.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Не и не бих!!!!!!!!!!! Как ти е простил изобщо...

Аз не бих си и помислил и да удрям момиче ,даже и тя да ме е удряла,може да се ядосам ,но не и да я удрям.
    Какво толкова на всички се случва да се изнервият .

малеееееееее що така правиш бе.. горкото момче

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    момчето кой знае колко бой е изяло до сега.. минали са 5 месеца от коледа сега сигурно е в някоя болница с пукнато ребро

nikoga ne sum go udarila samo si igraq

Град
    при мама
    удрям го,но на базик,тормозя го за да го дразня....
    но тва твойто е сериозно и прекалено ....

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Лек шамар - допустимо е, ако си го е заслужил, ама ти...

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА

Re: Някой правил ли го е?

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    На 24ти много се скарах е приятеля си и си хвърлих телефона по него. Мина на 5-7см от главата му. После ужасно много съжалявах и ме беше срам от постъпката ми.
    На 25ти обаче се засрамих много повече. Отново се скарахме и аз го ударих в зъбите с юмрук. (Имам късмет, че е добричък с мен, иначе и аз щах да си изям боя.) Дори не се сещам вече какво точно ми каза, за да избухна така. После вдигнах ръка, за да го ударя пак, но той ме хвана и се осъзнах какво, по дяволите, правя.
    Абе кофти коледа изкарахме. Извних му се, че съм се държала така, просто ми беше прекалено нервно.
    Въпроса ми е, дали някой от вас е удрял приятеля/приятелката си и по каква причина
    Колкото и да си си заслужила боя, не се чуди че не те е ударил... Просто те обича... А ти не си го наранила физически.. а психически...

Не е за тва че си го ударила а за тва че е видял как толкова близък изпитва такава агресия към него....

Град
    Paradise
    Аз мисля, че ви е дошъл края. Той ти е изневерил, предал те е. Излъгал те е два пъти и няма откъде да знаеш, че няма пак да го направи. Очевидно вътрешно и ти вече не издържаш, прелива ти вече.

Понякога е по-добре да си сама, отколкото с някого, с когото не си щастлива.

Малко се посмях на тая тема Ама да си кажа искрено и аз 1 път полудях в караница и пляснах на моя 2-3 бая силни шамара, той не посмя де, но после съжелявах макар че не бях виновна за разправията. На другия ден всичко беше наред, само дето го бях ухапала мъничко и имаше часовник на раката от моите зъбки
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Горкото момче Всеки ден бой яде

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от miminky
    мале на тоя човек му е застрашен живота като е с теб .. овладей се и не го налагай повече
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

тии пък..като някоя луда..сори, че така се изразявама амаа :X

Цитирай Първоначално написано от miminky
    мале на тоя човек му е застрашен живота като е с теб .. овладей се и не го налагай повече
    наистина горкото момче хубаво че не те е запукал хубавата
    Just SmiLe

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами аз съм му удряла шамар, когато ме подразни много. Но така лекичко по бузката. Чак до юмрук в зъбите и летящ телефон не съм стигала.

Да бях на негово място аййй да бях

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    горкия той...чак ми е жал за него...ако бях момче и бях на негово място щях да...както и да е...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Ако ми беше гадже нямаше да си жива

Трябва сериозно да отидеш на психолог и да обясниш какво е станало там психолога ще ти обясни как да сдържаш гнева си и да си разтоварваш нервите/например си намери хобии като си ядосана използвай хобито вместо да прибягваш да наслие/, няма нищо срамно да отидеш до психолога, действай ако искаш наистина да престанеш с изблиците на насилие.Успех
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Повече от фен
    Бой я.
    Моя е ял доста шамари, но не смее да ми отвърне. А веднъж го бих, само ме стисна за врата няколко секунди, но причина от моя страна имаше. Прави неща които, имайки впредвид, че е с мен не бива да прави даже да си помисля. А аз неподобаващо отношение не търпя.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Според мен не трябва да има такова насилие независи от страна на момчето или на момичето, това не е единственото рещение седнете и поговорете не е нужно да се истрепете!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Наскоро му одарих шамар, но го заслужи

Снощи за пръв път ударих на момче шамар(и то на гаджето си)... но той не ми се расърди...просто бях провокирана от негова страна и аз му казах " а искаш ли един шамар" и той ми вика " няма да смееш" и аз...нали се сещате...Но ми прости защото аз съм му прощавала за много по значими неща.Все пак 1 шамар не е нищо...

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    (Имам късмет, че е добричък с мен, иначе и аз щах да си изям боя.)
    Наистина имаш ОГРОМЕН късмет .. Всеки друг на негово място , до сега да те е оставил ...
    Не съм удрял момиче от 4ти клас и никога не мисля да го правя. Но ако е такава като теб.. няма да я удрям... направо през терасата...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ще ти кажа едно много вярно нещо-Никога не удряй момче,когато си ядосана.Ако нямаш късмет,така ще те залепи за стената,че ще се чудиш от къде ти е дошло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си