- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Равносметка за изминалата година...
Ей, аз пък ти пожелавам 2009 да ти е много успешна, да намериш всичко, което търсиш...и да имаш само хубаваи мигове или поне лошите да са по-малко и по-незапомнящи се от хубавите....защото винаги има и лоши моменти. Айде успешна година на теб и на всички останали.Първоначално написано от stop_looking_at_me
![]()
I know I should stop believing ... !
Ми .. общо взето доста гадна година . С доста разочарования, доста загуби на приятели . Абе .. кофти година общо взето .. Не искам да се повтаря![]()
Дам и при мен така,дано новата 2009 е по-добра от тази!Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
А дано ! (( :Първоначално написано от pussycatdolls
Първоначално написано от PreciousDiamond
Сигурна съм, че и двете ще инате невероятна и за помняща се 2009 година.![]()
2008 mnogo ne6ta stanaha s dosta hora se zapoznah i ne mojah da ocenq taka kakto trqbva i do nqkade si iztarvah kasmeta no spe4elih priqtel... i lubovna maka ima6e edin prediod ;{{{ edin sled dryg me razo4arovaha i razbrah kakvi vsa6tnost sa i sega zavar6vam poslednite dni na tazi godina s edna lubov koqto e nevazmojna za6toto sme ot razli4ni narodnosti i tehnite sa protiv za ne6to pove4e ot gadjeta za6tooooooo jivotat e gadennadqvam se prez novata godina da imam po golqm kasmet i 6tstie v lubovta
![]()
Първоначално написано от TooLittelTooLate
Чул те Господ :]
I'm alive!
Ами много важна за мен година. Разбрах колко са важни хората,които обичам,разбрах цената на човешкия живот(по най-гадния начин) За сметка на това срещнах човека,когото търсех дълго време. Абе въобще случи ми се най-хубавото и най-гадното нещо ии някакси не мога да определя колко е успешна![]()
Дано другата да е прекрасна![]()
"Стоя на пръсти... накрая на света"
Абе.. нито лоша, нито добра година. Случиха ми се много различни неща. Преживях мн тъжни моменти, скарах с хора, с които не съм вярвала, че ще го направя. Но пък от друга страна станах по-самостоятелна, по-уверена, разговорлива. Запознах се с нови хора, завързах повече приятелства.
Надявам се новата година да е много по - добра, да се променя както искам и съм намислила. Да се справя с всичко, което съм си поставила! Да си изясня отношенията с разни хора! Да не обръщам внимание на чуждото мнение и да не се влияя от злобните коментари! Да съм много щастлива и ако успея да направя поне 1 човек около мене щастлив, значи си е струвало! Искам да променя Него... и да го накарам да бъде много щастлив и усмихнат! Искам да преодолеем фалшивите си усмивки!!! Нека ни се чудят що сме толкова щастливи!!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
E, пожелавам ти всичко, което искаш да се сбъднеш и да постигнеш всичко, което си си поставила за цел.Първоначално написано от SunSmile
Успешна 2009.
![]()
супер готина година! намерих момичето за което съм мечтал, прекарах си весело с приятелите, всичко е наред. благодарение на приятелката ми само за една година направих много повече спомени отколкото през последните 5 години, при това страхотни спомени, които никога няма да забравя. в личен план това
догодина ще работя в професионален план
Бих я определила като много слаба в личен и професионален план.![]()
Загубих 2-ма приятели! Лека им пръст!![]()
![]()
Много ми е гадно, но живота продължава!
Човека които смятах за най-добрият ми приятел ме предаде, но както и да е . . . вече няма значение! Научих и че не мога да обичам все още или поне не мога да обичам тези хора които ме обичат.
Тази година ще я запомня със следната мисъл която ми дойде в главата един път: ,,Кои са ми истински приятели? Имам ли такива?'' много предателства, лицемерие навсякъде и т.н. определено съм имал и по-хубави години!
Надявам се новата 2009 в професионален и личен план да е страхотна! Само времето ще покаже!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Разделих се с момчето,което обичах,смених училището си,намерих много нови преятели,хванах си ново гадже...Имаше както прекрасни,така иужасни моменти,очаквам тази година да бъде по-красива![]()
Първоначално написано от ImmortalForever
Е, пожелавам ти 2009 да ти донесе успехи и в личен и в професионален план. Успех.![]()
Беше година изпълнена с много емоция-имаше и сълзи и смях.Но смятам,че тази година беше най-хубавата досега.Намерих ново хоби,което се превърна в страст за мен,преживях много събирания и раздяли,спечелих нови приятели и то от чужбина...много емоция имаше..![]()
Благодаря. Успешна Нова година и на теб! да си я караш със здравеПървоначално написано от TooLittelTooLate
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
2008 - филмовата ми година.
[size=7][b][u]fosse cos
Равносметка за тази година....хмм.Мога да кажа, че беше доста по-различна от предишните.Отдалечих се от някои хора, с други се сприятелих.Промених се.Вече виждам неща, които преди ми убягваха, стремя се към неща, които преди не ме интересуваха.Моментите, в които тотално се сдухвам зачестиха. Осъзнах, че трябва сам да променям нещата, които не ми харесват.Започнах да осъзнавам грешките и недостатъците си, като се опитвам да коригирам някои от тях.В повечето време се чувствам сам.Пожелавам на всички една по-добра нова година и нека всеки получи това, от което наистина има нужда
.
тази година определено не беше добра за съжаление...
изгубих човека който мислех за "истинска" приятелка... не намерих хора с които да имам общи интереси...единственото хубаво нещо беше че срещнах любовта ..
не ми се случиха интересни неща ... абе общо взето скучна година беше.. дано 2009 да е по добра.. изпълнена с емоции и радости..
темата е хубава и ме накара да се замисля по този въпрос..
пожелавам на всички много щастие късмет най вече здраве защото всичко друго се купува .. и нека новата година е запомняща се само с хубави неща..
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Случиха ми се много неща ,смених училището ,сега живея в Лондон ,и всичко е толкова различно,разбрах,че мечтите се сбъдват ,стига силно да ги желаеш.Разочаровах се много ,страдах много ,но пак се и запознах с едно страхотно момче ,което ме накара да проумея много неща за живота ,и което много обичам . Дано другата година ,да сам повече щастлива и да бъда с момчето ,което искам .
Весело и купонджийско изкарване на Новата година на всички!![]()
![]()
![]()
Мерси..дано да е така,както на нас двете така и на тебПървоначално написано от TooLittelTooLate
![]()
През тази година както и много други от вас осъзнах своите грешки,промених се може би към по-добро спрямо някои неща,осъзнах важни неща за живота,открих истинската същност на много хора около мен на които съм държала много , но само любов не намерих..ноо 2009 ми е приятелка и ще наваксам
![]()
![]()
Тази година беше много колоритна за мен, но може би повечето неща, които ми се случиха не бяха това, което исках. Доста хора загубиха доверието ми, а други го спечелиха. Осъзнах, че трябва да си егоист, за да постигаш исканото и че не трябва да правиш компромиси за нечие друго щастие, пренабрегвайки себе си. Имах и добри изживявания с приятели и най-важното:срещнах едно страхотно момче, което ми върна до някаква степен надеждата, че нищо не е загубено с една любов. Сега просто гледам напред и се надявам следващата година да бъде весела, изпълнена с хубави моменти, за които да се сещам с усмивка.Пожелавам ви и на вас една нова, щастлива година!
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Равносметка...
За мен 2008г. беше най-лошата през целият ми живот,но не за неща които съм сгрешила,а за неща в които аз нямам никакъв глас,но те просто се случват,идват и ти променят целият живот.
Взех решение да започна нещо,за което още не съжелявам,но всичко което ми се случи през тази година бледнее пред едно,което ще ме измъчва до края на окаяните ми дни.
Пожелавам на всички 2009 да бъде много по-спорна от която и да е друга отминала година.Нека всеки постигне желаното от него,нека му се радва и най-вече нека всеки оценя всеки един миг от живота,защото животът е наистина кратък,нека всеки казва това което мисли без да се замисля за после,защото после е относително понятие.
Нека всеки да бъде по-добър всяка следваща година,от предходната.
Пожелавам на всички,всичко най-хубаво.