.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121

Изневерих на приятеля си

zdraveite hora.. hodq s priqtelq mi ot po4ti 2 godini i mu izneverih.. spah s drugo mom4e. obi4am go pove4e ot vsi4ko na sveta a ne znam kak da go pogledna v o4ite..4uvstvam se otvratitelno! iskah da spodelq s nqkogo no me be6e strah 4e 6e me narekat kurva i tn.. ne 4e v momenta ne se 4uvstvam kato takava.... molq daite mi nqkakav savet kakyvto i da e..
    .. Mi-au !

Град
    Paradise
    Мен, ако питаш, к**ва си. Няма любов + изневяра. Или обичаш и не изневеряваш. Или изневеряваш и не обичаш=>к**ва.
    ПП. Пиши на кирилица.

А защо си спала с това момче след като обичаш приятеля си?!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    nqma da te nari4am K-u-R-V-A,no... ne e vuzmojno da go obi4a6 "pove4e ot vsi4ko na sveta" i da mu izneveri6...prosto ne e ! Az obojavam muja si pove4e ot sebe si i nemoga da pogledna dori i na nai-gotiniq i atraktiven za men muj kato na ne6to pove4e ot poznat?priqtel ili prosto prisustva6t okolo men...otvutre ne mi idva da pogledna na dr muj po takuv na4in-kolkoto i da mi e zabavno s nego(s dr),da go haresvam kato muj(fizika i durjanie)...prosto nqma kak da stane.za tova ne prikazvai s kli6eta
    P.S.-Kogato muja izneveri(naebe druga),moje da go napravi i bez osobeni 4uvstva-prosto 4isto jivotinsko privli4ane.Kogato jenata izneveri stava opasno,za6toto tq VINAGI vlaga 4uvstva! pomisli nad tova i ne burzai s komentara

xem go obichash, xem si mu izneverila? na kolko si?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

xem go obichash, xem si mu izneverila? na kolko si?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    govori s nego i mu kaji kvo si napravila...budi 4esna s nego i ako naistina durjite tolkova na sebe si 6e go preodoleete ako li puk ne 6te trqbva da si ponese6 posledstviqta

Това,че е изневерила не я прави курва,а изключително глупава,да не кажа нещо друго..

И кво е тва,обичам го,а му изневрих..щом толкова го обичаш,как можа да го направиш,не те ли гризеше съвестта поне малко,че да се спреш?
    Поне от уважение да се беше спряла,то стана ясно,че не го обичаш толкова,ама поне уважавай.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    Вие четете "Мемоарите на една гейша"

Каква е била причината за изневярата..?!Да не би нещо между вас да не върви...и той да не отвръща на твоите чувства със същото?Защото ако е така...аз бих те оправдала в тоя случай.Но ако и той те обича така както ти него...без коментар.Събери сили в себе си и поговорете..признатия грях е половин грях!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от darla
    P.S.-Kogato muja izneveri(naebe druga),moje da go napravi i bez osobeni 4uvstva-prosto 4isto jivotinsko privli4ane.Kogato jenata izneveri stava opasno,za6toto tq VINAGI vlaga 4uvstva! pomisli nad tova i ne burzai s komentara
    напълно съгласна.Чувала ли си думите "Мъжът за секс е способен и да обича,а жената за любов е способна и на секс",е това е малко преовеличено но смисълът е че жената наистина влага чувства,а мъжът го подтиква нагона

Това което си напражила наистина не е хубаво ...най -добре говори с него защото едвали се чувстваш добре като си мълчиш

oф несадете така момичето че си е виновно виновно е ама все пак как щяхте да се чуствате на нейно място?
    БлЯя..БлЯ...

Говори с него кажи му кво е станало. Може и да ти прости може и да не ти, но поне няма да ти тежи на съвестта.

Голям фен Аватара на Remini
    Случват се такива неща...преглътни го и гледай напред.По добре не му споменавай,освен ако няма начин да разбере от някъде
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мен, ако питаш, к**ва си. Няма любов + изневяра. Или обичаш и не изневеряваш. Или изневеряваш и не обичаш=>к**ва.
    ПП. Пиши на кирилица.

+1

Цитирай Първоначално написано от mariqn_sexa
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    ПП. Пиши на кирилица.

+1
    +

Абе КУРВА айде тука бабинските разбирания и селското отношение .. кво две години ква и любов да е .. треа се кръшне .. То да ти писне се едно и също .. кво катоО .. като чели голямата бвеля е станало айде да мреме . пфф .. я не се излагай мацка и не слушай тези .. нема лошо от време на време малко релаХх .. ии да ви кажа нещо , че курва преведено значи "МНОГО КУРОВЕ " .. тя е само с два .. тека че палете гумите .. мУХха
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Абе к***а айде тука бабинските разбирания и селското отношение .. кво две години ква и любов да е .. треа се кръшне .. То да ти писне се едно и също .. кво катоО .. като чели голямата бвеля е станало айде да мреме . пфф .. я не се излагай мацка и не слушай тези .. нема лошо от време на време малко релаХх .. ии да ви кажа нещо , че к***а преведено значи "МНОГО КУРОВЕ " .. тя е само с два .. тека че палете гумите .. мУХха
    И от какъв език превеждаш,че не ми стана ясно?!
    Между другото ако ти си падаш по курвенските номера (т.е. да се ебеш с още някой освен със СЕРИОЗНИЯ си приятел) - ноу проблем,но повечето момичета тук са НОРМАЛНИ и не правят от малки курвенски номера (които след време се превръщат в курвенски изцепки,т.е. ебеш се с гаджето си + още 2-3 ПОНЕ )

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Абе к***а айде тука бабинските разбирания и селското отношение .. кво две години ква и любов да е .. треа се кръшне .. То да ти писне се едно и също .. кво катоО .. като чели голямата бвеля е станало айде да мреме . пфф .. я не се излагай мацка и не слушай тези .. нема лошо от време на време малко релаХх .. ии да ви кажа нещо , че к***а преведено значи "МНОГО КУРОВЕ " .. тя е само с два .. тека че палете гумите .. мУХха
    И от какъв език превеждаш,че не ми стана ясно?!
    Между другото ако ти си падаш по курвенските номера (т.е. да се ебеш с още някой освен със СЕРИОЗНИЯ си приятел) - ноу проблем,но повечето момичета тук са НОРМАЛНИ и не правят от малки курвенски номера (които след време се превръщат в курвенски изцепки,т.е. ебеш се с гаджето си + още 2-3 ПОНЕ )

Град
    Варна
    Или не го обичаш наистина толкова или си ку*ва както ти каза...

кой лъжеш че обичаш приятеля си ? себе си или нас ? никога не бих направил нещо такова защото аз найстина обичам приятелката си а не е като да не ми се е отваряла възможност ... курвенски истории "обичам го ама спах с съседа" деби шаврантиите !!!

Това, което си направила е изключително глупаво и неразумно (няма да изказвам по-големи и тежки коментари по темата ), ако все пак наистина го обичаш толкова много колкото твърдиш си длъжна да му го признаеш и да му дадеш разумно обяснение защо си го направила.

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Авторката не желае да се включи... както и да е .
    Както казаха останалите, щом си изневерила, значи нещо куца във връзката ви или не го обичаш толкова много. Ако човека държи на теб, толкова колкото и ти казваш, че държиш на него и има малко мозък най вероятно ще те остави ..... поне аз бих се почувствал предаден и не бих ти имал повече доверие затова, ако искаш да опазиш връзката си премълчи, макар и рано или късно всичко се разбира, ако ли не бъди честна и понеси последствията

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Случват се такива неща...преглътни го и гледай напред.По добре не му споменавай,освен ако няма начин да разбере от някъде
    az se pridurjam kum tova mnenie
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си