- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда от съвет....
днеска се скарахме с приятеля ми...ходим 2 месеца близо и той предпочете компанията на две фльорци вместо мене....вече два часа рева писна ми да сам някаква букввално секс кукла....;( Никой май не ме взема на сериозно...пак уж с него беше различно....;( ..да ви кажа чесно той повечето време прекарва с тях отколкото с мене...щото били съседи бла бла...;(
Няма смисъл да се плаче за някой човек.... по добре го разкарай... докат е време... и аЗ съм имал такива случай макар и да съм момче...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Вместо да ревеш за него ,земи се стегни малко и ти и го разкарай ....
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
reji go,toi 6e razbere,kakvo e ispusnal i gore glavata,toi ne te zaslyjava!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по принцип го обичамм...мн и то...просто немога...;(Първоначално написано от pandelka
Остави го...както виждаш той предпочита тяхната компания....Първоначално написано от I_hate_you_p
пък и както днес ''обичаш'' него,така утре ще ''обичаш'' втори,a пък други ден трети...![]()
Да сигурно.Но недей да си затваряш очите заради любовта си.Ти сама казваш,че той прекарва повече време с тях отколкото с теб.Е не мислиш ли ,че ти показва ,че те са по-важни..Първоначално написано от I_hate_you_p
![]()
Щом го обичаш просто поговори с него,обясни му как стоят нещата че искаш малко повече внимание че държиш на него,ако тогава продължи всичко нямаш избор освен да го махнеш от живота си![]()
+1Първоначално написано от pandelka
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не стига само ти да го обичаш.Подбирай малко по-внимателно момчетата,с които излизаш и няма постоянно да те нараняват.
ууу майко,ма прави ли нещо с тез двете?![]()
едва ли мн са зле момичетата.....нищо лично нямам към тях и да кажеш че не е задоволен за да ми изневерява...просто са му съседкии....;(Първоначално написано от aka6a_vamp
Кажи му да престане..Пък ако не спре,направо го режиПървоначално написано от I_hate_you_p
Няма смисъл
Абе обичаш... Я се стегни малко! Как ще го обичаш, като те има за секс играчка (както ти сама каза)?! Струва ли си?!Първоначално написано от I_hate_you_p
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Не се занимавай с него, остави го, не го търси и т.н., и ако и той те обича ще те потърси. Ако не- да си стои при ония двете и толкова.![]()
I know I should stop believing ... !
Я го разкарай тоя и въобще да не ти пука почеве за него!Как така ще предпочита компанията на вруги момичета вместо да е с теб.Потърси си момче което да те заслужава и да те уважава!
амии...поговорете и му кажи, че ти е непритно да прекарва толкова време с тяхАко държи на теб ще те разбере и ще престане да го прави, ако не...го разкарваш и толкова
![]()
И ти си седнала да ревеш,че излиза с момичета които ти смяташ за злета.Няма смисъл просто тегли му майната на това момче щом се чувстваш като играчка с него.едва ли мн са зле момичетата.....нищо лично нямам към тях и да кажеш че не е задоволен за да ми изневерява...просто са му съседкии....;(
Зарежи го и си гледай живота. Знам, че не става толкова лесно да забравиш някой, но нима той си заслужава !?
Помисли си добре по този въпрос и не се унижавай!!
Щом той е избрал друга компания пред теб, направи същото и го зарежи!
Значи снощи ми се обади да ми се извини всичко оК и си пишем по скайпаа ии той за всичко ми се заяжда....и накрая се скарахме...щото мене ме мързешее да пиша и реших да му се обадя да го чуя иии той ми трясна телефона....и ми писа в скайп че не сум го оставяла да изпии една вода пък аз незнаех че е ходил да пийй вода и той си мисли че съм му звъннала щото не ми е писал а пък то не е така аз му обясних и той ест спр мн ми се развика....ии аз спрях да му пиша и той ми писа нали лягаш можеше едно лека нощ да кажеш и аз викам еми лека и той почна да ми спори и да ми казва че си пише с едно от тея двете въпросни момичета...и аз тръгнах да му обяснявам и той ма заби и вика айде лека....;( ;( ;(
Кво е тва обич? Скъсай с него той явно не те обича ако продължите да ходите само ще страдаш още.
Sure ? Може би си се привързала към него ... Ревала си предосататъчно за тоя ... сега се стегни , излез със приятели и се забавлявай като за последноПървоначално написано от I_hate_you_p
![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
това ще бъде най ужасната нова година през животааа мии...;( ;( ;(
Нямаа..просто се стегни малко * ^^ !!Първоначално написано от I_hate_you_p