.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Варицела

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]

Варицела

Вече втори ден съм болен от варицела и трябва още цяла седмица да стоя в нас и незнам как ще издържа проблем ли ще е ако си бофя по 1-2 масурчета на ден ? Ще повлияе ли марихуаната на болестта ? Моля за сериозни коментари. Благодаря предварително!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Град
    Перник
    Проблем ще е ако продължиш марихуаната.Що за глупав въпрос.Що не попита родителите си или лекаря?Те най-добре знаят!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Повече от фен
    Град
    Защо пък родителите ми, те са по-малко запознати от мене.На лекар не съм ходил и няма да ходя. Така че ако има някои с опит да ми каже

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Повече от фен
    Град
    Защо пък родителите ми, те са по-малко запознати от мене.На лекар не съм ходил и няма да ходя. Така че ако има някои с опит да ми каже

Като не си ходил и няма да ходиш си троши главата. Най-много да заприличаш на голям червен, пъпчасал балон.

Град
    Перник
    Толкова марихуана сигурно е пушил,че не усети грубия ми тон..вземи се в ръце!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Повече от фен
    Град
    груби тонове, червени балони хаха пуших си и дори се оправих за 4 дена

Голям фен Аватара на Vincitore
    nikakuv 6ans da se opravi6 za 4 dena... trqbva vsi4ki pupki da sa ti zarasnali za da ne si zarazen... 6tot kato izleze6 s nezarasnali pupki 6te zarazi6 mnogo hora.. posle 6te se 4udqt ot kude im e do6lo .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си