- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странни пози
Абе направиха ми впечатление някои странни и доста трудно осъществими пози http://sanownik.sdobreff.com/kamasutra.php?idpose=5 http://sanownik.sdobreff.com/userfil....tmpSEESAW.jpg http://101-sex-positions.com/images/...tric-chair.jpg http://kamasutra.hit.bg/bulgarian/po...es/ks-stag.gif
та се чудя защо ще му трябва на някой да пробва нещо подобно.То вярно, че трябва разнообразие ама чак пък толкова-според мен тези пози по-скоро могат да доведат до някоя травма, отколкото до оргазъм.И изобщо осъществими ли са ако човек не е атлет? Вие бихте ли пробвали нещо подобно, макар и с риск да си ударите/счупите нещо?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
6to da sa stranni
nqkoi hora obi4at da experimantirat i da opitvat ne6to novo i za tqh tova e ne6to normalno![]()
Ми щото според мен са по-скоро неудобни и не виждам какво удоволствие може да се изпита в подобна позиция.Първоначално написано от x3eme
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
На мен ми се струват опасни. Само като ги гледам ми се струва, че ще си счупят нещо...![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ami vis6a forma na doverieto e proverkataПървоначално написано от girl_in_black
![]()
ako nqkoi den opita6 6te razbere6
i az ne znam to4no ot tiq pozi kvo e use6taneto no moje puk e e priqtno![]()
Принципно са за хора с обърнати матки и различни цици (:
Е, не знам, може и да е приятно,ама така като го гледам отстрани...Първоначално написано от x3eme
![]()
И мен нещо не ме радват ... Иглеждат доста неудобнички ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
супермен и спайдърмен !!![]()
![]()
Ето вижте, че и моята любов се съгласява .. Ние с нея си го правим по стандартния начин, за да няма травми и счупени крайнициПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я тихо ти там ... Днеска съм ти обидена, че не излезе с мен, а с Ирена .. От кога те моля, ОТ КОГА!!!! КАЖИ МИ ОТ КОГА!!!! .... Така че си трай и ми остави форумното гадже!!! ....Първоначално написано от aka6a_vamp
Позите са измислени,за да се практикуват \/
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ааа извинявай,снощи ти звънях,ама ти имаше нахалството да спиш,тъй че ни са оправдавай...забраняям ти форумни гаджета!!!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Има някои които поне на мен ми се струват осъществими!и такива,които тря да съм или гимнастичка или да практикувам йога(с години)но бих ги пробвала
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Абе най е яко когато си надолу с главата...Правили сме подобни...
Тази на стола...малко ми е чудно,а и много ще се разкърца този стол...да не говорим какво ще стане ако се разглоби![]()
А последнaта е... нереална...
Поне аз не знам кой херкулес ще може да ме държи така и да ме чука. Тия са тренирали акробатика![]()
Ами пози за екстравагантни хора...А между другото съм пробвала тая псоледната ...ама момчето каталяса за норматив хайвана...
Абе сложни са, ама не и невъзможни. И все пак не бих опитала, изглежда опасно, а и не вярвам да е голямо удоволствие. Най-малкото, че внимавайки да не си счупиш нещо се разсейваш и се губи голяма част от кефа.
Задна и те тва е![]()
Az bix gi probval/...;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
една само бих се навила да пробвам..а за другите-трябва да съм най-малко акробатка![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
tazi s glavata na dolo e mnogo qka daje da vi kaja kogato zapochnah da pravq seks urviq mi orgazum beshe v tazi poza![]()