.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Как може да посегнеш на момче. Гледката сигурное ужасна. Ти трябва да се държиш като момиче- да си нежна, невинна, а не да си като цоцолана. Аз си те представям много груба. Момчетата не обичат такива момичета.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако иска да е с теб му кажи си направи "Застраховка живот "
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    момиче никога не съм удрял ( веднъж бутнах по стълбите н0 т0 беше инцидент ) но веднъж се бих за момиче което удариха ... просто ме хвана яд .. но момиче да тръгне да налага момче не знам .. нещо не ме кефи мисълта ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Веднъж -два пъти съм удряла фр си..и то с лек шамар,като разбирам за изневери или нещо такова.. както и да е
    Но пък чак да си хвърляш телефона по него и какво ли не,мисля че прекаляваш и трябва многоооо да те обича за да те търпи още
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

За това си избирам приятелки които не са като теб небойни

оф горкото момче...
    БлЯя..БлЯ...

Супер фен Аватара на Barbie
    Никой от вас ли няма да благоволи да прочете и другите отговори на авторката из темата, преди да си пусне остроумното мнение?!

HONDA, не знам защо още се занимаваш с това момче. Не ви вървят отношенията явно. Наранявал те е. На теб вече ти е "изгорял реотана" (друго лафче ^^). Кво смятате да правите? Защо не прекъснете?
    Иначе аз абсолютно я разбирам. Не се загърбва толкова лесно човек, когото обичаш...дори и когато те е наранил. Струва ми се, че има смисъл да се борят, ако тя все още държи на него...и той на нея.

Град
    Там, където е сърцето...
    Наистина е много добър приятеля ти, иначе досега да те е зарязал хиляди пъти... А ти имаш нужда от психиатър, как може да удряш момчето за щяло и нещяло?! Все пак затова сме хора, можем да мислим и да решаваме проблемите по цивилизован начин!
    Извини му се и гледай да не продължаваш така, защото колкото и да е търпелив и добър все някой ден ще му писне и....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Em samo na 6ega s1m go udrqla
    Is everybody going crazy?!?

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Никой от вас ли няма да благоволи да прочете и другите отговори на авторката из темата, преди да си пусне остроумното мнение?!

HONDA, не знам защо още се занимаваш с това момче. Не ви вървят отношенията явно. Наранявал те е. На теб вече ти е "изгорял реотана" (друго лафче ^^). Кво смятате да правите? Защо не прекъснете?
    Иначе аз абсолютно я разбирам. Не се загърбва толкова лесно човек, когото обичаш...дори и когато те е наранил. Струва ми се, че има смисъл да се борят, ако тя все още държи на него...и той на нея.
    Оф благодаря за подкрепата, че тука ме изкараха психопатка, цОцОлана... Какво да кажа... Въпроса беше дали някой е удрял приятеля или приятелката си и по какъв повод, а не моите психични разтройства...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mm, kato se zamislq sum go udrqla nqkolko puti aama ne taka kato tebe nqkuv poboi ama po leko, makar 4e az ponqkoga ne si merq silite, taa i toi mi e hva6tal rukata ne 1 put, ama kato se ima predvid 4e naro4no me drazne6e za nqkoi ne6ta.... ne me grize mnogo suvestta

Ееей...добре че всички са така примерни,че взеха и да се карат на момичето.Да,не е прието момичето да удря момчето,нали?Именно обратното-винаги мъжа терори,налага,бие и на никой вече не му прави впечетление,защото това се случва толкова често.Не казвам че е правилно,нито че е хубаво.Напротив-ужасно е.Но в крайна сметка на всеки може да се случи...нямало да я търпи,как можело да е с нея още...ми я се замислете колко жени търпят насилето,което им прилагат мъжете им и не се разделят с тях,защото ги обичат?Но това изобщо не може да се сравни със случая на авторката,защото това е просто грешка...на всеки може да му се случи и да си изкара нервите на най-близкия човек.Било то с рев,писуци,викове,тръшкани и или удари...зависи си от характера.
    Таа..никога не съм удряла гаджето или което и да било момче.Но след като си му се извинила и си осъзнала какви ги вършиш няма да го повториш,защото знаеш колко глупава е била постъпката ти.Просто внимавай в бъдеще.Особено като знаеш с какво добро момче си се захванала.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако не се лъжа в началото на връзката ни съм му посягала. но бях много наранена и съответно беше по време на огромен скандал (каквито само ние можем да направим).

Барби, тези дни помолих приятеля си да скъса с мен..............забележи причината: "Скъсай с мен, защото не те заслужавам. Искам да намериш жена, която заслужава толкова добро момче, защото аз не те заслужавам" След 4 години връзка, причината щеше да е ТАЗИ. И наистина го мислех( и все още го мисля) сериозно. Аз няма да се променя, а такава каквото съм го дразня!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако не се лъжа в началото на връзката ни съм му посягала. но бях много наранена и съответно беше по време на огромен скандал (каквито само ние можем да направим).

Барби, тези дни помолих приятеля си да скъса с мен..............забележи причината: "Скъсай с мен, защото не те заслужавам. Искам да намериш жена, която заслужава толкова добро момче, защото аз не те заслужавам" След 4 години връзка, причината щеше да е ТАЗИ. И наистина го мислех( и все още го мисля) сериозно. Аз няма да се променя, а такава каквото съм го дразня!
    Ааа забранявам ви ! Не ви познавам като двойка, но ми изгелждате толкова разбрани! Не може всички да са перфектни. И аз не харесвам някои неща в приятеля ми и той в мен, но такъв е живота. Ако пък прекалено много си пасваме нали ще ни е скучно!

Град
    Свищов
    Ха, мерси. И аз си ни харесвам......ама много се караме и не върви напоследък. Не, че не се обичаме лудо. но само любов не стига. Трябва това Креми малко да озъпти характера си....

В унисон с темата-трябва ми много як бой. Понякога направо си го прося нагло, ама пуст добряк-не ще да вдига ръка.....даже и по време на секс

hottie
    Guest
    Наистина жените си просят боя много яко понякога. Аз влизам в това число

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Ааа забранявам ви ! Не ви познавам като двойка, но ми изгелждате толкова разбрани! Не може всички да са перфектни. И аз не харесвам някои неща в приятеля ми и той в мен, но такъв е живота. Ако пък прекалено много си пасваме нали ще ни е скучно!
    Тука се присъединявам към Хоти.

Ако един човек смята, че различията му с половинката са непреодолими...той сам решава да сложи край. Докато не достигне до това заключение, обаче, борбата и упорството за една силна и емоционална връзка винаги си струват. Освен това хората понякога са идеални един за друг именно заради някои от недостатъците си...

Град
    Свищов
    Не, че е непреодолимо...просто съм по-емоционална, нервна, сърдлива и и избухлива. И ме нерви допълнително, че той не е всичко това...Общо взето се самонавивам за нещо и правя грандиозни скандали за нищото. Но така не може да продължава вечно...Това ни пречи и тежи. А аз пак повтарям-такъв мъж няма да намеря другаде и не го заслужавам. Искам да съм женичка, която го обожава, винаги е мила, кротка и услужлива, но не мога....а и ме е страх, че ако съм такава ще му писна бързо.

Не вярвам по някакъв начин да успея да кажа край. Всъщност съм го правила на 2 пъти, но той ме последва и не ми позволи. Той също каза, че не може. Докато и двамата се обичаме ще сме заедно.

100% е някой много спокоен и добър,щом не ти е напукал фаровете

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ами може да си е го заслужил.Но явно си мъжкарана щом направо с юмрук . Изяснете се за случилото и хвани си изкарвай отрицателната енергия някъде различно от неговото лице
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    (Имам късмет, че е добричък с мен, иначе и аз щах да си изям боя.)
    Наистина имаш ОГРОМЕН късмет .. Всеки друг на негово място , до сега да те е оставил ...
    не е така ..
    аз преди доста често удрях приятеля ми ..но досега той на мен никога не ми е посегнал
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    мале,за първи път чувам момичето да бие момчето
    и аз
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

юмрук...в зъбите.......тва и в каратето не е позволена е!

Да удрял съм едно момиче,защото много се бяхме скарали и просто не издържах и я ударих .. после съжалявах за това,но просто се случи.
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ем...да...бием си се понякога но само на шега
    нищо сериозно
    а ти по-добре се владей,защото трудно ще намериш някой да те търпи дълго така
    +++

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си