Поставих това заглавие, защото е много вероятно много от вас, които са по-консервативни да ме нападнат. Така.. аз съм студентка, имам сериозна връзка с момче, което много обичам и по принцип съм много щастлива с него, наскоро той ме попита дали искам да живеем заедно и аз се съгласих и всичко е супер. Но ето и предисторията...
Когато бях последна година в училище дойде нов учител по английски, който харесах от пръв поглед. Разбира се не съм си правила илюзии за него,но тайно си го харесвах. Изведнъж той започна да ме заговаря в междучасията, поиска ми е-мейла, скайпа, но нито ми писа нито нищо. Веднъж към края на учебната година се беше случило така че не беше останал никой освен мен да кара английски. Тогава останахме двамата и той ми призна че е влюбен в мен, но между нас няма да се получи нищо защото дори законът го забранява, въпреки че всъщност разликата в годините ни беше нищожна- около 5 години. От този ден, в който ми призна той започна да ме игнорира и на мен ми беше много гадно, но тъй като не съм от момичетата- тежкарки не направих нищо по въпроса. Веднъж той ми писа в скайп и от тогава редовно почнахме да си пишем, чакахме с нетърпение деня, в който ще завърша за да получим някакъв шанс да бъдем заедно. На изпращането в училище ми донесе огромен букет с рози. Около една седмица около бала не се бяхме виждали или чувалии след това получих смс от него, че е заминал за Англия, че станало внезапно и т.н. Тогава рухнах... КОгато срещнах сегашния си приятел продължих живота си нормално. Всичко беше нормално, докато от един месец насам съвсем неочаквано въпросният човек не се появи в сънищата ми... Несъзнателно почнах да си мисля за него, а вчера получих и е мейл от него че му липсвам и т.н... първият е-мейл откакто е заминал. Не си мислете че още имам чувства към него или нещо такова, но сега се чувствам празна... и се чудя дали е редно да кажа на приятеля си, защото не искам да крия от него как се чувствам...
Вярвате ли, че в сънищата влизат само онези, които истински обичаме?