- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой правил ли го е?
На 24ти много се скарах е приятеля си и си хвърлих телефона по него. Мина на 5-7см от главата му. После ужасно много съжалявах и ме беше срам от постъпката ми.
На 25ти обаче се засрамих много повече. Отново се скарахме и аз го ударих в зъбите с юмрук. (Имам късмет, че е добричък с мен, иначе и аз щах да си изям боя.) Дори не се сещам вече какво точно ми каза, за да избухна така. После вдигнах ръка, за да го ударя пак, но той ме хвана и се осъзнах какво, по дяволите, правя.
Абе кофти коледа изкарахме. Извних му се, че съм се държала така, просто ми беше прекалено нервно.
Въпроса ми е, дали някой от вас е удрял приятеля/приятелката си и по каква причина
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
ти тъпа ли си?
мале на тоя човек му е застрашен живота като е с теб .. овладей се и не го налагай повече![]()
Наистина имаш ОГРОМЕН късмет .. Всеки друг на негово място , до сега да те е оставил ...(Имам късмет, че е добричък с мен, иначе и аз щах да си изям боя.)
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
никога не съм го удряла,освен когато се шегуваме,но не мисля че това е удряне а просто си играем.Но направи ли някаква грешка ,гаранция ще остане без зъби![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
горкото момченаистина те обича щом не те е пречукал
![]()
Горкото момче. Земи го запиши на карате
Извини му се и помисли върху постъпките си
Не бих посегнал на момиче по-каквато и да е причина,но то да ми посегне...е непростимо
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ехее веднага медецинско ...Първоначално написано от HONDA
СЪД И в затвора... кви са тия работи ти...
![]()
![]()
![]()
хахахахахааххах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо така бе момиче....Чак да го удариш в зъбите....наистина добре ,че е добричък иначе щеше яко пердах да ядеш.Аз никога не съм била приятеля си,нито той мен и не мисля,че и занапред ще има бой между нас.
Ако те обича мисля,че след време ще му мине но не съм много сигурна-ако мен ме удари човека до мен бих му била шута без да се замисля!
Ами чак да го удрям по такъв начин....не, определено!
Случвало се е да си изпускам много нервите, той също.. но да се удряме чак...
Явно си доста изнервена... но не го прави повече, ако искаш да си с него.
Но пък знае ли човек - може и да си го е заслужил. Не обясни причината... но бъди по-уравновесена спрямо него.
Извини му се по най-деликатния начин щом съжаляваш.
Успех и всичко добро.![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Nqkoi za da napravi neshto , vinagi si ima prichina. Predi vreme kogato razbrah , che togavashniq mi priqtel mi e izneveril, toi sam me nakara da go udarq.Taka , che da udrqla sym momche.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
![]()
![]()
Добре, че е още жив!
Като си нервна... брой до 10 и тогава прави каквото ще правиш
![]()
еlsy![]()
хах земи укроти тия нерви малко,мене с мандарини ме целят ма до бой не се е стигало![]()
Биеш гаджето си .. ОМГ![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Земи се прегледай !!!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
+1 Извини му се и се постарай това да не се повтаря повече, защото рано или късно на момчето ще му писне и ще те зарежеАз ако бях на негово място (момиче съм) до сега да съм те оставил
![]()
Отиди на психиатър и по-бързо,защото може в скоро време да му счупиш главата![]()
ами и теб ще те посъветвам да пиеш Белиргаминче за нервите... а аптеките ще го намериш.... а вие на колко години сте? преди да направиш нещо брой до 3!!!!!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Никога не съм си позволявала да го ударя!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А между другото тва не беше ли оня дето ти изневери?
Виж, ако ти се е насъбрало от него.. те разбирам.
А ако просто си нервничка - дишай дълбоко и брой до 10. И не ги слушай тия дето веднага пращат по докторите... Мързи ги да напишат нещо свястно май. Да се позамислят, ала бала.
Честно казано докато го четох това не си представих поредната невротичка, която всичко живо я изнервя и е готова да запали, ами си помислих че от този човек си претърпявала много трамви, замълчавала си си, наранявал те е... и се получава -> "all this sorrow in me turns to hate!" (взето от подписа на една съфорумничка)
Дано не греша.. Че ако греша - нямаш оправдание и ще трябва да броиш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride