.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    оуу и на мен ми предстои кандидатстване тая година... най-вероятно ще имам 6 и по мат. и по бел.. в даскало. обаче бел-а ще ми види сметката на изпита.. слагам го към 3 и нещо.. по мат почти никога не съм имала проблем, което най-много ме тревожи.. винаги става обратното на това, което очаквам..

Мега фен Аватара на Infinity
    Нямам нищо против да ходя на уроци,обаче няма къде в града ми да ходя
    To infinity and beyond.

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    OMFG просто ти казвам как стоят нещата па ти както искаш си го приемай Не ми тряя да ти зн "умствения багаж" за да ти кажа че просто без уроци не може...Не споря че съм умна хах ми изкарала съм 4 изкарала съм ти кат си по-умната си изкарай повече...Обаче не ти а аз съм била на изпита НАЛИ???И аз зн кви са били задачите тъй че трай И вярно си е тва дет каза dory123 на уроците няма да решаваш задачки дет решавате в час а задачи двойно и тройно по-сложни...ай със здраве няма да уча 13 год акъл който се мисли за "Вижте ме кой съм аз" :P
    <3 أحبك الشمس

Цитирай Първоначално написано от xpreciousx
    OMFG просто ти казвам как стоят нещата па ти както искаш си го приемай Не ми тряя да ти зн "умствения багаж" за да ти кажа че просто без уроци не може...Не споря че съм умна хах ми изкарала съм 4 изкарала съм ти кат си по-умната си изкарай повече...Обаче не ти а аз съм била на изпита НАЛИ???И аз зн кви са били задачите тъй че трай И вярно си е тва дет каза dory123 на уроците няма да решаваш задачки дет решавате в час а задачи двойно и тройно по-сложни...ай със здраве няма да уча 13 год акъл който се мисли за "Вижте ме кой съм аз" :P
    Ааа....така ли не споря че съм умна Боже,боже и кой казва
    ай със здраве няма да уча 13 год акъл който се мисли за "Вижте ме кой съм аз-еми какво да си говорим повече
    спираме да се дразним вече,защото до никъде няма да стигнем...НЯМА КЪДЕ ДА ХОДЯ НА УРОЦИ!!!
    To infinity and beyond.

От Перник ли си?
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Does whatever a SPIDER PIG does
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Не.От Брезник
    To infinity and beyond.

Град
    In the middle of Nowhere
    Оххх....Миналата година имаше 214676556036576478956+ за това...Потърсете малко преди да пускате поредната безмислена тема...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Много злеее...Аз пък след 7 клас дипломата ми беше 6.00, а на изпитите по български-4.50, а по математика- 3.85...Не се надувкай, моля те...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Нямам нищо против да ходя на уроци,обаче няма къде в града ми да ходя
    мога да ти кажа, че и без уроци ще се справиш ако учиш достатъчно и си отваряш учебника да прегледаш уроците Аз по бел не съм ходила на уроци пък оценката ми от изпита е 5.46. По матем. вече наистина е мн трудно, но също можеш да се справиш без уроци, поне 3 ще изкараш, аз ходих по матем. на уроци и имах 3.89, тъй че който не ги разбира задачите не ги разбира и това е , ще издържиш изпитите, спокс!

П.П. решавай мн тестове и ще свикнеш даже с решенията
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ами от никой не исках да ме казва кви оценки ще имам просто попитах как се изчислява бал е вече разбрах темата може да бъде заключена
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си