- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършване...момичета
защо според вас момичетата свършват по-трудно.
Има ли начин и двамата да са еднакво доволни... и как.
Според мен това става с времето... вие как мислите
tova e ne6to mnogo obsujdano ot ob6testvoto![]()
ima na4ini da sa zadovoleni i dvamata no pove4eto puti se polu4ava ot lipsa na opit iiii vinagi ima nedovolni makar da se premul4ava.
Трябва да опознаеш тялото на партньора си,ако е постоянен.А и натрупването на опит също е важно![]()
Ами по-трудно свършват момичетата, защото половият акт приключва с оргазма на момчето. А начин има и двамата да са доволни ако момчето умее да се сдържа и се искате силно един друг.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
1.Това е просто мит!!!Много често аз свършвам преди приятеля ми => Момчетата не свършват (задължително) преди момичетата!!!
2.Ако едно момче знае как точно да си борави с езика,х*я и пръстите просто няма да има проблеми ... (но нека да не забравяме,че за разлика от момчетата,всяко момиче е уникално и изпитва най-голямо удоволствие по различни начини)
3.Ако едно момиче успее да се отпусне максимално и да се отдаде максимално на момента,то то ще получи оргазъм преди (или заедно с) момчето
4.Много се кефя на момчетата,които се чудят "защо аз свършвам 2 пъти,а приятелката ми почти един път"Скъпи мои ... Съжелявам,че ще ви разбия мечтите,но щом не можете да докарате едно момиче до оргазъм за (има-няма) 15 минути значи не сте никакви мъже
![]()
П.П.Айде ще чакам да ме нареждате "еб*чи"![]()
![]()
mi nau4i se da se vuzdurja6 malko togavaПървоначално написано от ubuntu
![]()
em ti taka go obqsni 4e....Първоначално написано от ubuntu
Както казаха повечето зависи главно от опита... понякога момчето е първо понякога момичето.Зависи и от самия човек!![]()
za da sme po konkretni pove4eto puti mom4eto e predi momi4etoПървоначално написано от LiveToWin
6tom e taka ti opredeleno ne buka6 ot akul..Първоначално написано от ubuntu
![]()
stiga ste obru6tali temata na 4at de ;D
to e qsno 4e ot opita ... ama spored men i momi4eto trqa da ima baq opit, smisul da e sviknala, da ne q boli i da se e otpusnala... Edva li zavisi samo ot mom4eto ??
ne vijdam smisul da sporq s teb i da spamim temata.ako ima6 da mi kazva6 ne6to ima LS za taq rabotaПървоначално написано от ubuntu
6to ti koi be6e 4e da mi kazva6 kak da pi6aПървоначално написано от ubuntu
![]()
Първоначално написано от ubuntu
misli6 li
ti mai me burka6 s nqkoi takiva nedorasli pulnoletnici kato teb da gi rine6 s lopata...nqmal sum da moga da go zatapq....pa ti si tolko zatapen 4e pove4e ot tova zdrave mu kaji
![]()
![]()
predi da kritikuva6 pogledni sebe siПървоначално написано от ubuntu
az ne govorq za ostanalite a za teb.ti puk to4no si tolko nevej 4e to4no ti ne moje6 vub6te da mi kazv6 "predrusalo laino" ne6to po novo ne moja li da se seti6 ili tiq lafove ot 62-ra o6te gi izpolzva6
начинът е стек от 50 капачки от каменица.
уникалните извивки предоставят невероятно удоволствие
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/