- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво обичат да четат хората в днешно време ?
как мислите ?
не мога да знам другите кво обичат да четат .. но предполагам по броя клюкарски списанийца и тъпи вестничета че са пикантните клюки .. или там както беше.
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
И живият пример си ти!Първоначално написано от Anarchya
![]()
Четат!
Пикантни истории викам аз.. ако съдя по себе си. :р
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ти определено не четеш.Първоначално написано от Anarchya
mindscan
Аз гласувах за пикантни клюки !!! :P
Аз обичам да чета такива !!! :P
Аз пък си помислих,че питате за какви видове книги..![]()
и азПървоначално написано от LINKNOT
![]()
май клюки
Отговарям по темата !!! Какъв ти е проблема ?Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
Абсолютно... Предпочитам новини, пред това да си губя времето с другите 2 варианта.Първоначално написано от Christ
Новини...определено.
Българина е твърде зает с проблемите си за да чете..Пък и за кво му еНай-много да прочете днешния вестник Атака в тоалетната до като го мъчи запека
Както още няколко човека и аз се заблудих, че става въпрос за книги! Както и да е, аз лично от всички (не, че е голям избора) чета новини. Там другите подобия не ми харесват!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
шок и уикенд.
Аз пък реших, че става въпрос за книги... напоследък срещам доста хора, дето мразят книги. Един от тях вика, че от мен човек няма да стане, защото чета книги. Обречена съм била.
Инак чета новини най-вече, но много рядко.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ми според мен много малко хора четат! Но.. едва ли когато случайно решат да прочетат нещо е много различно от пикантни истории иклюки, което е жалко!!!
А новините ... май предпочитат да ги гледат по телевизията или ако случайно в някой клюкарски вестник пише нещо по - сериозно ...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Обичат да четат простотии...![]()