- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликите в годините
момче на 18 -19 с момиче на 14-15 .. сетете се к'во иска пича![]()
и в крайна сметка повечето момичета на 14-15 искат същото така че не е проблем ..
и все пак .. аз си го представям така че .. момичетата на 14-15-16 узряват .. или по точно се осъзнават по бързо от момчетата който още се щипят .. дърпат и тнт .. и търсят нещо по интересно .. по зряло ... а по големите с удоволствие биха ги " оправили "
по принцип нямам нищо против .. но аз не бих го направил ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Според мен годините нямат разликаАз съм на 15,приятеля ми е на 19 и си намираме общи теми за разговор,допълваме се чудесно,обичаме се естествено...
А това за използването,зависи си от човека,как той за половин година не ме е притискал нито веднъж? Годините нямат значение,самите хора са от значение! Но все пак момичето да е на 13,момчето на 25 (така де мъжът) си е фрапиращо
а и в днешно време си има хора на 15 с повече акъл от тея на 19,но тва е голяма рядкост вече,поколението ми е бая изпаднало
![]()
Osven sex-a;]Първоначално написано от Remini
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Напълно грешиш.Не всички момчета на 15 са "олигофрени" и "безинтересни" и нетърсещи нешо сериозно.Аз примерно съм на 15 ама си търся нещо сериозно не ми е за ебането и другите прищявки нито да използвам дадено момиче.Аз сега се влюбих във едно 13 годишно момичеПървоначално написано от DoNotToucH
За любовта граници няма
Щом се обичат да се взимат
![]()
Get what you can and never get back
и според мен няма нищо лошо ..моята с приятеля ни е 5 години
![]()
Може и да става не знам ...Първоначално написано от Joro123
![]()
Ела, ела при мен ела и ще превърнем в ден нощтааПървоначално написано от Joro123
![]()
Тц ... You know the best things in life are free , boy you and I, we`re ment to be together !Първоначално написано от Joro123
![]()
Няма значение, пак го обърка !Първоначално написано от Joro123
![]()
![]()
Няма никакво значение важно е двамата да се обичат...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Az sam na 15,a priqtelq mi skoro pravi 19 i si se razbirame 4udesno![]()
![]()
Брат, 5 минути съм се хилил на уникалния ти подписПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
Когато той е на 19 трябва да се оглежда около колежките в студенството, а не да се връща в първи клас...това е мое мнение де. С 14-15 годишни нямам никакъв общ език и в малкото ми контакти с тях се чувствам като някакъв пенсионер...Първоначално написано от Lady_AMG
Всичко си е въпрос на вкус. Имам приятели, които имат връзка разделена от две-три десетилетия, но щом ги влече - да се взимат. Мен не ми пречи, щото не си лягам аз с такива хора.
На Диаманта и Жоро приятелски ще предложа да си разменят скайповете и да се взимат вече, белким това сложи край неограничените количества спам......
I don't wanna claim that I'm special...but I'm a bit special. You know what I mean?
Nai-ve4e si zavisi ot 4oveka,no da malko e stranno.Nqmam ni6to protiv tezi vrazki,no si e stranno 14 god momi4e,da e s dosta po-golqmo mom4e ot neq![]()