.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    момче на 18 -19 с момиче на 14-15 .. сетете се к'во иска пича

и в крайна сметка повечето момичета на 14-15 искат същото така че не е проблем ..

и все пак .. аз си го представям така че .. момичетата на 14-15-16 узряват .. или по точно се осъзнават по бързо от момчетата който още се щипят .. дърпат и тнт .. и търсят нещо по интересно .. по зряло ... а по големите с удоволствие биха ги " оправили "

по принцип нямам нищо против .. но аз не бих го направил ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Според мен годините нямат разлика Аз съм на 15,приятеля ми е на 19 и си намираме общи теми за разговор,допълваме се чудесно,обичаме се естествено... А това за използването,зависи си от човека,как той за половин година не ме е притискал нито веднъж? Годините нямат значение,самите хора са от значение! Но все пак момичето да е на 13,момчето на 25 (така де мъжът) си е фрапиращо а и в днешно време си има хора на 15 с повече акъл от тея на 19,но тва е голяма рядкост вече,поколението ми е бая изпаднало

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Разликата между 14 и 18 годишни е от земята до небето!Аз не виждам какви общи интереси може да имат.....
    Osven sex-a;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от DoNotToucH
    Ne znam dali e razlikata e golqma,no momchetata na 15 godini sa "bezinteresni". Stavat za priqteli (da izlezete i da se napiete),no ne sa gotovi za seriozna vryzka. Ne che momi4etata na po 14-15 sa gotovi, no te tyrsqt "seriozen" priqtel,a 15-godi6nite momcheta sa (s izvinenie) oligofreni. To drug e vyprosyt zashto 18-19-godishnite hodqt s 15-godi6ni de (edva li e zaradi tqhnta zrqlost i inteligentnost),no tova si e tqhna rabota. Kakto se kazva kato obichat mladite da se vzemat
    Напълно грешиш.Не всички момчета на 15 са "олигофрени" и "безинтересни" и нетърсещи нешо сериозно.Аз примерно съм на 15 ама си търся нещо сериозно не ми е за ебането и другите прищявки нито да използвам дадено момиче.Аз сега се влюбих във едно 13 годишно момиче За любовта граници няма Щом се обичат да се взимат
    Get what you can and never get back

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и според мен няма нищо лошо .. моята с приятеля ни е 5 години

Град
    Destanation unknown ((:
    Аз искам на 19 момченце ...

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    не става ли на 20
    Може и да става не знам ...

Град
    Destanation unknown ((:
    не става ли на 20
    Може и да става не знам ...

Няма не искам, няма не искам, няма недей
    и да избягаш само посмей.
    Ще повярваш с мене така
    твойто не - за мене е да.
    Ела, ела при мен ела и ще превърнем в ден нощтаа

Град
    Destanation unknown ((:
    you know the best things in life are free you know you and me are ment to be
    Тц ... You know the best things in life are free , boy you and I, we`re ment to be together !

Град
    Destanation unknown ((:
    you know the best things in life are free you know you and me are ment to be
    Тц ... You know the best things in life are free , boy you and I, we`re ment to be together !

е аз немога да кажа boy за тфа си го обръщам както ми е кеф
    Няма значение, пак го обърка !

еми според мен си е до човек и най-вече до характер,ние с моя приятел имаме 7 години разлика,аз съм на 20,а той на 27 и се разбираме чудесно вече 2 години ,дори и си живеем заедно.Еее да си призная излъга ме,че преди 2 години е на 22,но на него не му личи влобще на колко е .

Няма никакво значение важно е двамата да се обичат...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на galu6a
    i az sam na mnenie 4e nqma n6 lo6o

Az sam na 15,a priqtelq mi skoro pravi 19 i si se razbirame 4udesno

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    еми щом се обичате .. вземете се бе
    Брат, 5 минути съм се хилил на уникалния ти подпис

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Виж сега, ако тя е на 11, той на 16 разликата е огромна, ама когато тя е на 14, а той на 19 не е чак толкова страшно. Всичко зависи от акъла Не от годините
    Когато той е на 19 трябва да се оглежда около колежките в студенството, а не да се връща в първи клас...това е мое мнение де. С 14-15 годишни нямам никакъв общ език и в малкото ми контакти с тях се чувствам като някакъв пенсионер...

Всичко си е въпрос на вкус. Имам приятели, които имат връзка разделена от две-три десетилетия, но щом ги влече - да се взимат. Мен не ми пречи, щото не си лягам аз с такива хора.

На Диаманта и Жоро приятелски ще предложа да си разменят скайповете и да се взимат вече, белким това сложи край неограничените количества спам......
    I don't wanna claim that I'm special...but I'm a bit special. You know what I mean?

Nai-ve4e si zavisi ot 4oveka,no da malko e stranno.Nqmam ni6to protiv tezi vrazki,no si e stranno 14 god momi4e,da e s dosta po-golqmo mom4e ot neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си