.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Избор на ФДТ

Фон дьо тена ми свърва и се колебая между нович Affinitone и антибактериалния фдт на манхатън + пудра ... Ползшала съм само фон дьо тена на манхатън но пак се колебая . Моля за съвети

Affinitone e добър според мен,но зависи от много фактори как ще ти седи.
    Bring me to life...

Аз си взех Affinitone вчера и ми харесва как стои
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

За да не пускам нова тема ще ви попитам тук. Някой ползвал ли е матиращ ФДТ и можете ли да ми предложите някакъв?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ще следя темата и аз искам да си взема на Мейбълин Афинитон

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    За да не пускам нова тема ще ви попитам тук. Някой ползвал ли е матиращ ФДТ и можете ли да ми предложите някакъв?
    Maybelline Dream Matte Mouse Според мен този матиращ ФДТ е много добър и не стой като маска.Имала съм тестер и останах очарована!

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Maybelline Dream Matte Mouse Според мен този матиращ ФДТ е много добър и не стой като маска.Имала съм тестер и останах очарована!
    Колко струва?

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Колко струва?
    aми във Велико Търново е 15 лв

на Rimmel има 1 много добър матиращ - Rimmel Cool Matte 16hours, аз съм с него от дълго време, пише, че издържа 16 часа..е,при мен чак толкова - не, но спокойно 12 часа поне нямам никакви проблеми (:

http://www.beautyandfashiontech.com/...mel-mousse.jpg

около 13-14 лв. беше последно като си го взимах

Re: Избор на ФДТ

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Фон дьо тена ми свърва и се колебая между нович Affinitone и антибактериалния фдт на манхатън + пудра ... Ползшала съм само фон дьо тена на манхатън но пак се колебая . Моля за съвети
    Bateee, shto pravish taka !!! I gadjeto mi svurshva, ama ne go smenqm, nali ???

Този на Римел и аз го имам, не ми харесва, не покрива добре

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

sweetsunshine този на Maybelline покривен ли е?

i dvata
    Bring me to life...

Антибактериалния фдт на манхатън ... чух,че бил страхотен.Все пак ти си решаваш .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Велико Търново
    Да,покривен е.

И все пак аз ще кажа,че е по-добре да си купите минерална пудра на Л'Ореал или Артдеко.Ако се нанесе със четка е средно,но достатъчно покривна,ако се нанесе с гъбичка е по-покривна и ако се нанесе с навлажнена гъбичка има ефект като на един мноого добре покривен фдт.И най-хубавото е,че не запушва порите.Все пак сме тийн-ове и кожата ни не трябва да се задушава със тези фдт.
    И минералната пудра матира кожата-стой като матиращ фдт,но не запушва порите и издържа под вода до 90 мин

Ако все пак някой се интересува от минералните пудри-тази на Артдеко е 30-32 лв,а тази на Л'Ореал е 26-28 лв.Има и на МаксФактор,която също е хубава,но имат само 5 тона и все по-тъмно-който е с по-светла кожа като мен неможе да си купи на МаксФактор.

Моята минерална пудра на Л'Ореал е номер W1-най-светлото и следващия номер е W4,който вече е тъмен за мен.

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Affinitone e добър според мен,но зависи от много фактори как ще ти седи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Revlon custom creations

Взех си антибактериалния фдт и тези дни ще си взема и пудрата ( когато свърши сегашния ми фдр на Ейвън )... Просто като пробвах тестерите на Афинитон-а сякаш ми идваха тъмнички нюансите , а ванилата на манхатън ми пасна чудесно ... а и да не гооворим ,че махнатъна е пециално за проблемна кожа .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си