.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Да се обадя или не..

Здравейте.Наближава Нова Година и преди 3-4 дена един супер сладур ме покани с него да ходя у някакъв приятел от неговия клас.Но той замина за София същият ден и все още не се е прибрал..аз му нямам номера, но мога да си го издействам.. Та, да го потърся ли и да го попитам дали все още е в сила поканата ? Защото не знам кога ще се прибере, пък ме интересува да знам къде ще бъда.. ако не съм с него да се организирам с други приятели.Но пък си и мисля да не съм прекалено нахална
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Еми естественО - потърси го.Нормално е да се подсигуриш,ако не да си търсиш друга компания .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Е па,обади се
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ми естествено :P

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично не бих се обадила.Според мен ако той наистина искаше да си с него на нова година щеше да ти се обади и да те потърси..има ли желание има и начин...все пак ти решаваш това си е моето мнение.А и добре ли познаваш така нареченият "супер сладур" или не?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Аз лично не бих се обадила.Според мен ако той наистина искаше да си с него на нова година щеше да ти се обади и да те потърси..има ли желание има и начин...все пак ти решаваш това си е моето мнение.А и добре ли познаваш така нареченият "супер сладур" или не?
    А ако тя иска да е с него, не може ли тя да му се обади?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Да,може да му се обади,ако иска.Аз изразих собственното си мнение и аз не бих се обадила поради факта,че не обичам да ходя където и да било с хора които не познавам добре,а тя определено не го пзнава след като дории и телефона му няма.Това си е мое мнение всеки има право на такова.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Да,може да му се обади,ако иска.Аз изразих собственното си мнение и аз не бих се обадила поради факта,че не обичам да ходя където и да било с хора които не познавам добре,а тя определено не го пзнава след като дории и телефона му няма.Това си е мое мнение всеки има право на такова.
    Така е, и аз не обичам да ходя с хора, които не познавам. Но ако съм мераклия нямам избор. Ама ти така го каза, че аз разбрах съвсем друго нещо...

Ако от сигурни източници знаеш, че не е някой трафикант, му се обади. xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    Град
    София
    Аз лично не бих му звъннала. Обаче на някой друг бих дала съвет да му звънне, така че - звънкай

Обади му се!

щом не ти е звъннал до сега може да си е променил решението .. аз лично не бих се обадила защото си мисля че ще е твърде нахално.. а и ако му се обадиш според мен едва ли ще може да ти откаже .. и през цялото време ако си по срамежлива ще се чувстваш сякаш се натрапваш..
    но това си е мое мнение..ти си решаваш
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    щом не ти е звъннал до сега може да си е променил решението ..
    Може пък да не и се е обадил,защото вече са решили,че ще са заедно.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен
    [b] хм понеже имам ясновидски способности от сега ти казвам , че след 2-3 седмици във раздел СЕКС[ ще има тема ... " Да ли съм бременна .. " апф ...

Град
    Враца
    Ако го харесваш - обади му се
    еlsy

еми и аз не бих се обадила... не знам... но определено не бих! в крайна сметка той те е поканил... има вариант все пак да те е поканил просто от любезност,а не защото наистина иска да отидеш (просто казвам,де.. ) В такъв случай е трябвало да ти е взел телефона най-малкото за да ти се обади! А пък ако ти му звъннеш.. какво ще му кажеш? Че си му издирила телефона... и той.. как ще се почувства? преследван? Не знам..аз не бих.. успех
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Мега фен
    аз пък на 99% бих се обадила. оставям 1% за ''не'', само защото не знам подробности по начина и повода, по който ти е предложил, все пак ако знаеш, че го е направил само от любезност, както каза момичето над мен, няма смисъл да се натрапваш. НО тъй като съм почти сигурна, че едва ли това е причината за поканата, ти казвам ЗВЪНКАЙ! няма смисъл да си пропиляваш шанса. успех
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    щом не ти е звъннал до сега може да си е променил решението ..
    Може пък да не и се е обадил,защото вече са решили,че ще са заедно.
    но според мен трябва да се потвърди все пак я е поканил преди 3-4 дена..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ми естествено :P
    +1
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Естественно ,че ако ти го искаш - се обади,ако следваш логиката да не си нахална ,трябва на никой да не се обаждаш на този свят ,обади се и си изкарайте весело

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Абее ко ти пука бе..дори и да си нахална мисля че даже до някъде ще му хареса защото ще види интерес :P нахално или не един ти е живота успех!

Podkrepqm

Град
    Благоевград
    +1 \/

Обади му се : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

По-добре ен го търси,нито го знаеш какъв е,нито нищо! А лошите неща стават бързо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си