.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ

Помощ

Хора на приятелката ми не и е идвало от понеделник, това са 7 дена .. от кфо може да закъснява толкова кто изклучим бременоста .. (дано да не е бремена) , и въобще възможно ли е да закъснеи толкова ??

Град
    Paradise
    От всичко може да е. Притеснение, климат, ако е настинала, просто обичайна тийнейджърска нерегулираност...

..

да ама 1 седмица е доста време ..

Град
    stz..;p
    еми може да и с нередовен цикал и да не и дойде този месец зависи от самата нея
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

А да сте мислили за ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ?!

А иначе на мен ми е закъснявало и с 20 дни,но тогава бях на силни антибиотици и това беше едно от възможните странични действия

А иначе най-добре ще е да посети гинеколога си

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    veroqtnost vinagi ima,kakto kazaha i klimata moje da povliqe a moje i prosto da ti zakusnqva
    razbira se moje i da si zabremenqla ama a dano ne si 4e kato gledam ne iska6 bremennots

Град
    Варна
    Направете тест...има по принцип има влияние по от климата,хапчета...настинка.. .(поне при мене от това е ставало)...и нека да се успокои,защото и от притеснение може да и закъснява...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Wonderland
    Ако сте използвали предпазни средства няма за какво да се притесняваш.Забавянето на цикъла може да е в резултат на много фактори:хормонално нарушение,климат,смяна на сезоните,напрежение и пеочие.По-добре да си направи тест за бременност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си