- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой правил ли го е?
Как може да посегнеш на момче. Гледката сигурное ужасна. Ти трябва да се държиш като момиче- да си нежна, невинна, а не да си като цоцолана. Аз си те представям много груба. Момчетата не обичат такива момичета.
Ако иска да е с теб му кажи си направи "Застраховка живот "![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
момиче никога не съм удрял ( веднъж бутнах по стълбите н0 т0 беше инцидент ) но веднъж се бих за момиче което удариха ... просто ме хвана яд .. но момиче да тръгне да налага момче не знам .. нещо не ме кефи мисълта ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Веднъж -два пъти съм удряла фр си..и то с лек шамар,като разбирам за изневери или нещо такова.. както и да е
Но пък чак да си хвърляш телефона по него и какво ли не,мисля че прекаляваш и трябва многоооо да те обича за да те търпи още![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
За това си избирам приятелки които не са като тебнебойни
![]()
оф горкото момче...
БлЯя..БлЯ...
Никой от вас ли няма да благоволи да прочете и другите отговори на авторката из темата, преди да си пусне остроумното мнение?!
Иначе аз абсолютно я разбирам. Не се загърбва толкова лесно човек, когото обичаш...дори и когато те е наранил. Струва ми се, че има смисъл да се борят, ако тя все още държи на него...и той на нея.HONDA, не знам защо още се занимаваш с това момче. Не ви вървят отношенията явно. Наранявал те е. На теб вече ти е "изгорял реотана" (друго лафче ^^). Кво смятате да правите? Защо не прекъснете?
Наистина е много добър приятеля ти, иначе досега да те е зарязал хиляди пъти... А ти имаш нужда от психиатър, как може да удряш момчето за щяло и нещяло?! Все пак затова сме хора, можем да мислим и да решаваме проблемите по цивилизован начин!
Извини му се и гледай да не продължаваш така, защото колкото и да е търпелив и добър все някой ден ще му писне и....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Em samo na 6ega s1m go udrqla
Is everybody going crazy?!?
Оф благодаря за подкрепата, че тука ме изкараха психопатка, цОцОлана... Какво да кажа... Въпроса беше дали някой е удрял приятеля или приятелката си и по какъв повод, а не моите психични разтройства...Първоначално написано от Barbie
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
mm,kato se zamislq sum go udrqla nqkolko puti aama ne taka kato tebe nqkuv poboi ama po leko, makar 4e az ponqkoga ne si merq silite, taa i toi mi e hva6tal rukata ne 1 put, ama kato se ima predvid 4e naro4no me drazne6e za nqkoi ne6ta.... ne me grize mnogo suvestta
![]()
Ееей...добре че всички са така примерни,че взеха и да се карат на момичето.Да,не е прието момичето да удря момчето,нали?Именно обратното-винаги мъжа терори,налага,бие и на никой вече не му прави впечетление,защото това се случва толкова често.Не казвам че е правилно,нито че е хубаво.Напротив-ужасно е.Но в крайна сметка на всеки може да се случи...нямало да я търпи,как можело да е с нея още...ми я се замислете колко жени търпят насилето,което им прилагат мъжете им и не се разделят с тях,защото ги обичат?Но това изобщо не може да се сравни със случая на авторката,защото това е просто грешка...на всеки може да му се случи и да си изкара нервите на най-близкия човек.Било то с рев,писуци,викове,тръшкани и или удари...зависи си от характера.
Таа..никога не съм удряла гаджето или което и да било момче.Но след като си му се извинила и си осъзнала какви ги вършиш няма да го повториш,защото знаеш колко глупава е била постъпката ти.Просто внимавай в бъдеще.Особено като знаеш с какво добро момче си се захванала.![]()
Ако не се лъжа в началото на връзката ни съм му посягала. но бях много наранена и съответно беше по време на огромен скандал (каквито само ние можем да направим).
Барби, тези дни помолих приятеля си да скъса с мен..............забележи причината: "Скъсай с мен, защото не те заслужавам. Искам да намериш жена, която заслужава толкова добро момче, защото аз не те заслужавам" След 4 години връзка, причината щеше да е ТАЗИ. И наистина го мислех( и все още го мисля) сериозно. Аз няма да се променя, а такава каквото съм го дразня!
Ааа забранявам ви ! Не ви познавам като двойка, но ми изгелждате толкова разбрани! Не може всички да са перфектни. И аз не харесвам някои неща в приятеля ми и той в мен, но такъв е живота. Ако пък прекалено много си пасваме нали ще ни е скучно!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Ха, мерси. И аз си ни харесвам......ама много се караме и не върви напоследък. Не, че не се обичаме лудо. но само любов не стига. Трябва това Креми малко да озъпти характера си....
В унисон с темата-трябва ми много як бой. Понякога направо си го прося нагло, ама пуст добряк-не ще да вдига ръка.....даже и по време на секс![]()
Наистина жените си просят боя много яко понякога. Аз влизам в това число![]()
Тука се присъединявам към Хоти.Първоначално написано от hottie
![]()
Ако един човек смята, че различията му с половинката са непреодолими...той сам решава да сложи край. Докато не достигне до това заключение, обаче, борбата и упорството за една силна и емоционална връзка винаги си струват. Освен това хората понякога са идеални един за друг именно заради някои от недостатъците си...![]()
Не, че е непреодолимо...просто съм по-емоционална, нервна, сърдлива и и избухлива. И ме нерви допълнително, че той не е всичко това...Общо взето се самонавивам за нещо и правя грандиозни скандали за нищото. Но така не може да продължава вечно...Това ни пречи и тежи. А аз пак повтарям-такъв мъж няма да намеря другаде и не го заслужавам. Искам да съм женичка, която го обожава, винаги е мила, кротка и услужлива, но не мога....а и ме е страх, че ако съм такава ще му писна бързо.
Не вярвам по някакъв начин да успея да кажа край. Всъщност съм го правила на 2 пъти, но той ме последва и не ми позволи. Той също каза, че не може. Докато и двамата се обичаме ще сме заедно.
100% е някой много спокоен и добър,щом не ти е напукал фаровете![]()
![]()
![]()
Ами може да си е го заслужил.Но явно си мъжкарана щом направо с юмрук. Изяснете се за случилото и хвани си изкарвай отрицателната енергия някъде различно от неговото лице
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
не е така ..Първоначално написано от MakeMeFeel
аз преди доста често удрях приятеля ми ..но досега той на мен никога не ми е посегнал
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и азПървоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
юмрук...в зъбите.......тва и в каратето не е позволена е!
Да удрял съм едно момиче,защото много се бяхме скарали и просто не издържах и я ударих .. после съжалявах за това,но просто се случи.
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
+++Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...