- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се изчислява бал???
оуу и на мен ми предстои кандидатстване тая година... най-вероятно ще имам 6 и по мат. и по бел.. в даскало. обаче бел-а ще ми види сметката на изпита.. слагам го към 3 и нещо.. по мат почти никога не съм имала проблем, което най-много ме тревожи.. винаги става обратното на това, което очаквам..![]()
Нямам нищо против да ходя на уроци,обаче няма къде в града ми да ходя![]()
To infinity and beyond.
OMFG просто ти казвам как стоят нещата па ти както искаш си го приемай![]()
![]()
Не ми тряя да ти зн "умствения багаж" за да ти кажа че просто без уроци не може...Не споря че съм умна хах ми изкарала съм 4 изкарала съм ти кат си по-умната си изкарай повече...Обаче не ти а аз съм била на изпита НАЛИ???И аз зн кви са били задачите тъй че трай
И вярно си е тва дет каза dory123 на уроците няма да решаваш задачки дет решавате в час а задачи двойно и тройно по-сложни...ай със здраве няма да уча 13 год акъл който се мисли за "Вижте ме кой съм аз" :P
![]()
<3 أحبك الشمس
Ааа....така ли не споря че съм умнаПървоначално написано от xpreciousx
Боже,боже и кой казва
ай със здраве няма да уча 13 год акъл който се мисли за "Вижте ме кой съм аз-еми какво да си говорим повече![]()
спираме да се дразним вече,защото до никъде няма да стигнем...НЯМА КЪДЕ ДА ХОДЯ НА УРОЦИ!!!
To infinity and beyond.
От Перник ли си?
SPIDER PIG
SPIDER PIG
Does whatever a SPIDER PIG does
Can he swing
From a web
No he cant
He's a pig
LOOK OOOUUUTTT!!!!
He is a SPIDER PIG
Оххх....Миналата година имаше 214676556036576478956+ за това...Потърсете малко преди да пускате поредната безмислена тема...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Много злеее...Аз пък след 7 клас дипломата ми беше 6.00, а на изпитите по български-4.50, а по математика- 3.85...Не се надувкай, моля те...![]()
мога да ти кажа, че и без уроци ще се справиш ако учиш достатъчно и си отваряш учебника да прегледаш уроцитеПървоначално написано от cool_doll
Аз по бел не съм ходила на уроци пък оценката ми от изпита е 5.46. По матем. вече наистина е мн трудно, но също можеш да се справиш без уроци, поне 3 ще изкараш, аз ходих по матем. на уроци и имах 3.89, тъй че който не ги разбира задачите не ги разбира и това е
, ще издържиш изпитите, спокс!
П.П. решавай мн тестове и ще свикнеш даже с решенията![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами от никой не исках да ме казва кви оценки ще имам просто попитах как се изчислява бал е вече разбрах темата може да бъде заключена
To infinity and beyond.