няколко варианта:
1. Ти си абсолютен хахо който по цял ден виси пред компа и се чуди какво да измисли и ето ти го резултата!
2. И двамата с девойката имате сериозна нужда от психолог, особено тя (не се шегувам )
3. При всички положения нещо сериозно ти хлопа![]()