За около месец ми се случват мн тъпи неща в отношение на любовта.Харесвах един,стабилно време,беше от моето даскало намерих му скайпа писахме си всичко вървеше добре докато не ми каза,че ме харесва аз също го харесвах,но нещо стана той спря да ми пише и очуждихме се и нищо само се поздравяваме по коридора,а имаше добри изгледи.Преди около седмица и нещо се запознах с 1 много много яко момче всичко добре видяхме се 2 пъти само,че и 2-та пъти той си водеше приятели и аз нищо против това защото ставаше лаф,последния път като си ме изпращаха и той ми каза: 'утре ще се видим ли' и аз му казах не знам и той ме попита защо и аз ми просто не знам.После в скайп ми писа,че ще сме само 2-та и т.н. и аз му казах,че може да се видим.На другия ден стана така,че не ми беше добре и не можахме да се видим,и го уговорихме за вчера,но вчера му казвам,че искам да се видим и той ми казва,че ще си е с приятелите си и аз добре нали.И след това спря да ми пише,а преди винаги той ми пишеше закачки това онова а сега ми отговаря с едносрични отговори,много ми е кофти защото когато излизахме винаги гледаше да е по-близо до мен,и все пак чувствам,че ще стане както и 1-я път,много ми е трудно защото виждам,че нещата отиват на никъде.