- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moqta nevajmojna lubov
iskam samo da spodelq nqkade moqta istoriq zapo4nala nqkade predi mesec ...(L)
zapoznahme se v edin sait za zapoznanstva posle ot tam si pi6em v skaip toi e 1g po malak ot men az sam ot byrgas a toi ot ryse tolkova golqmo raztoqnie((( postoqnno si zvanim i se 4uvame po skaip i s kamera i po gsm .Toi mi kazva 4e me obi4a i az nego sega nqkoi 6te ni upreknat kak ne sme se vijdali a se obi4ame i az nemoga da otgovorq na tova imame silni 4uvstva eto go nai gOLEMIQ problem toi e tur4in i tehnite sa mu kazali bg moje no samo za gadje ne za pove4e
((( ina4e sme si izpra6ta li podaraci :P
sega neznam v kakvi otno6enie sme za6toto re6ihme da sme si pr prosto no pak postoqnno si pi6em v skaip mili dymi kato predi kato gadjeta no ne sme gadjeta i ne moga da go priema i obi4am samo kato priqtel ne6to sredno m*y fr i gadje za6to sadbata e jestoka to4no 6te namerq 4ovek da me obi4a i sega !!...
kakvo mislite vie va6iq komentar
е ти за кво 'повече' го искаш, ше се омъжваш ли за него?Първоначално написано от pepelq6kaaa
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да бе. Хем не сте се виждали, разстояние, туй-онуй, ама и за сватба мислиш.
да това щях да питам и аз.. а иначе аз съм строго против тия виртуалните връзки... как изобщо се хващате не мога да разбера... това е нереална! невъзможна ЛЮБОВ!Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Малко българи ли има в Бургас?!![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
+ 1Първоначално написано от Remini
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Нищо лошо няма да си бъдете приятели да си говорите да си пишете,да си изпращате подаръци,но да го имаш за гадже е малко странно.Друго си е човека който обичаш да е до теб,когато ти е тъжно да те гушне и така нататък,ако питаш мен огледай се за момчета от твоя град и започни на ново,разбирам че изпитваш силни чувства към него,но мисля че ще е по добре да сте просто приятели,това е моето мнение![]()
да всъщност ти к'во повече от приятелка искаш ?!![]()
![]()
лелеее,а в бургас колко хубави момчета имааа![]()
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Първоначално написано от Remini
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
добре не мога само да разбера ... малак ли е Бургас ? Русе е малък знамтолкова ли не можете да си намерите нещо от там
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
абе моми4е,съвземи се-толкова ли няма българи в твоя град та си тръгнала с турци да се зарибяваш и то толкова дале4е и то по скайпа
![]()
не ми казвай -ама той е уникален,няма друг като него-ти да не познаваш вси4ки мом4ета на земята![]()
ще се запознаеш с друг и ще имаш нормална ВРЪЗКА с него и ИСТИНСКА любов-защото ващо може и да е някакъв вид любов но не и истинска любов
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Tака .. като оставим на страна това, че е турчин .. Ти нали не мислиш, че ще се жениш за него ?! Какво е това" само като гадже, нищо повече"![]()
![]()
ti razkazva6 moqta istoriq,absolutno su6oto e i s men,i az su i vs e su6oto i az sum ot Bs,samo deto moq ne e ot Ruse
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да...не съм от БС ... ;(Първоначално написано от soul1199
+1Първоначално написано от kPuCkA
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Първоначално написано от MetalL
ne ti be mili4ko,stava6e vupros,4e az sum ot Bs,a ti ne si ot Ruse,4eti malko
![]()
![]()
ем да де..не съм от бс...нито от русе..ако бях от БС..нямаше да е така..Първоначално написано от soul1199
мисли с главата не с...знаеш
миличке![]()
![]()
ti si mnПървоначално написано от MetalL
i az sum ot Bs kazah be,a ne stava6e vupros za teb
![]()
omg
no vupreki tovo poly4ava6
![]()
абе..ние кога ше се женим?! утре идвам с каручкатаПървоначално написано от soul1199
да си готова
![]()
![]()
![]()
ami 6e te 4akam s neurpenie
![]()
![]()
ммм..напрао ми идва да запея "I believe I can fly.." xDПървоначално написано от soul1199
![]()
az puk nqma da peq
![]()
![]()
може би един танцПървоначално написано от soul1199
![]()
nqma da otkajaПървоначално написано от MetalL
a kakvo stana s moite snimki
nali mi obe6a
![]()