- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с какички
какво мислите за секса с какички?кой ми при мести старата тема?
Стига да успееш да си намериш какичка, няма лошо![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
kvo trqbva da mislim za sex s kaki4kine6to ne ti razbiram vuprosa
Сигорно пита ако са по голями от вас кво мислите. . .Първоначално написано от x3eme
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
imal sum takova izjivqvane s po golqma ot men i razlika ne namiramПървоначално написано от Sladyranka14
Ами аз в момента попаднах на една доста надарена какичка...ходя на уроци по английски при нея....но малко задалбочихме уроците в друга посока сексуална-))
ами намерих и малко се смущавах отначалото...но вече се поотпуснах де...5г е по голяма от мен...-))
Първоначално написано от girl_in_black
nito ti znam mitio pi6tova nito se praq na ne6toПървоначално написано от ubuntu
pisal sum po temata ne vijdam kuv ti e problema puk na teb
i da ima mnogo ne6ta koito ne sum gi pravil vse o6te
сексуакна![]()
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
aide da ne spamite temata kvo 6e kae6
МалеееееееПървоначално написано от ubuntu
Точно от теб не очаквах да проявиш някакви пристъпи на изостаналост
![]()
Я ми кажи кое нормално момче не е спало поне с една "какичка"?!![]()
![]()
И за да не спамя:Познавам момче (19 годишно),което 2-3 пъти е спало и с женени "девойки" ... А коментара му след това беше "Едно е да се е*еш с някакво курве,което само гледа да го поеме по-дълбоко ... и съвсем друго да го направиш с жена,която знае значението на думата "секс" "
Между другото в днешно време вече е напълно нормално 18-20 годишни момчета да правят секс с 25-35 годишни жени (както и обратното .... 17-20 годишни момичета да правят секс с 25-35 годишни мъже) ... Просто вече доста от момчетата (а и от момичетата) търсят нещо повече от ЕЛЕМЕНТАРЕН секс,което от една страна е добре ... (като под добре разбирам това,че не всички тийнове продължават да мислят детски и да се придържат към израза "колкото по-дълбоко,толкова по-добре")
Ами определено да си кажа с какичката е значително по добър секса отколото с 17-18г.пикли...да ме прощават но все на задръстени съм попадал....по големите дами знаят повече...много добре го поема с шундата страхотен е секса....
e to e qsno 4e kolkoto po golqma e tolkova pove4e opit ima i tolkova pove4e znae kakvo iska i kakvo moje da dade ot sexaПървоначално написано от palavnik20
Ми то обикновено се очаква да е по опитна поне... ако е така супер няма лощо ама ако е по зле и от вас можеш да се чувстваш горд![]()
Имаше няколко бройки в границата 27-32г...пълни дървета...![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
кой знае каква разлика няма дори съм бил разочарован от кака но явно не я биваше хаха но все пак си беше емоция и ще ми остане спомен![]()
Радвам се че и други имат опит с какички,но като че ли повечето каки имат повече опит,срещат се и дървета разбира се дано по малко да попадаме на дървета че лошо...иначе тази така се дупи че направо не мога да и устоя надървя ме здраво....
Абе кака или не... една жена ако не те изчука(Буквално), то ти не си видял секс още. Един ден ще разберете, че не мъжете правят секс, а жените с тях и това си е направо разтърсващо. Когато попаднете на такава жена независимо на колко е години ще разберете за какво ви говоря... Извинявайте за бруталния език, но цял живот прекаран с момчета и мъже(такава ми беше компанията) научаваш много за това какво се очаква от една жена и коя е истинска тигрица.... Може и на 18 да е и да ти достави такова удоволствие, което да те държи в напрежение цял живот. Така че, годините за мен нямат значение, може на 25 да е и да е била с 2-ма... и да чака с отворени крака и да гледа филма, може и на 20 да е, да е била 5-ма ама да не можеш да й смогнеш и да те докара до лудост... Факт е че от всяко дърво свирка не става, така че за жените е същото...
^^ +1
Хвани си кака да те отрака.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
в жАкУзИто е бИл
![]()
traka напълно подкрепям мнението ти. Има всякакви каки. Много яки и много задръстени - същото е и при батковците. Трябва им опит.
Az pyk sym mnogo dovolna ot batkovcite..![]()