.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз дето съм момиче,ако гаджето ме удари просто ще си събира зъбите по пода,а представям си каквно щеше да направи някой друг на мястото на твоя приятел.Късметлиика си,че той толкова те обича и държи на теб.Не се дръж така с него,защото това все пок е момче и не знаеш кога на него ще му кипне,а и едно е да поспорите и съвсем друго да стигне и до лабут.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    А между другото тва не беше ли оня дето ти изневери?

Виж, ако ти се е насъбрало от него.. те разбирам.
    А ако просто си нервничка - дишай дълбоко и брой до 10. И не ги слушай тия дето веднага пращат по докторите... Мързи ги да напишат нещо свястно май. Да се позамислят, ала бала.

Честно казано докато го четох това не си представих поредната невротичка, която всичко живо я изнервя и е готова да запали, ами си помислих че от този човек си претърпявала много трамви, замълчавала си си, наранявал те е... и се получава -> "all this sorrow in me turns to hate!" (взето от подписа на една съфорумничка)
    Дано не греша.. Че ако греша - нямаш оправдание и ще трябва да броиш.
    Точно за това се замислих, докато ти четях темата. И споделям мнението. Когато в любовта партньорът те нарани, понякога просто те избива на необяснима агресивност към него...дори и да се води, че си простила/забравила/преглътнала...

Аз приятелят ми не съм го удряла сериозно, но от както имахме подобни на вашите проблеми ми се е случвало да се държа много по-грубо...без явна причина в момента. И определено ми се е искало да му причиня някои тежки телесни повреди (като да го скопя, примерно ). Просто нежността, което си готов да проявяваш в една чиста връзка, която не е била белязана с предателства, лъжи и болка...се губи, когато някой ти разбие сърцето. И колкото и да си втълпяваш, че можете да бъдете същите, не става от веднъж.

Естествено, не твърдя, че приятелят ти заслужава от тук нататък вечно да му налиташ на бой. Редно е да поговорите, да му се извиниш за поведението си, да го помолиш да те разбере...и сама да се опиташ да се отърсиш от гнева и огорчението, които може би все още изпитваш (всичко това го казвам, с оглед на предишни теми, които си пускала...а и мнението ми е базирано на личен опит. Ако греша за теб - съжалявам. Просто съм по-склонна така да разглеждам нещата. Все пак такава промяна в поведението ти би трябвало да има някакво обяснение...)

Град
    Around... :)
    ОМГ мила ти не си добре! Как ще посягаш на гаджето си?! Първо така го унижаваш, накърняваш достойнството му, което е напълно тъпо и излишно. Не можете ли да се разберете нормално като хората, ами трябва да го биеш?! И второ, той ако реши може да те смаже от бой! Имаш късмет, попаднала си на свясно момче, евала щом е издържал без да те зашлеви. Щом толкова те изнервя що не вземеш и да го зарежеш, според мен това е недопустимо.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мила,това е най-малкото,което заслужава...След това,което ти причини...Какво сте започнали да го съжалявате пък вие от форума,бе? "Миличкия"...и не знам си какво...Тоя хич,не те заслужава авторке...Чудя ти се как и защо още го търпиш,но това си е твоя работа...

Мега фен
    Град
    SF
    Хехе, не. Никога. Не ме избива на такъв вид агресия, освен това моя като го знам, ще ме хване и ще ме пребие, ако му посегна

Робинята на Quench

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Мила,това е най-малкото,което заслужава...След това,което ти причини...Какво сте започнали да го съжалявате пък вие от форума,бе? "Миличкия"...и не знам си какво...Тоя хич,не те заслужава авторке...Чудя ти се как и защо още го търпиш,но това си е твоя работа...
    Не знам кво й е причинил, явно е имала и друга тема... Но квото и да е направил не мисля, че като му посяга ще оправи нещата или пък той ще се промени. Ако е толкова отвратителен да му тегли една майна и кой от къде е...без излишни сцени и бойни изпълнения.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Пак добре, че е още с теб след всичко това...! Постъпката ти не е никак хубава, но поне дабре, че сама осъзнаваш какво си направила..
    Колкото до мен - НИКОГА не бих посегнала на приятеля си каквото и да стане..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

найстина имаш голям касмет че не те е одарил... Ама се постарай да се владееш защото не се знае колко време ще те търпи

Ебаси смешната , ваще да са те били като малка ?
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

ako moje da se nareche boi postoqnno go "bieh" no veche po malko shot poluchi tikove ot men

Не мога да разбера как те търпи...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от kurupta
    ти тъпа ли си?

+++

и аз не бих посегнал на приятелката си дори и да направи същото като теб.Явно приятелят ти държи на теб и много те обича както аз моята обмисляй постъпките си и се здържай.Ако трябва брой до 10 преди да направиш пак нещо такова.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Някой правил ли го е?

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    На 24ти много се скарах е приятеля си и си хвърлих телефона по него. Мина на 5-7см от главата му. После ужасно много съжалявах и ме беше срам от постъпката ми.
    На 25ти обаче се засрамих много повече. Отново се скарахме и аз го ударих в зъбите с юмрук. (Имам късмет, че е добричък с мен, иначе и аз щах да си изям боя.) Дори не се сещам вече какво точно ми каза, за да избухна така. После вдигнах ръка, за да го ударя пак, но той ме хвана и се осъзнах какво, по дяволите, правя.
    Абе кофти коледа изкарахме. Извних му се, че съм се държала така, просто ми беше прекалено нервно.
    Въпроса ми е, дали някой от вас е удрял приятеля/приятелката си и по каква причина
    Ами... кофти работа... но в крайна сметка не те е ударил... това значи че е пич и е добър... ама трябва да си оправиш поведението...

Град
    somewhere over the rainbow

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    А между другото тва не беше ли оня дето ти изневери?

Виж, ако ти се е насъбрало от него.. те разбирам.
    А ако просто си нервничка - дишай дълбоко и брой до 10. И не ги слушай тия дето веднага пращат по докторите... Мързи ги да напишат нещо свястно май. Да се позамислят, ала бала.

Честно казано докато го четох това не си представих поредната невротичка, която всичко живо я изнервя и е готова да запали, ами си помислих че от този човек си претърпявала много трамви, замълчавала си си, наранявал те е... и се получава -> "all this sorrow in me turns to hate!" (взето от подписа на една съфорумничка)
    Дано не греша.. Че ако греша - нямаш оправдание и ще трябва да броиш.
    Ами да, беше ми изневерил. И аз си обясних цялата тази агресия, точно с това, че прекалено много съм си мълчала и съм претискала много, а сега изведнъж просто се напуках по шевовете (както се казва).
    За всички, който ме посъветваха да се извиня, вече го направих. Наистина много съжалявам за постъпката си, знам, че е грешна, знам, че не трябваше да го правя и ме е срам от това.
    По повод коментарите за неговоте "накърнено" достойнство. Дали моето не е такова, при положение, че той ми изневери, след това с цел да не ме лъже, отново ме излъга. По стечение на обстоятелствата се наложи да се чуя с бившата му (с нея ми е изневерил) и тя ми разказа всичко. После той си призна. Сега още ли смятате неговото его за накърнено?!
    Темата не беше "Хора, аз съм психопатка и спъквам от бой приятеля си". Исках да знам дали някой е попадал в подобна ситуация.... Мислех, че съвсем ясно го бях написала, но явно не съм...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Ти нещо като ХАХУ в костюм на Дядо Мраз ама спокойно ние не сме ти светили за да знаем в кво положение си била ... такаче сама си праиш изводите

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от miminky
    мале на тоя човек му е застрашен живота като е с теб .. овладей се и не го налагай повече
    +1
    А и гледай после да не пускаш тема: "Избухнах и когато се осъзнах бях в лудницата" С това избухване и осъзнаване.. абе горкия човек

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Ти нещо като ХАХУ в костюм на Дядо Мраз

HONDA, не знам защо още се занимаваш с това момче. Не ви вървят отношенията явно. Наранявал те е. На теб вече ти е "изгорял реотана" (друго лафче ^^). Кво смятате да правите? Защо не прекъснете?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Горкото момче ;(
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

ем...да...бием си се понякога но само на шега
    нищо сериозно
    по принцип не бих мога да го ударя наро4но-оби4ам си го прекалено много
    а ти по-добре се владей,защото трудно ще намериш някой да те търпи дълго така
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    isperih
    Никога няма да ударя моята, защото тя е най-нежното нещо за мен.Но едва ли е толкова страшно тя да ме удари, защото ще ме заболи повече от думите й.

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    (Имам късмет, че е добричък с мен, иначе и аз щах да си изям боя.)
    Наистина имаш ОГРОМЕН късмет .. Всеки друг на негово място , до сега да те е оставил ...
    И да беше ти разбил всичко-коледата,зъбите..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Страшно тъпо от твоя страна...

Град
    Destanation unknown ((:
    Вие пък я изкарахте някаква психично болна вече Вярно , че не е постъпила правилно , ама чаак пък толкова ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си