- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Равносметка за изминалата година...
През тази година пораснах.От всички аспекти на живота.
Случиха ми се някои добри неща и някои лоши...но от лошите си взех поука и се поучих от грешките си както никога до сега.И съдбата ми се отплати за това.Вече не съм момичето, което бях в началото на 2008.Сега съм невероятно променена както на външен вид, така и вътрешно (най-вече).Преодолях много проблеми, преминах много бариери и граници, изпитах себе си в безброй начинания и приключения и направих душата си по-силна и по-изпълнена с обич и оптимизъм.Прекарах някои самотни дни, други на купони пълни с веселие и тълпи от приятели.Но и лоши моменти не отсъстват.... загубих няколко приятели, на които държах и за които мислех само положителни неща, а те ме предадоха по един много много гаден начин... Но пък ми провървя в любовта.Все още не е перфекно, но иначе за какво ще мечтая в 12-тия час утре !?...Мисля, че това беше година на промени.Осъзнах много неща и ще посрещна новата година с повече акъл, повече опит и много усмивки и положителни очаквания.
През 2оо9 не губете надеждата и вярата си! Не предавайте себе си независимо какво налагат обстоятелствата и не забравайте кой сте и от къде сте тръгнали! Пожелавам ви много запомнящи се мигове, към които да се връщате през следващите години и повече усмивки!![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .