Цитирай Първоначално написано от hottie
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Ако не се лъжа в началото на връзката ни съм му посягала. но бях много наранена и съответно беше по време на огромен скандал (каквито само ние можем да направим).

Барби, тези дни помолих приятеля си да скъса с мен..............забележи причината: "Скъсай с мен, защото не те заслужавам. Искам да намериш жена, която заслужава толкова добро момче, защото аз не те заслужавам" След 4 години връзка, причината щеше да е ТАЗИ. И наистина го мислех( и все още го мисля) сериозно. Аз няма да се променя, а такава каквото съм го дразня!
Ааа забранявам ви ! Не ви познавам като двойка, но ми изгелждате толкова разбрани! Не може всички да са перфектни. И аз не харесвам някои неща в приятеля ми и той в мен, но такъв е живота. Ако пък прекалено много си пасваме нали ще ни е скучно!
Тука се присъединявам към Хоти.

Ако един човек смята, че различията му с половинката са непреодолими...той сам решава да сложи край. Докато не достигне до това заключение, обаче, борбата и упорството за една силна и емоционална връзка винаги си струват. Освен това хората понякога са идеални един за друг именно заради някои от недостатъците си...