- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя :S
Преди повече от месец с приятелката ми скъсахме.2 седмици след това тя си хвана друго гадже, което е от София( не е по-голям).Проблема е, че казва, че все още ме обича, аз също я обичам ужасно много...Постоянно мисля за нея и сърцето ми ще се пръсне направо.
В момента се оптивам да не общувам с нея, за да видя дали ще каже, че и липсвам (така стана преди да тръгнем, но тогава чаках 5 месеца, сигурно съм луд) и дали ще иска да сме заедно отново.
Моля посъветвайте ме какво да направя, защото искам да съм с нея.
аз никога не бих казала,че ми липсваш,защото ще ме е страх данеби да не изпитваш същото...Знаеш ли аз съм в същата ситуация,бори се занея,знам,че и еадски трудно и на нея![]()
тя трябва първо да остави сегашния си приятел,за да тръгне отново с теб.Поговори с нея и я питай дали наистина те обича все още и ако е така,направете нещо по въпроса.
Руса кукличка
Говорих няколко пъти с нея.Казваше ми, че ме обича, обаче чувствата и отслабвали.Също казваше , че зависи от много неща, дали ще го забравила, дали ще се променя (срамежлив съм и тя ми е първото гадже и нямам опит :S)
колко време ходихте?
1 година бяхме заедно.
а на колко години сте?Първоначално написано от shockwave
Руса кукличка
Щом я обичаш бори се за нея.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
На 16 сме.
Не й позволявай да си отиде ! В никакъв случай недей !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Бори се .. това е единствения начин ... да я имаш ... говори с нея .. кажи и всичко .. попитай я какво мисли тя иска ли да се съберете .. и тнт ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Слушай чадо: първо отиди на църква (защото всички сме грешници) изповядай се пък после ще му мислим.
Аз се ядосвам на приятелката ти.Нали знаеш как им викат на тия дето са с един, а искат друг... Нищо лично
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Само да уточня, че тя скъса с мен.
може да ти казва това че все още те обича или и че и липсваш само за да се почувстваш по-добре ( все пак по-добер ше ти стане да чуеш че те обича отоколкото че не те обича ,поне на пръв поглед) Дай и МАЛКО време..били сте достаъчно дълго време заедно за да се чувства в момента объркана дали и е писнало от теб или дали е свикнала мн с теб и не може да се справи без теб.... не казвам да не се бориш за нея... бори се... но пак казвам може просто да има нужда от разнообразие или .. нз .Успех
+ Мхмммм, с чакане най-малкото ще й изчезнат чустватаПървоначално написано от mickelangelo
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Щом си е хванала нов приятел,приеми тази битка за загубена.Колкото повече се надяваш,толкова повече ще страдаш.
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
ne si zaslujava!6tom si e hvanala gadje tolkova rahno sled razdqlata vi ne te e obi4ala i ne te obi4a istinski...a ima i dr variant,nali znae6 4e kogato zagubi6 ne6ty razbira6 4e darji6 na negy,ama az mislq 4e trqbva da prodalji6 napred...ne si gubi vremeto!!!!!!!!!!!...yspeh4e :P
Бори се..
Щом ако една година сте били заедно, дори и да те (е) обича(ла), на тая възраст хората искат разнообразие. Ако те обича все още, ще се върне при тебе след време. Но недей да спираш контактите си с нея, тъпо и детинско е...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+1Първоначално написано от porky
Ходили сте 1 година,а 2 седмици след това тя е тръгнала с друг...и ти на тва любов ли му викашявно ти нея я обичаш,но да ти кажа пич тя не те заслужава и едва ли има чувства, отговарящи на твоите. Моя съвет е да я оставиш сама да прецени какво да прави...ако те обича ще се върне, ако не я забрави...Тя ще разбере какво е изгубила, обаче късно
Успех!!!
Аз мисля че те мотае!извинявай ама като те обича толкова мн и знае кво изпитваш към нея има прелестната възмоност да го направи! да ти кажа чесно била съм в тази ситуация бях с ено момче разделихме се и аз ня следващия ден тръгнах с друг (тва е моя наин да забравя предния... знам че съм гадна но поне не залъгвам никои) и след 3 седмици осъзнах колко искам да се върна при 1вия и говорих с него не беше мн лесно но се справих! и бяхме заедно почети година като изключим факта че той беше ена от грешките ми които осъзнавам но не съжалявам за тях!
ИЗВОД:ако думите и не са само да те заблудят тя може ако иска и знае чуствата ти да се върне при теб... изчакай и давай напред няма цял живот да я чакаш а и сигурен ли си че не си "резервния"? помисли....
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Колкото повече я гониш, толкова повече ще ти бяга.
Прекрати всякакви контакти с нея, щото иначе ще и станеш приятел и тогава не те знам...
вместо това си живей живота, забий някоя друга, а първата я остави... така или иначе от нея зависи вече как ще продължи връзката ви.
Пък и имаш много по-големи шансове с първата, ако й покажеш, че не ти пука за нея.
Така че - забий още няколко, па да видим дали още ще я искаш...