- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш или нещо подобно -към двата пола
Винаги ме е кефело когато някое момче се загледа в краката ми.Мн си поддържам педикюра и се кефя когато някой ми направи комплимент за него.Испитвам тръпки когато някой ме погали по крачето и по стъпалата,мн ме кефи.Имала съм гаджета които са ме лизали там и направо са ме побърквали.Случвало ли ви се е на вас или съм се побъркала вече?
16 f Sf
а и още нещо към момчетата- кефят ли ви краката на момичетата искало ли ви се е да ги галите? споделете![]()
16 f Sf
![]()
![]()
ми според мене явно има6 доста хубави крака 6том ги лижат 4ак ... еми според мене ко толкоз да има ... нормално...
![]()
![]()
ха... баси случката, тъкмо скоро си мислих че се заглеждам супер много в женските крака, и по скоро в ходилата, някво ми става супер яко ако жената има красиви крака, фини и с добре оформен педикюр, и супер много ме отвращава жена с някви криви несъразмерни пръстчета, дори да е готина мацката, може би може да се определи това като фетиш или нещо от сорта![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Е нормално е защо да не е ? Просто е нещо, което ти носи удоволствие и какво по хубаво от това. Аз например ако исках някой да ми ближе краката щях да си взема куче . . . въпрос на вкус ...![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Това за кучето ма УБИИи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм,като тебПървоначално написано от WinHater
![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
хаха.. да като се замисля наистина е доста приятно( имам куче)![]()
![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Е, че това, че има нещо простичко, което те радва е хубаво по принцип и за теб бе
Пък и фетишите са само плюсове.. удоволствия и интересни преживявания за двама ви![]()
Кефи се :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това с кучето РУЛИРА !
a ti pravila li si 4ikiq s krakata na nqkoe mom4e![]()
![]()
![]()
Омг...ужас![]()
Разни хора, разни идеали.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Za men tova e nai eroti4noto ne6to v edna jena krakata i obi4am jenski kraka hubavo e da razbera 4e ima momi4eta koito su6to imat podoben interes![]()
![]()
az moje bi ot jenskoto tqlo haresvam imenno nai mnogo kraktadeistvat mi super vuzbujda6to
![]()
Много хубаво свършвам винаги когато ми облизва пръст4етата на краката![]()
Нищо лошо не виждам, забавлявайте се.
![]()
Робинята на Quench
Oooo tova e stra6no qkoПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
evala ti kazvam
pone vijdam 4e ne sum sam
![]()
Под крака - разбирам бедра.Първоначално написано от Baby_Blond
Харесват ми - да (то кой ли не харесва).
Ти говориш за стъпалата, до колкото разбирам, но на мен това не ми харесва и естествено няма да тръгна чак да ги лижа.
Don't tell me what I can or can't do !
Kefqt ni da. I da gi masajirame i celuvame. Prati edna snimka na krachetata da ti se poradvame i nie![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Хаха тази темичка е мн добра... ами като някъв фетиш - обичам черно белъо ... друго: питахте за женските крака
да обожавам да докосвам прятелката ми там
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
И аз..Първоначално написано от x3eme
Е.. +дупето ест :Р
i az imam fetish kum krakata...osobenno ako na kra4eto ima i dulgi chorapcheta nad kolqnoto, ot tiq s jartierite...vinagi mnogo sum se kefel
i btw ne smqtah che ima momicheta koito si padat po tozi fetish kum krakata
Ама аз съм съвсем сериозна.Първоначално написано от mettalium
![]()
Робинята на Quench