.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Не бих изневерила.Квото и да е положението,квото ид а стане..за мене тва е отвратително и долно!
    Никога не казвай никога!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Ако съм с човек,който обичам,не бих изневерила.
    Но бих,ако той не ми дава това,от което имам нужда(внимание,нежност и т.н.)
    И все пак мисля,че е отвратително нещо.
    Правила съм го ,но няма да го повторя!

Бих изневерила,защото рано или късно момчето ще го направи,няма моногамни мъже,може другия да си заслужава повече,за мен мъжете са лекета..ли4но МНЕНИЕ

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    80% ot momi4etata koito kazvat 4e ne biha go napravili otnovo sa mnogo sklonni da go povtorqt
    tva go 4etoh nqkade v nqkakva anketa

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Не съм съгласна.
    За да има изневяра, трябва нещо да липсва във връзката независимо какво и 'вината' обикновено е на двамата. Примерът на сексита. Не получаваш внимание, липсва ти нежност, любов, зает е прекалено много със себе си, с приятелите си, оставя те на мноооого заден план. То всичко се натрупва, натрупва и накрая намираш някого, който ще те оцени и ще ти предложи липсващото нещо. Било то и внимание за една вечер. Ама оттам пък вече се започват големите драми.
    Абсолютно съгласна!

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    80% ot momi4etata koito kazvat 4e ne biha go napravili otnovo sa mnogo sklonni da go povtorqt
    Анкетираните може би биха го направили,но аз казвам за себе си Не бих го направила,защото не виждам нищо добро в изневярата.Само доказваме колко озлобели и безчувствени са станали хората,чрез изневярата!

Град
    Анкетираните може би биха го направили,но аз казвам за себе си Не бих го направила,защото не виждам нищо добро в изневярата.Само доказваме колко озлобели и безчувствени са станали хората,чрез изневярата!
    az te razbrah,ne sum se zaqjdal.prosto kato pro4etoh tova koeto si pisala se setih za tova koeto bqh 4el i go spomenah

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Бих могла да скъсам с някого, за да съм с друг, но не бих изневерила. Прекалено долно е да лъжеш някого, който ти има доверие, а може и да са двама такива.
    Макар че ако човекът до мен ме е обидил, бих предприела някой по-безобиден флирт, за да отмъстя и/или да му покажа, че не съм даденост и всеки момент мога да си тръгна.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

az te razbrah,ne sum se zaqjdal.prosto kato pro4etoh tova koeto si pisala se setih za tova koeto bqh 4el i go spomenah
    И аз не се заяждам,извинявай ако е излязло така

Град
    ne be ti pa
    aide krai sus spama,razbrahme se

]
    tova koeto kazva sexita su6to e pravilno no nima sum izlugal za izbroenite ot men ne6ta
    Не казвам, че си излъгал, но ти ги погледна твърде едностранно, което ме наведе на мисълта, че явно виждаш само едната страна на нещата.
    А относно това, че голяма част от момичетата казват, че не биха изневерили... аз също не го вярвам. Ако понастоящем са влюбени или с изградени морални норми - да, ще го кажат, че и ще си повярват. Но в хипотетична ситуация, когато момчето им ги отхвърля по някакъв начин, не получават каквото искат, липсва им нещо си, губят самочувствие, достойнство и т.н, гледат да си наваксат.
    След поредния лют скандал колко момичета са толкова бесни на приятелите си, че искат да им докажат, че са силни, че са харесвани и единствено момчето до тях би загубило в случай, че се разделят? Тъпа работа. Но факт. Виждам и приятелки, които лудо влюбени в гаджетата си, само за да си вдигнат отново самочувствието или 'да им го върнат' се забиват с някого в дискотеката или където и да е. Жалка история, но уви - целувки, флирт за една вечер, ама за мен пак си е изневяра.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

изневярата е супер кофти от кадето и дя погледанеш! но както казаха вече за изневяра за нужни 2ма в повечето случей когато има проблем във връзката ената или 2те половинки са готови за изневери! аз лино ги деля на 2 вида:
    -от желание да си върнеш
    - от неудволетворени секс желания или под влиянието на алкохол- все животинския инстинкт
    сам си вади изводите
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    ]
    tova koeto kazva sexita su6to e pravilno no nima sum izlugal za izbroenite ot men ne6ta
    Не казвам, че си излъгал, но ти ги погледна твърде едностранно, което ме наведе на мисълта, че явно виждаш само едната страна на нещата.
    А относно това, че голяма част от момичетата казват, че не биха изневерили... аз също не го вярвам. Ако понастоящем са влюбени или с изградени морални норми - да, ще го кажат, че и ще си повярват. Но в хипотетична ситуация, когато момчето им ги отхвърля по някакъв начин, не получават каквото искат, липсва им нещо си, губят самочувствие, достойнство и т.н, гледат да си наваксат.
    След поредния лют скандал колко момичета са толкова бесни на приятелите си, че искат да им докажат, че са силни, че са харесвани и единствено момчето до тях би загубило в случай, че се разделят? Тъпа работа. Но факт. Виждам и приятелки, които лудо влюбени в гаджетата си, само за да си вдигнат отново самочувствието или 'да им го върнат' се забиват с някого в дискотеката или където и да е. Жалка история, но уви - целувки, флирт за една вечер, ама за мен пак си е изневяра.
    az imah predvit to4no tova koeto napisa ti no ti go kaza po obstoino

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    Бих изневерила само ако той пръв ми изневери ...
    tva e malko glupavo izvinenie ne misli6 li

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    Бих изневерила само ако той пръв ми изневери ...
    Тва съм го правила.Бих казала много тъпа постъпка.И все пак не бих повторила ..

Ако имам връзка с някои то значи държа на него , щом държа на него не бих изпитала желание да му изневерявам .

Е и аз иам вързка .. обаче защо изневеряваме .. Щотоо можем да си хареса някой до такава степен че да поемем риск . 2 . може да сме пияни .. 3. да искаме да отмъстим за нещо на гаджето .. 4. да покажем че никой не може да не командва .. абе жените сме големи помиярки .. .. обаче и мъжете не сме жветя за мирисане
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

обаче и мъжете не сTе жветя за мирисане *
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    ne otri4am
    vupros na principi e

Град
    Цитирай Първоначално написано от JIVOTNOTO
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    ne otri4am
    vupros na principi e

А аз си мисле ,че ще си моето КАРАМФИЛЧЕ в леглото...Малии ....аз ще те ебъ ти ще цъфтиш мухахаха
    mamin blag ne razbra li 4e vub6te ne ti obru6tam vnimanie pa ti si plqmpai kolko si iska6
    kato te banirat ot saita (koeto 6e e po skoro ot kolkoto misli6) nqma da govori6 tolko
    areee koi ot kade e

Град
    e sa mai 6e q zakli4at taq tema puk i ako ti pro4etat postovete ako otvle4e6 neko ban super 6e stane jivotnoto vika idiot

x3eme и аз съм го чела тва някъде пък и имам достатъчно приятелки и ги наблюдавам веднъж пуснат ли се спирка няма

Бих изневерил заради 2 неща.
    1.Ако тя ми е изневерила и не и пука че аз знам.
    2.Ако виждам че връзката ни няма бъдеще и скоро ще свърши.

XAAA добре де щом виждаш че връзката ви ще свършва защо изобщо трябва да изневеряваш оставяш я и точка защо трябва да нараняваш човека толкова ли не ти пука

ne sum momi4e no gore dolu imam predstava tezi koito izneverqvat za6to go pravqt
    1.za da se dokajat (i te ne znaqt pred kogo)
    2.za raznoobrazie
    3.za da pokajat 4e mogat da svalqt dadeno mom4e
    И за да направят мръсно

ОТносно това бих ли изневерила ? Не ! Не бих направила нещо на някого ,което не бих искала да се случи на мен
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си