Цитирай Първоначално написано от balon4eee
Явно и тя не знае какво иска ... Защо просто не я попиташ , дали има причина да се държи така хладно . Помоли я най-после да се изясните дали иска да сте заедно , защото ти просто усещаш , че може би не е така ...
Дам последния пък при тия разоговри ... стигнахме до каране-все тая... хаха . Но и тогава говорихме за тва ... както и аз както и техните сме искали от нея невъзможното че неможеда да учи,да ходи на стаж да ходи при мен даходи при тяхните едновременно... и на всичко да е както на нас ни се искало ... но тогава ... ми щракна в акъла как тогава ходи по кафета,фризиори с нейните си приятели ... а за друго нямала време...Тогава я попитах когато говориме по гсм-то за кво толкова бързо иска да затваря тя отговри че имала много работа... тогва се измях на глас,,, у буквалния смисал... но тя продължи да си казва че не я разбираме... каза ми че не можела да ме спре да съм с нея... попитах я ТИ искаш ли а си с мен тя отогори че искала ама не можела да ме задържи ако аз не искам... и от тогава мисля че се изяснихме но пак си играе старата...