- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос за цикъл
Здравейте,
имам въпрос.
Съжалявам, че пускам поредната тема, но ме разберете..
Преди по малко от месец правих два пъти секс без презерватив (питам се защо повторих грешката. наясно съм с всички рискове). Сигурна съм, че не се е изпразнил в мен.
Трябваше да ми дойде на 23 този месец, но... ми закъснява.
Вече е 27. Направих си 3 теста и всичките са отрицателни.
Ясно ми е, че тестът не е 100% сигурен.
Но просто искам мнението ви.
Имам нужда...
Друг път също ми е закъснявало с някой друг ден, но просто когато знаеш, че има вероятност да си забременяла и го чакаш да ти дойде... различно е. Няколко дена ставам сутрин с надежда, че ми е дошло, но нищо. И това ме побърква.
Колкото повече го мисля... имам чувството, че все по-зле става.
На 17 съм и за първи път става така.
Чакам коментари... Какво мислите вие?
Случвало ли ви се е нещо подобно? Как постъпихте?
Предварително благодаря.
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Аз мисля,че не си бременна.Пък и тестовете щом го показват..Ако искаш след няколко дни си направи още 1,но не мисля,че си бременна.
Спокойно мила,
и на мен ми закъснява дори и както аз пия противозачатъчни и пак ме хваща страха като ми закъснее,макар че го правим без презерватив и той не свършва в мен. Просто най-вече се успокой,преди да започна да пия ОК и на мен един месец ми беше закъсняло с 7 дни и щях да се побъркам..направо вече откачах, направих си един тест,отрицателен излезе успокоих се малко,седнах,изпуших една цигара и след няма и 2-3 часа и отидох до тоалетна ми дойде. Просто и от стреса също може д ати закъснява!
Спокойно!!!!
Мерси много, момичета.
Знам, че като се притеснявам нищо няма да постигна.
Но сега вече мисля, че съм по-спокойна.
Дано да ми дойде...
И най-важното: Правете безопасен секс!
Имай предвид, че това огромно притеснение също ти влияе на цикъла..
Don't tell me what I can or can't do !
От притеснението е![]()
случва се да закъснява,аз без да съм правила до сега секс, ми е закъснявало с по 2 седмици,дори този месец пак ми закъсня с 6 дни...това закъснение може да е от притеснение,стрес,болест например,смяна на климат ,за другите вероятно си уведомена
не мисля че си бременна.
Руса кукличка
успокой се и ще ти дойде,а и предполагам,че щом 3 теста ти показват,че не си бременна не си-не може и трите да грешатПървоначално написано от Boyd
успех и се отпусни
![]()