.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на babity

Как да разбера дали го обичам?

Да, заглавието е гупаво. Просто... от много време умишлено (или не толкова) не си вкарвам филми за любов и глупости... Но понякога си мисля за него (бившия ми) и ме доядява като ми каже някакви неща. Примерно, като видях колко много внимание отделя за някаква си приятелка, а за мен нямаше и 1/3 от това. Как мога да се пробвам сама себе си?

Град
    Благоевград
    Искаш да знаеш дали го обичаш или какво.. нещо не разбрах
    И кой по добре от теб ще знае, какво чувстваш ти!

В момента не знам нищо... Мисълта ми беше, дали значи, че имам чувства все още след като го ревнувам? Не знам... в главата ми е каша.

Град
    Благоевград
    Ми щом е имало нещо между вас е възможно още да имаш чувства към него. Даже преди имаше тема във същия раздел, нещо за бившите и защо ги ревнуваме когато са с други. Нещо такова беше. И според мен е нормално да го ревнуваш, дори и вече да не изпитваш толкова силни чувства към него, както преди. Все пак до вчера е бил с теб.. а сега е с друга..

Цитирай Първоначално написано от Joro123
    щом ревнуваш значи чустваш нещо към него
    и аз така мисля

Номално е щом, сте имали нещо да имаш още чувства. И това, че го ревнуваш само доказва, че не си го забравила още.
    I know I should stop believing ... !

Град
    Велико Търново
    щом го ревнуваш,значи все още има чувства вътре в теб.
    Руса кукличка

Град
    Destanation unknown ((:
    Не винаги ревността значи , че обичаш някого .. Може би просто още го искаш само за себе си (( :

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Не винаги ревността значи , че обичаш някого .. Може би просто още го искаш само за себе си (( :
    ем то щом го искаш само за себе си,не е ли същото?!
    Руса кукличка

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    О да определено е същото да обичаш някого и да го искаш само за себе си ... (( ;

Град
    Велико Търново
    О да определено е същото да обичаш някого и да го искаш само за себе си ... (( ;
    нещата са свързани.Когато обичаш даден човек,ти искаш да е само твой.Ако не го искаш за себе си,то значи не ти пука за него и ти е безразличен.А от любов до безразличие има голяма разлика,за която мисля че знаеш Не може да обичаш някого,а да не искаш да е за теб
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ами щом го ревнува.......пък може да е само от яд.....

Объркана си, но това не значи че си влюбена. Според мен, ако изчакаш малко всичко ще мине.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ревнуваш го естествено и аз бях така ,но не може би не го обичаш ами просто те е яд,че когато е бил с теб не ти е обръщал толкова внимание,колкото сега обръща на негова приятелка.И това е възможно,но по добре се откажи не всичко което е имало край,може да има отново начало
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от babity
    В момента не знам нищо... Мисълта ми беше, дали значи, че имам чувства все още след като го ревнувам? Не знам... в главата ми е каша.
    Старата любов ръжда не хваща
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Щом го ревнуваш..значи според мен все още имаш чувства към него,защото ако ги нямаше чувствата,никакво впечатление нямаше да ти прави това как той се държи с нея и колко внимание и отделя. ; ) Успех Наде и дано разбереш какво чувстваш .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Ъм... аз нерядко ревнувам хора, към които нямам чувства просто, защото е приятно да знаем, че притежавам някого. Все още си блъскам по бюрото когато ми каже нещо за приятелките му или си псувам сама като откачалка... Предполагам, че е нещо временно и дано да е така...

нещата са свързани.Когато обичаш даден човек,ти искаш да е само твой.Ако не го искаш за себе си,то значи не ти пука за него и ти е безразличен.А от любов до безразличие има голяма разлика,за която мисля че знаеш Не може да обичаш някого,а да не искаш да е за теб
    Не е точо така както ти си мислиш ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Не бих казала,че имаш чувства просто си свикнала и ти е странночве е с друга и се появява нормалната защитна стена. Другият вариант е от чувство за притежание,но се съмнявам при тебе да е чак толкова силно се пак са минали някакви месеци

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Гадно.Ами намери си друг.Това ще те посъветвам.Веднага ще забравиш за бифшия...или просто го намрази и блокирай всички възможни връзки с него.
    Лесно е да намразиш,трудно е да обичаш.

Това не е нито любов, нито ревност, а чисто и просто ... Гордост.
    All we got iz us ...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    6tom go revnuv6 mojebi ima6 4uvstva kam nego ....

Супер фен Аватара на kosder
    Прати смс на оново Lovemeter ли кво е.И ще ви се напише процента на съвместимост
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

rosse_98
    Guest
    и аз съм така мила ама все си викам горе главата !

Има една поговорка "където е текло, пак ще тече", бях много скиптично настроена към нея, но сама се убедих, че е така, затова обичала ли си го наистина.. а и го ревнуваш, пък и си мислиш за него, мани мани ;д .. Поне аз съм на този принцип

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си