- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- липсва ми и ми е скучно
искам да се оплача, така и така съм пуснал не повече от 5 теми до сега, не мисля че ще наспамя много с още една
ами просто приятелката ми не е в софия и ще се върне чак след една седмица, издържах 5 дена без нея до сега, ама ми беше много скучно и непрестанно си мисля за нея. наистина ми липсва, опитвам се да уча по цял ден за да не мисля ама пък и да уча не мога като хората, а трябва защото имам изпити след 10 дена...
чуваме се по телефона, пишем си вечер горе-долу, ама ми е много гадно без нея. излизането с приятели не помага много, филми да гледам пак не помага...
вие какво правите за да се справите с тези "критични" състояния
Струва ми се, че преувеличаваш. Всеки от нас някога е изпитвал това чувство, но всички намираме изход от него. Пък и помисли.. 5 дена издържа, какво са още 7 ?
Почни да ги броиш обратно и времето ти ще минава по-бързо..
и моя приятел не е в София и Коледата и като че ли и Нова година няма да сме заедно....Дори не можем по скайп да си пишем....разбирам те какво е.много е гадно усещането,но се надявам да се върне по-рано от очакваното за да се видим
личи си,че я обичаш,но 1 седмица нищо не е .НИе с приятеля ми понякога не се виждаме дори месец,защото той ходи да учи в друг град.Та дори 1 месец е малко,има хора не се виждат цяла година ,а ти за една седмица се притесняваш![]()
споко бе човек,като си дойде нали те очакват хубавите моменти.
Мисли за тях! аз така правя обикновено![]()
Руса кукличка
Ще мине и тва време... има и по-зле от теб.10 месеца как ти се струват
![]()
еlsy![]()
аз и по един месец съм я чакал. лятото като беше на море, ама тогава не се бях привързал толкова много... сега е по-гадно, защото съм свикнал всеки ден да сме заедно
е ще го преживея де
Не бих издържал толкова време.Бих си потърсил нова приятелкаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Спокойно, ще го преживееш.
И аз съм горе-долу така.. сгафих не малко и сега съм под домашен арестт.е. наказана съм .. от 23 не съм го виждала и до 1ви няма да мога да го видя .. забавно а ?
Бих казала, мисли си "ее виж вече минаха 5 дена,още няколко и ще се видиме .. ". Помага![]()
Aйде и приятно чакане![]()
![]()
СпокойноВажното е, че като се върне пак ще сте заедно
Няма и да усетиш кога са минали дните...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми трябва да се разсейваш.Кофти обаче,че не ти се получава...
Съвет:Никакъв!!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ее половината дни вече са миналии !! : ) Бързо ще минат и останалите!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Стига бе...и моя е във ваканция от университета и замина за Гърция.
На всичкото отгоре няма телефон там,няма и нет...
Добре че вчера един негов приятел ми писа,че е бил в Гърция и са се видели и ми е пратил поздрави и да не съм се притеснявала,всичко е наред и много му липсвам.
И такива ми ти работи...трябва да си дойде на 10ти...![]()
Ебаси гадното![]()
върви на ледена пързалка......
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Е те 5 са минали ..и другите ще минат![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мм не че ти омаловажавам болката пич ама за тея 4 месеца с гаджето ми съм го виждала 3 пъти за по 2-3 дена..А другото време съм ревала като луда и още продължавам..Така че не се оплаквай,има хора които мечтаят да са на твое мястоУспехи с приятелката..
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Дам разбирам те.. тежко е когато си далеч от любимия![]()
Аз пък ти завиждам. Имам всичко на всичко 4 дена с моето момче до следващата ни среща след 1 месец.![]()
Помисли си колко хора 'по-зле' от теб има и не се сдухвай толкова. Ще мине времето и даже ще го забравиш тоя период.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.