.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Равносметка за изминалата година...

Днес се замислих за годината, която почти свърши. И осъзнах, че през тези 12 месеца загубих хора, който мислех за приятели, хора-на които вярвах, а се оказаха предатели. Но както казват “Всяко зло, за добро” и намерих няколко наистина истински приятели, които много си обичам. Тази година отново допуснах един човек до себе си. Е, оказа се по-болезнено от колкото си мислех, но не съжалявам. Все пак има шанс историята ни да е с хепи енд, но всичко ще се разбере на връх нова година. Таа....мисълта ми беше следната, за тези месеци-всеки е загубил, спечелил или осъзнал нещо-споделете, направете си мислена равносметка на изминалата година. Ако има вече такава тема-се извинявам.
    I know I should stop believing ... !

Ами .. загубих много "приятели" , но намерих други - този път истински . Осъзнах прекалено много неща и това ме промени в голяма степен . Намерих човек, който наистина държи на мене Абе .. добра година си беше ... :P
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Аз не изгубих приятели , даже намерих много нови и се сближих със стари.Също така научих много неща за живота [ по трудния начин ;( ] Но като цяло , тази година беше много добра.Е за съжаление неможах да си намеря гадже ... но... живота продължава

Град
    in my world!
    не обичам да си правя равносметки!Само знам че ужасно много важни неща ми се случиха тая година
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от Mepuk
    Аз не изгубих приятели , даже намерих много нови и се сближих със стари.Също така научих много неща за живота [ по трудния начин ;( ] Но като цяло , тази година беше много добра.Е за съжаление неможах да си намеря гадже ... но... живота продължава
    E, ще си намериш през новата година

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    За мен годината беше ..с доста грешки , които не можах да предотврятя... мн пропуснати възможности..ест имаше и разочарования..абе просто не ми беше най-добрата година.Случиха ми се и доста хубави работи . Надявам се 2оо9 година да донесе на всички това,за което са мечтали.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Ами като цяло годината беше супер като се замисля съм постигнала много повече от други години.Само за едно съжалявам точно накрая срешнах човек от когото може би само болка получавам нооо мисля от нова година да не е така Успех на всички през новата година

хм...ами тази година усъзнах че човека който обичам най-много е бил толкова близо до мен а аз не съм го забелязала...но го изгубих,през тази година разбрах какви са всъщност повечето хора около мен -лицемери,лъжци и кви ли още не,използват те вземат нужното от теб и бягат,правят ти се на приатели,също така тази година се случиха много хубави неща,може би намерих хора които са ми истински приятели и мога да разчитам на тях,и още много хубави нвща...
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Хмм... не съм с замисляла

2008 беше страхотна година, която изживях по стахотен начин.
    Лятото беше забавно и запомнящо помня как на 13 септември с моите фр плакахме като първите лигли (а попринцип не сме толкова емоцоинални )
    Зимата изглежда скучна, но това според мен е просто затишие пред буря Запознах се с много нови хора, които имам "честта" да наричам приятели

Нека новата 2009 да сбъдне най-големите ви желания!
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Град
    {!} In`ThE`HeLl {!}
    Като цяло годината ми мина много добре. Запознах се с много нови хора, повечето от които наричам "приятели", но до колко са наистина такива е друг въпрос Е и лоши неща имаше и то в излишък, но според мен (колкото и банално да звучи), всичко което не ни убива ни прави по-силни Така че живейте си живота и не мислете за миналото щото нямя да се върне

Емии в началото годината беше много трудна за мен , но след това труда ми беше възнаграден - влязох в у-щето , което исках ,НО сега съжелявам за това ... се тая ... не намерих своята половинка и разбрах доста нови неща . Открих нови приятели и загубих няколко : ))) Общо взето - не чак толкова добра , НО се надявам 2009 да е супер година за всички
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Ще я запомня като годината, в която порастнах.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Случиха ми се и лоши, и хубави неща, живота ми е разнообразен. В началото всички ми бяха приятели, но с времето осъзнах истината. Направих доста промени, много неща се случиха, но все пак накрая разбрах кои са истинските ми приятели и това си го знам само аз.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от what3ver

И аз може би малко порастнах- започнах да разпознавам по-добре лицемерите и лъжците.
    А иначе ви пожелавам една страхотна 2009, която да ви донесе всичко, което тази не успя...която да сбъдне мечтите ви и да е изцяло добра за всички

Град
    Дълбините на канала :D
    Беше най-ужасната година в живота ми,до сега...Преживях най-големите си разочарования,два пъти ми разбиха сърцето брутнално,бях се разболяла адцки тежко,най-добрият ми приятел заминава завинаги...и не мисля,че новата година ще ми е по-добра

Като всяка година..имаше и хубави,имаше и лоши работи..
    Определено израстнах в мисленето си,гледните точки и тн.Страдах от любов..Сега намерих момче,за което си струва..Пу пу всичко да ни е наред..
    И..абе мисля,че беше добра година..

Интересна година си беше - с възходи и падения - както винаги. : ) Но в общи линии мисля, че хубавите неща бях повече. : ) А сега получавам и втори шанс и се надявам, че 2009 година ще бъде още по-успешна. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Беше най-ужасната година в живота ми,до сега...Преживях най-големите си разочарования,два пъти ми разбиха сърцето брутнално,бях се разболяла адцки тежко,най-добрият ми приятел заминава завинаги...и не мисля,че новата година ще ми е по-добра

Ей не гледай толкова песимистично. Всичко, ще се оправи или както казват "Всяко зло, за добро". Понякога наистина трябва да изживеем разочарования, за да станем по-силни и да оценим повече хубавите неща. Пожелавам ти 2009- да те изненада приятно и да няма миг, в който да не си усмихната и щастлива .

хм... 2008... няма да я забравя... пораснах, проумях, че съм заобиколена от фалшиви лица и маски... приятели = предатели.... постепенно си спечелих много по-добри! обичам ги повече от всичко! те си знаят кои са.... бях зарязване не веднъж... поучих се от грешките си... въпреки всичко пак ставах и продължавах...!!! учуждих се малко от семейството си, но на края на година всичко си дойде на мястото... разбрах, че ще се оправя... бях С-Е-Р-И-О-З-Н-О болна... БЯХ! за щастие... накрая Дядо Коледа ми донесе едно прекрасно момче... което заслужавам напълно... след всичко... не можеше по-добре да се наредят нещата...
    не се сещам др да кажа, освен благодаря за темата...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от what3ver

и аз така ще я запомня...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    хм... 2008... няма да я забравя... пораснах, проумях, че съм заобиколена от фалшиви лица и маски... приятели = предатели.... постепенно си спечелих много по-добри! обичам ги повече от всичко! те си знаят кои са.... бях зарязване не веднъж... поучих се от грешките си... въпреки всичко пак ставах и продължавах...!!! учуждих се малко от семейството си, но на края на година всичко си дойде на мястото... разбрах, че ще се оправя... бях С-Е-Р-И-О-З-Н-О болна... БЯХ! за щастие... накрая Дядо Коледа ми донесе едно прекрасно момче... което заслужавам напълно... след всичко... не можеше по-добре да се наредят нещата...
    не се сещам др да кажа, освен благодаря за темата...

Радвам се, че ти е харесала темата. Аз имах нужда да си направя равносметка и предположих, че и другите имат нужда. Айде и 2009 да е по-добра от тази и да си по- щастлива.

ДАааААААааАааАааа Това беше моята година Това беше най-щурата година ако мога така да я нарека ... Беше романтична,забавна,глупава и още много мога да я нарека... направих много грешки за който не съжелявам ... даже съм ги изабравил щот всяка грешка ми носеше допълнителни точки в тоя живот...Предаван,преебаван.. . и т.н но тва не е нищо намерих човек с който съм щаслив Всичко хубаво през всичките години до сега ми се случиха в една година е кво мога повече да искам а ?

Град
    Зад оградата...
    Най-лошата до сега. Want 2007 back ;\
    I'm alive!

Цитирай Първоначално написано от lafayette
    Най-лошата до сега. Want 2007 back ;\
    Е, дано 2009 да е по-хубава даже и от 2007.

Голям фен Аватара на Remini
    Големи загуби и малки печалби
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си