- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали го обичам?
Да, заглавието е гупаво. Просто... от много време умишлено (или не толкова) не си вкарвам филми за любов и глупости... Но понякога си мисля за него (бившия ми) и ме доядява като ми каже някакви неща. Примерно, като видях колко много внимание отделя за някаква си приятелка, а за мен нямаше и 1/3 от това. Как мога да се пробвам сама себе си?![]()
Искаш да знаеш дали го обичаш или какво.. нещо не разбрах![]()
И кой по добре от теб ще знае, какво чувстваш ти!
В момента не знам нищо... Мисълта ми беше, дали значи, че имам чувства все още след като го ревнувам? Не знам... в главата ми е каша.
Ми щом е имало нещо между вас е възможно още да имаш чувства към него. Даже преди имаше тема във същия раздел, нещо за бившите и защо ги ревнуваме когато са с други. Нещо такова беше. И според мен е нормално да го ревнуваш, дори и вече да не изпитваш толкова силни чувства към него, както преди. Все пак до вчера е бил с теб.. а сега е с друга..
и аз така мисляПървоначално написано от Joro123
Номално е щом, сте имали нещо да имаш още чувства. И това, че го ревнуваш само доказва, че не си го забравила още.![]()
I know I should stop believing ... !
щом го ревнуваш,значи все още има чувства вътре в теб.
Руса кукличка
Не винаги ревността значи , че обичаш някого .. Може би просто още го искаш само за себе си (( :
ем то щом го искаш само за себе си,не е ли същото?!Първоначално написано от PreciousDiamond
Руса кукличка
О да определено е същото да обичаш някого и да го искаш само за себе си ... (( ;Първоначално написано от angelcheeee_93
нещата са свързани.Когато обичаш даден човек,ти искаш да е само твой.Ако не го искаш за себе си,то значи не ти пука за него и ти е безразличен.А от любов до безразличие има голяма разлика,за която мисля че знаешПървоначално написано от PreciousDiamond
Не може да обичаш някого,а да не искаш да е за теб
![]()
![]()
Руса кукличка
ами щом го ревнува.......пък може да е само от яд.....
Ревнуваш го естествено и аз бях така,но не може би не го обичаш ами просто те е яд,че когато е бил с теб не ти е обръщал толкова внимание,колкото сега обръща на негова приятелка.И това е възможно,но по добре се откажи не всичко което е имало край,може да има отново начало
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Старата любов ръжда не хващаПървоначално написано от babity
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Щом го ревнуваш..значи според мен все още имаш чувства към него,защото ако ги нямаше чувствата,никакво впечатление нямаше да ти прави това как той се държи с нея и колко внимание и отделя. ; ) Успех Наде и дано разбереш какво чувствашПървоначално написано от babity
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ъм... аз нерядко ревнувам хора, към които нямам чувства просто, защото е приятно да знаем, че притежавам някого. Все още си блъскам по бюрото когато ми каже нещо за приятелките му или си псувам сама като откачалка... Предполагам, че е нещо временно и дано да е така...
Не е точо така както ти си мислиш ..Първоначално написано от angelcheeee_93
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от babity
Не бих казала,че имаш чувства просто си свикнала и ти е странночве е с друга и се появява нормалната защитна стена. Другият вариант е от чувство за притежание,но се съмнявам при тебе да е чак толкова силно се пак са минали някакви месеци![]()
Гадно.Ами намери си друг.Това ще те посъветвам.Веднага ще забравиш за бифшия...или просто го намрази и блокирай всички възможни връзки с него.
Лесно е да намразиш,трудно е да обичаш.
Това не е нито любов, нито ревност, а чисто и просто ... Гордост.
All we got iz us ...
6tom go revnuv6 mojebi ima6 4uvstva kam nego ....
Прати смс на оново Lovemeter ли кво е.И ще ви се напише процента на съвместимост![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
и аз съм така милаама все си викам горе главата !
Има една поговорка "където е текло, пак ще тече", бях много скиптично настроена към нея, но сама се убедих, че е така, затова обичала ли си го наистина.. а и го ревнуваш, пък и си мислиш за него, мани мани ;д .. Поне аз съм на този принцип