.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Наелектризирана коса

Откакто се боядисах косата ми всеки ден се анелектризирва и то много полепжа ми по лицето и е много гадно,намокрям я и после като изсъхне пак,а сега зимата е мнгоо неприятно,възможно ли е да е от боята,преди не съм имала тзи проблем,точно от 4 дена откакто съм с нея се случва това,измих си ксоата наново с друг шампоан и пак същото,възможно ли е защото боята е без амончна на Лореал и как да спра косата си?
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Нов сешоар намаляващ статичното електричество?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Слагай и балсам.
    Суетата.Моят любим грях.

и аз имам такъв проблем с тая разлика че не съм се боядисвала а просто сега зимата стана такава балсама не помага особено
    Twilight FANPIRE

Ми просто е.. През зимата носим по- плътни дрехи и косата се наелектризира

От както използвам стимуланта на Икаров косата ми се наелектризира . Ако наистина балсама е решение, предложете някакъв . Съмнявам се да е от плътните дрехите, защото вкъщи не нося такива особено след душ

Балсам с ефект антистатик.

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    От както използвам стимуланта на Икаров косата ми се наелектризира . Ако наистина балсама е решение, предложете някакъв . Съмнявам се да е от плътните дрехите, защото вкъщи не нося такива особено след душ
    и при мен е така , откакто почнах стимуланта и косата ми е във въздуха

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    вероятно е от боята

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    Мажи я с вакса...
    Между другото наистина действа.След като си я измиеш , слагаш вакса но мн малко (да не стане мн мазна после )
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    Sofia
    Сашоар/Преса с Йонизатор

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Балсам.
    Боядисвам се, ползвам балсам и шампоан Глисс за боядисвана коса, не ми се наелектризира

Saatana vittu perkele hate crew!

Ооо и на мен зимата ми се наелектризира много....много е гадно ама нищо не ми помага на мен

Цитирай Първоначално написано от Nookie
    Сашоар/Преса с Йонизатор
    не става,имам чувството че след нея е още по-зле,с йонизатор е
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

пяна за коса...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И на мен ми се наелектрезирва понякога. Като сложа пяна за коса и всичко се оправя.

Слагай и балсам .И аз преди имах този проблем ,, ама като си купих балсам се оправи .. пробвай може и при теб да подейства : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

и аз съм така,но си взех балсам без отмиване,който премахва статичното електричество

^ И аз смятам, че балсам без отмиване би ти свършил работа. Може да си вземеш на Глис, струват около 6 лв, и са много добри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си