- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой правил ли го е?
Не и не бих!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Как ти е простил изобщо...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз не бих си и помислил и да удрям момиче ,даже и тя да ме е удряла,може да се ядосам ,но не и да я удрям.
Какво толкова на всички се случва да се изнервият .
малееееееееещо така правиш бе.. горкото момче
![]()
момчето кой знае колко бой е изяло до сега.. минали са 5 месеца от коледасега сигурно е в някоя болница с пукнато ребро
![]()
nikoga ne sum go udarilasamo si igraq
![]()
удрям го,но на базик,тормозя го за да го дразня....
но тва твойто е сериозно и прекалено ....
Лек шамар - допустимо е, ако си го е заслужил, ама ти...![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Колкото и да си си заслужила боя, не се чуди че не те е ударил... Просто те обича... А ти не си го наранила физически.. а психически...Първоначално написано от HONDA
Не е за тва че си го ударила а за тва че е видял как толкова близък изпитва такава агресия към него....
Аз мисля, че ви е дошъл края. Той ти е изневерил, предал те е. Излъгал те е два пъти и няма откъде да знаеш, че няма пак да го направи. Очевидно вътрешно и ти вече не издържаш, прелива ти вече.
Понякога е по-добре да си сама, отколкото с някого, с когото не си щастлива.
Малко се посмях на тая темаАма да си кажа искрено и аз 1 път полудях в караница и пляснах на моя 2-3 бая силни шамара, той не посмя де, но после съжелявах макар че не бях виновна за разправията. На другия ден всичко беше наред, само дето го бях ухапала мъничко и имаше часовник на раката от моите зъбки
![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Първоначално написано от miminky
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
тии пък..като някоя луда..сори, че така се изразявама амаа :X
Ами аз съм му удряла шамар, когато ме подразни много. Но така лекичко по бузката. Чак до юмрук в зъбите и летящ телефон не съм стигала.![]()
Да бях на негово мястоаййй да бях
![]()
горкия той...чак ми е жал за него...ако бях момче и бях на негово място щях да...както и да е...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ако ми беше гадже нямаше да си жива![]()
![]()
![]()
Трябва сериозно да отидеш на психолог и да обясниш какво е станало там психолога ще ти обясни как да сдържаш гнева си и да си разтоварваш нервите/например си намери хобии като си ядосана използвай хобито вместо да прибягваш да наслие/, няма нищо срамно да отидеш до психолога, действай ако искаш наистина да престанеш с изблиците на насилие.Успех![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Бой я.
Моя е ял доста шамари, но не смее да ми отвърне. А веднъж го бих, само ме стисна за врата няколко секунди, но причина от моя страна имаше. Прави неща които, имайки впредвид, че е с мен не бива да прави даже да си помисля. А аз неподобаващо отношение не търпя.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Според мен не трябва да има такова насилие независи от страна на момчето или на момичето, това не е единственото рещение седнете и поговорете не е нужно да се истрепете!![]()
Снощи за пръв път ударих на момче шамар(и то на гаджето си)... но той не ми се расърди...просто бях провокирана от негова страна и аз му казах " а искаш ли един шамар" и той ми вика " няма да смееш" и аз...нали се сещате...Но ми прости защото аз съм му прощавала за много по значими неща.Все пак 1 шамар не е нищо...![]()
Не съм удрял момиче от 4ти клас и никога не мисля да го правя. Но ако е такава като теб.. няма да я удрям... направо през терасата...Първоначално написано от MakeMeFeel
Ще ти кажа едно много вярно нещо-Никога не удряй момче,когато си ядосана.Ако нямаш късмет,така ще те залепи за стената,че ще се чудиш от къде ти е дошло.