.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!

кирилизатор

абе мааму стара толкова ли е трудно да сложите един кирилизатор.половината форум пише на латиница и нищо не може да се разчете
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Re: кирилизатор

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    абе мааму стара толкова ли е трудно да сложите един кирилизатор.половината форум пише на латиница и нищо не може да се разчете
    Толкова ли е трудно да сложат кирилизатор, толкова ли е трудно напечатат пари за всички хора... Виждаш ли, все неща, които са политика - я на сайта, я на Света. Да се сложи кирилизатор и да се трият всички постове на шльокавица ще бъде фатално. Повече от 40% от потребителите млатят като шльокавичари и не знаят как се пиша на кирилица. Общо взето, форума ще изгуби едни 30% от потребителите, ако въведе такава глупост, а това не е за предпочитане.

Сега разбираш ли, Шерлок?

ПП: Ако имаш предвид кирилизатор, активен в мнение - Изобщо не се препоръчва, защото потребителите използващи Flex Type 2k, няма да са никак очаровани.

Мега фен
    Обсъждано многократно...

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Пфф Свастика МНООГО се вживяваш в ролята на модератор/администратор...
    смешен ставаш вече..
    Там е лошото, че той не става смешен..
    пссст..

Град
    Bite me!
    Крайно време е да се научите да пишете на БЪЛГАРСКИ с български букви не е толкова трудно на 2-рия ден вече ще сте свикнали
    Размерът, рожбе, ИМА значение ))

.: machoka :.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от l0llip0p
    Крайно време е да се научите да пишете на БЪЛГАРСКИ с български букви не е толкова трудно на 2-рия ден вече ще сте свикнали
    Ти да видя някой да пише на шльокавица в темата ти ? Не можеш да накараш никой насила да пише на кирилица...въпрос на желание.

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Пфф Свастика МНООГО се вживяваш в ролята на модератор/администратор...
    смешен ставаш вече..
    Как трябва да кажа на човека, защо няма кирилизатор, така че, да не изглежда като вживяване в ролята на модератор/администратор?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    На мен лично много ми харесваше преди, когато сайта имаше кирилизатор...
    ♥ ♥ ♥

и аз бях свикнала да пиша на шльокавица от irc и после ми беше адски трудно да свикна да пиша на кирилица,но в крайна сметка до толкова съм свикнала, че навсякъде пиша вече така....
    тъй че оправдания от сорта НЕ ЗНАЯТ/НЕ МОГАТ да пишат на кирилица са адски тъпи и неуместни...ако пишат на фонетична разликата не е кой знае колко голяма с латиницата и се получава доста по-разбран и лесен за разчитане БЪЛГАРСКИ език!!!

според мен не е до въвеждане на кирилизатор,а до желание за използване на кирилица!

а м/у другото тоя кирилизатор беше много шибан....мого пъти на компа съм на фонетична а тъпия кирилизатор излизаше стандарт... кооолко пъти съм псувала!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Bikini Bottom
    И без кирилизатор си е добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си