.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Мега фен Аватара на Infinity

Как се изчислява бал???

Ами това е-как се изчислява бал???Въпроса ми може би изглежда тъпо ама неща не мога да се сетя!
    To infinity and beyond.

Бал за какво? Ако е за кандидатстване се взимат оценките от изпитите и оценките от дипломатата ти, но в някой училища и университети е различно....в смисъл не ти взимат оценките от всички предмети примерно

да бал за кандидатстване
    To infinity and beyond.

зависи за кое училище.. Кажи училището и ще ти кажем как се смята

зависи за кое училище.. Кажи училището и ще ти кажем как се смята

Ако е за езиково училище мисля че се смяташе оценките ти по математика и българси език плюс 2 пъти оценката по математика от изпита и 2 пъти оценката по български. В някои училища обаче се взима 3 пъти оценката по математика и път оценката по български

Отвори сайта на МОН, там има инфо за бала и изобщо за изпитите. Аз сега опитах да вляза ама нещо не ми го отваря

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Един път оценките по бел и мат в даскало и два пъти тези от испита.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен
    Град
    в килера
    Езикова паралелка -
    оценка от изпит по математика + оценка от изпит по БЕЛ, умножени по 2 + оценките по математика и БЕЛ от дипломата
    Математическа паралека -
    три пъти оценка от изпит по математика + оценка от изпит по БЕЛ веднъж + оценките по математика и БЕЛ от дипломата
    Хуманитарна паралека -
    3 пъти оценка по БЕЛ от изпит + оценка по математика от изпит веднъж + оценките по математика и БЕЛ от дипломата

аз за езикова паралелка питам да-значи ако приемем че на изпитите изкарам 6,което мисля поне засега че е възможно бала ми се получава-35 това добре ли е ?
    To infinity and beyond.

6 на изпитите??
    Ти боцкаш ли се?! Не се надувай толкова и не си смятай бала от декември месец. Като му дойде времето, като излязат резултатите тогава си смятай бала.
    Ако си ходила на пробни изпити не се надявай много че ще имаш същите оценки и на изпита, защото на истинския изпит напрежението е по-високо и ти ще бъдеш по-притеснена.
    Съжалявам че ти го казвам но това е реалността
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Does whatever a SPIDER PIG does
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    аз за езикова паралелка питам да-значи ако приемем че на изпитите изкарам 6,което мисля поне засега че е възможно бала ми се получава-35 това добре ли е ?
    35 ще ти стигне за всяко училище в страната, но ми се струва нереално да имаш 6 и на 2та изпита.

Цитирай Първоначално написано от dory123
    6 на изпитите??
    Ти боцкаш ли се?! Не се надувай толкова и не си смятай бала от декември месец. Като му дойде времето, като излязат резултатите тогава си смятай бала.
    Ако си ходила на пробни изпити не се надявай много че ще имаш същите оценки и на изпита, защото на истинския изпит напрежението е по-високо и ти ще бъдеш по-притеснена.
    Съжалявам че ти го казвам но това е реалността
    няма проблем..но просто за оценките от дипломата аз съм си почти сигурна по м-ка ще завърша със-5 а по бел-6
    а на изпитите си правех сметка за шестици не се надувам в никакъв случай просто по бел съм наистина мн добре...по математика обаче не мога да кажа точно същото
    а иначе изпитите толкова ли са трудни
    To infinity and beyond.

Тестовете не са много трудни, но не са и лесни, но също така имаш и преразказ на непознат текст. Каквито и да са ти оценките в училище, на изпита не е същото. Ако се притесняваш много и не можеш да си събереш мислите не е сигурно дали ще се сравиш. Не преценявай още от сега какви ще са ти оценките, защото до юли много неща могат да се променят.

Град
    TaM..
    aбе лапешоци..имала 5 и 6 в даскало и аиде и на изпита толкоз когато кандидатствахме ние вси4ки в даскало 5 и 6 по Мат . и Бел ама на изпита само някфи гении4ета , или пълни зубъри или някои които е дал сума ти пари за частни уроци може да изкара над 5.50 дори не знам в града да имаше повече от 4-5 оценки над 5.50 не си надигаи въшките - НЕ СИ ВЕЛИКА П.С В гадно настроение съм днес

По БЕЛ имах 6 по математика 5 (от дипломата)
    На изпита по БЕЛ имах 5.214
    По мат имах 3.500
    Прави си изводите...
    И аз мислех че ще имам високи оценки и си смятах бала към 33 и нещо но истинския ми бал беше 28.428 за чуждоезиков профил
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    aбе лапешоци..имала 5 и 6 в даскало и аиде и на изпита толкоз когато кандидатствахме ние вси4ки в даскало 5 и 6 по Мат . и Бел ама на изпита само някфи гении4ета , или пълни зубъри или някои които е дал сума ти пари за частни уроци може да изкара над 5.50 дори не знам в града да имаше повече от 4-5 оценки над 5.50 не си надигаи въшките - НЕ СИ ВЕЛИКА П.С В гадно настроение съм днес
    нито се мисля за велиа нито за нещо повече ,но пък не е невъзможно да изкарам високи оценки на изпитите..наистина уча много полагам всички възможни усилия
    To infinity and beyond.

Като каза високи оценки се сетих за нещо
    Имаше едно момиче от стария ми клас което нямаше по ниска оценка от 5 през годината. На изпита имаше пет сто и нещо по бел и три четиристотин и нещо по мат
    Бту ти ходиш ли някъде на уроци?
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Не.
    To infinity and beyond.

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Xаххаха ако не ходиш на уроци си загубена миличка ... тва да не ти е изпит от тея дет са в даскало.Сама нищо не мойш да напрайш аз всеки месец плащах по 50 лв за уроци по мат и на частни ходих и едвам изкарах 4.25 колкото и да си умна сама нищо няя напрайш!!!Задачите са толкова по-сложни и толкова по-различни от тва дет решаваш...6 може да изкараш в някой др живот (говоря по мат) По бел беше хипер лесен и повечето бяха с 5 и 6
    <3 أحبك الشمس

По математика си купи поне един сборник
    Препоръчвам ти и тестовете на Веди
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами то и аз си мислех че на изпитите ще имам 6ци, за края на годината имах 6 и по матем. и 6 по бел, ама на изпитите, по матем. оценката ми беше 3.893, а по бел 5.464. И аз се гласях за елитните гимназии, ама изпита по математика беше отчайващо труден, да не говорим че половината неща не ги бяхме учили поне при наща госпожа. На вас може и да ви е по-лесно, защото сте по друга програма, може би ще ви дадат по-леснички задачки, а може би не. Не прибързвай с мислите къде ще влезеш, изчакай да си видиш бала, да не се разочароваш после, макар че ти каза че в Перник ще учиш, в такъв случай - ще влезеш където искаш, повярвай ми.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от xpreciousx
    Xаххаха ако не ходиш на уроци си загубена миличка ... тва да не ти е изпит от тея дет са в даскало.Сама нищо не мойш да напрайш аз всеки месец плащах по 50 лв за уроци по мат и на частни ходих и едвам изкарах 4.25 колкото и да си умна сама нищо няя напрайш!!!Задачите са толкова по-сложни и толкова по-различни от тва дет решаваш...6 може да изкараш в някой др живот (говоря по мат) По бел беше хипер лесен и повечето бяха с 5 и 6
    първото,което е въобще не съм ти миличка..второто не ми натяквай че съм загубена,нито ме познаваш нито пък ми знаеш умствения багаж,че да ми спориш...ясно!не се мисли за толкова умна-горката тя спукала се от учене ходила на частни уроци плащала тръшкала се и накрай-4
    ако помниш бавно или нещо ти е трудно НА ТЕБ,това не означав че ще бъде трудно И НА МЕН!
    To infinity and beyond.

От цялата работа не искам да излезе,че се заяждам или пък че се правя на много умната и великата Не си мислете това за мен!Просто xpreciousx доста укоращаващо....какво е това ....била съм загубна и т.н.Еми извинявай ама да кажеш това на човек който изобщо не познаваш е ...мн тъпичко!щЩом казвате всичко това,явно наистина задачите са трудни обаче ви попитах как се пресмята бал, не съм ви молила да си правите крайни изводи за мен и да ми казвате колко ще изкарам на изпитите..ЗАГУБЕНА ЛИ СЪМ ИЛИ НЕ!
    А към габи да знам,че попринцип в Перник мога да си уча където си искам.Благодаря ти,че все пак и ти не ме нападна
    dory123-ще гледам да си го купя сборника.Мерси
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Цитирай Първоначално написано от xpreciousx
    първото,което е въобще не съм ти миличка..второто не ми натяквай че съм загубена,нито ме познаваш нито пък ми знаеш умствения багаж,че да ми спориш...ясно!не се мисли за толкова умна-горката тя спукала се от учене ходила на частни уроци плащала тръшкала се и накрай-4
    ако помниш бавно или нещо ти е трудно НА ТЕБ,това не означав че ще бъде трудно И НА МЕН!
    Права е че без уроци нямаш шанс. На уроците не ти обясняват само самия материал а ти създават и стратегия за решаване на тестовете- от кои задачи да започнеш, кои да оставиш за накрая а и на уроците те подготвят и психически за изпитите така че не се настройвай че знаеш всичко и няма какво да те научат на уроците. Съветвам те поне 1 път в седмицата да ходиш при учител (специално по математика) а по български не е толкова трудно стига да си запозната с произведенията
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми