- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Prikachi откачи. -.-
Абе, хора, какво му става на тоя сайт?![]()
Не знам, ама май го е обхванало коледното настроение. Аз пускам линк за преса, то ми отваря снимка, където две лесбийки се лижат.
WTF?! Заблязвам, че и при други потребители става така.
![]()
Иначе, как я карате?Какво правите в тазииии.. нощ?!
![]()
Е, аз така или иначе си ползвам picvalley.net, обаче се забавлявам с чуждите линкове.![]()
Не ми се прави, Бианке.Първоначално написано от Bianca
![]()
Да, забелязах. Дъм качи своя снимка, която после се превърна в няква глупост не помня ква. Децу качи своя снимка, която после се превърна в снимка от клип на планета или нпква друга чалга телевизия, а след тва в Кат ДеЛуна...
mindscan
да вчера в една тема .. пуска се снимка .. първо ми се отварят някви камили .. след това някаква розова девойка ..определено не е в ред тва нещо ..
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
аз съм добре благодаря че попита![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
Още вчера го забелязахме със Нели...![]()
дори една нейна снимка се беше появила в подписа на потребител в друг форум![]()
ми и тоя сайт точно като нас почва да откача![]()
![]()
иначе поне ни е весело
Ето какво ми обясниха на мен: капацитета на сайтовете се изчерпвал и така ваша снимка се качва с линк, на който е имало друга снимка и прецаквате картинката на някой друг, а когато някой след вас качи снимка, то тя заема мястото на вашата и затова така магически изчезват или се променят снимки.
![]()
![]()
![]()
поне звучи логично, въпреки че как ше дадат линка на друг?
![]()
shit happensПървоначално написано от babity
![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
www.picbg.net Прикачи стана най-ужасния сайт ..за качванее...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми като нямат повече място затриват разни неща за да се освободи място за следващия...Първоначално написано от s3xy
не е ли редно поне мейл да ти пратят?Първоначално написано от babity
![]()
xexex егати заглавието "прикачи откачи"![]()
да бе..Първоначално написано от s3xy
"от екипа на прикачи ви предупреждаваме,че ще дадем линка бла-бла-бла на друг потребител той да си качи снимката..
довиждане,приятен ден"
![]()
KAK, ако нямаш регистрация?! А и на кой му пука, знаеш ли колко мейла ше получиш (ако въобще си си дал ненужния зор да си направиш регистрация) Ти си качвал няква си снимка преди 6 месеца и те ше ти пращат мейл? А и като ти пратят, кво?!Първоначално написано от s3xy
mindscan
![]()
![]()
оокей незнам как стават тия неща ( не сам качвала там снимки ) ама се пак ми изглежда малко нередно
![]()
И плюс това колко души ще си качат снимка с ясното съзнание, че до няколко часа адреса ще е със снимката на друг?![]()
Няма ли да разберете най-после, че прикачи е гаден сайт...
1-во много е бавен
2-ро често е извън линия
3-то бъгав е...
www.picbg.net Си е много по-добре от прикачи, пиквалей, имейджесхак и т.н.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
^ ама ние знаем, просто ни трява нещо което да оплюваме в 2.3о![]()
![]()
обсъждаме, коментираме... оплюваме
![]()
Не всички само го плюят... повечето от съфорумците ползват прикачи и затова форума е толкова бавен понякога, защото не може да им зареди аватарите и т.н. и става мазало...Първоначално написано от s3xy
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage