- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1 въпрос към нежния пол
Никога не казвай никога!Първоначално написано от CfEtii
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ако съм с човек,който обичам,не бих изневерила.
Но бих,ако той не ми дава това,от което имам нужда(внимание,нежност и т.н.)
И все пак мисля,че е отвратително нещо.
Правила съм го ,но няма да го повторя!
Бих изневерила,защото рано или късно момчето ще го направи,няма моногамни мъже,може другия да си заслужава повече,за мен мъжете са лекета..ли4но МНЕНИЕ
80% ot momi4etata koito kazvat 4e ne biha go napravili otnovo sa mnogo sklonni da go povtorqtПървоначално написано от princesa_viki
tva go 4etoh nqkade v nqkakva anketa
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от what3ver
Анкетираните може би биха го направили,но аз казвам за себе сиПървоначално написано от x3eme
Не бих го направила,защото не виждам нищо добро в изневярата.Само доказваме колко озлобели и безчувствени са станали хората,чрез изневярата!
az te razbrah,ne sum se zaqjdal.prosto kato pro4etoh tova koeto si pisala se setih za tova koeto bqh 4el i go spomenahПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Бих могла да скъсам с някого, за да съм с друг, но не бих изневерила. Прекалено долно е да лъжеш някого, който ти има доверие, а може и да са двама такива.
Макар че ако човекът до мен ме е обидил, бих предприела някой по-безобиден флирт, за да отмъстя и/или да му покажа, че не съм даденост и всеки момент мога да си тръгна.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И аз не се заяждам,извинявай ако е излязло такаПървоначално написано от x3eme
![]()
ne be ti pa![]()
aide krai sus spama,razbrahme se![]()
Не казвам, че си излъгал, но ти ги погледна твърде едностранно, което ме наведе на мисълта, че явно виждаш само едната страна на нещата.Първоначално написано от x3eme
А относно това, че голяма част от момичетата казват, че не биха изневерили... аз също не го вярвам. Ако понастоящем са влюбени или с изградени морални норми - да, ще го кажат, че и ще си повярват. Но в хипотетична ситуация, когато момчето им ги отхвърля по някакъв начин, не получават каквото искат, липсва им нещо си, губят самочувствие, достойнство и т.н, гледат да си наваксат.
След поредния лют скандал колко момичета са толкова бесни на приятелите си, че искат да им докажат, че са силни, че са харесвани и единствено момчето до тях би загубило в случай, че се разделят? Тъпа работа. Но факт. Виждам и приятелки, които лудо влюбени в гаджетата си, само за да си вдигнат отново самочувствието или 'да им го върнат' се забиват с някого в дискотеката или където и да е. Жалка история, но уви - целувки, флирт за една вечер, ама за мен пак си е изневяра.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
изневярата е супер кофти от кадето и дя погледанеш! но както казаха вече за изневяра за нужни 2ма в повечето случей когато има проблем във връзката ената или 2те половинки са готови за изневери! аз лино ги деля на 2 вида:
-от желание да си върнеш
- от неудволетворени секс желания или под влиянието на алкохол- все животинския инстинкт
сам си вади изводите
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
az imah predvit to4no tova koeto napisa ti no ti go kaza po obstoinoПървоначално написано от what3ver
![]()
tva e malko glupavo izvinenie ne misli6 liПървоначално написано от sladkata_mucunka
![]()
Тва съм го правила.Бих казала много тъпа постъпка.И все пак не бих повторила ..Първоначално написано от sladkata_mucunka
Ако имам връзка с някои то значи държа на него , щом държа на него не бих изпитала желание да му изневерявам .
Е и аз иам вързка .. обаче защо изневеряваме .. Щотоо можем да си хареса някой до такава степен че да поемем риск . 2 . може да сме пияни .. 3. да искаме да отмъстим за нещо на гаджето .. 4. да покажем че никой не може да не командва.. абе жените сме големи помиярки ..
![]()
.. обаче и мъжете не сме жветя за мирисане
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
обаче и мъжете не сTе жветя за мирисане *
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ne otri4amПървоначално написано от summerlove66
vupros na principi e![]()
mamin blag ne razbra li 4e vub6te ne ti obru6tam vnimanie pa ti si plqmpai kolko si iska6Първоначално написано от JIVOTNOTO
kato te banirat ot saita (koeto 6e e po skoro ot kolkoto misli6) nqma da govori6 tolko
areee koi ot kade e
e sa mai 6e q zakli4at taq temapuk i ako ti pro4etat postovete ako otvle4e6 neko ban super 6e stane jivotnoto vika
idiot
x3eme и аз съм го чела тва някъде пък и имам достатъчно приятелки и ги наблюдавам веднъж пуснат ли се спирка няма
Бих изневерил заради 2 неща.
1.Ако тя ми е изневерила и не и пука че аз знам.
2.Ако виждам че връзката ни няма бъдеще и скоро ще свърши.![]()
XAAA добре де щом виждаш че връзката ви ще свършва защо изобщо трябва да изневеряваш оставяш я и точка защо трябва да нараняваш човека толкова ли не ти пука
И за да направят мръсноПървоначално написано от x3eme
![]()
ОТносно това бих ли изневерила ? Не ! Не бих направила нещо на някого ,което не бих искала да се случи на мен![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...