- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наелектризирана коса
Откакто се боядисах косата ми всеки ден се анелектризирва и то много полепжа ми по лицето и е много гадно,намокрям я и после като изсъхне пак,а сега зимата е мнгоо неприятно,възможно ли е да е от боята,преди не съм имала тзи проблем,точно от 4 дена откакто съм с нея се случва това,измих си ксоата наново с друг шампоан и пак същото,възможно ли е защото боята е без амончна на Лореал и как да спра косата си?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Слагай и балсам.
Суетата.Моят любим грях.
и аз имам такъв проблем с тая разлика че не съм се боядисвала а просто сега зимата стана такавабалсама не помага особено
![]()
Twilight FANPIRE
Ми просто е.. През зимата носим по- плътни дрехи и косата се наелектризира![]()
От както използвам стимуланта на Икаров косата ми се наелектризира. Ако наистина балсама е решение, предложете някакъв
. Съмнявам се да е от плътните дрехите, защото вкъщи не нося такива особено след душ
![]()
и при мен е така , откакто почнах стимуланта и косата ми е във въздухаПървоначално написано от taNcheto93
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Между другото наистина действа.След като си я измиеш , слагаш вакса но мн малко (да не стане мн мазна послеПървоначално написано от sladkata_mucunka
)
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Сашоар/Преса с Йонизатор
Балсам.
Боядисвам се, ползвам балсам и шампоан Глисс за боядисвана коса, не ми се наелектризира![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ооо и на мен зимата ми се наелектризира много....много е гадно ама нищо не ми помага на мен![]()
не става,имам чувството че след нея е още по-зле,с йонизатор еПървоначално написано от Nookie
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
И на мен ми се наелектрезирва понякога. Като сложа пяна за коса и всичко се оправя.
Слагай и балсам.И аз преди имах този проблем ,, ама като си купих балсам се оправи .. пробвай може и при теб да подейства : )).
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
и аз съм така,но си взех балсам без отмиване,който премахва статичното електричество![]()
^ И аз смятам, че балсам без отмиване би ти свършил работа. Може да си вземеш на Глис, струват около 6 лв, и са много добри.