.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 274 от общо 274
    Тааакамм..... чукам си аз бившата на задна, а на нея да и дойде великата идея като го вадя да свършвам тя да се обърне за да и свърша на коремчето.....вадя го аз да свършвам и тя в този момент рязко се обраща като си вдига единия крак с идеята че ще мине над главата ми е оказа се че не успя да го дигне толко високо и ме цапна в мутрата толкова силно че паднах от леглото Гаф 2 пак със същия индивид лятно време август месц взели сме един чаршав и ще праим секс в гората....разполагаме се на една сянка и почваме..след около 10 минути се чуват някви си говорят и стреснати поглеждаме кой минава ии гледаме на приятелката ми брат и и някав негов френд минават на 20 30 метра от нас, аз се изчервих а тя позеленя добре че не ни видяха гаф 3 малко гадна историика която не искам да си спомням но ще я разкажа ще праим анален с бившата слагам аз един капут и почвам след 5 мин го вадя да видя кво е положението и гледам капута омацан с л...а махкам капута и почвам да си я чукам в сливката ... тук историята мълчи как отново оная ми работа е попаднала в задника на приятелката ми без да разбера и си я помпя аз и го вадя да свършвам и като го видях целия кафяв щях да получа масивен инфаркт и след това я питам -що не ми каза че е в задника ти ма ? и тя ми вика - ами помислих си че след като ме оправиш ще си го измиеш на чешмата
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Град
    plovdiv
    ами не мога да се сета за много... но има...слу4аи на гафове
    Този който 6те кажа не е сварзан с мен но ми е мн сме6ен.Докато моят приятел си правел 4икия и баба му влезнала в стаята... :Д каззала не6то тапо и излезнала.. :д
    Карам го веднаж да ме води в гората на разходка,разбира се с цел,отиваме там саблазнявам го аз...както и да е работата стана,но изникна не6то друго... група ловдйииски ку4ета се задават кам нас... ние само си грабнахме дрехите без да ги обли4аме... трагнхме да бягаме и излезнахме на един път...там пак минават коли....

:Д ужасТ такав срам...тогава..и са6тевременно голям смях.. след това..:Д
    Не съжалявай за хората от твоето минало. Има причина да не са в твоето бъдеще.

аз ще кажа кратно и ясно: един път обърках дупките защото беше тъмно и тя така изпища че ме заболяха ушите
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Цитирай Първоначално написано от TaniTa1993
    ами не мога да се сета за много... но има...слу4аи на гафове
    Този който 6те кажа не е сварзан с мен но ми е мн сме6ен.Докато моят приятел си правел 4икия и баба му влезнала в стаята... :Д каззала не6то тапо и излезнала.. :д
    Карам го веднаж да ме води в гората на разходка,разбира се с цел,отиваме там саблазнявам го аз...както и да е работата стана,но изникна не6то друго... група ловдйииски ку4ета се задават кам нас... ние само си грабнахме дрехите без да ги обли4аме... трагнхме да бягаме и излезнахме на един път...там пак минават коли....

:Д ужасТ такав срам...тогава..и са6тевременно голям смях.. след това..:Д
    бате, ако се научиш и да пишеш що годе правилно, цена няа да имаш
    I aM a pArTeyH аНиМаЛ

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Еми имала съм ама ме е срам да си призная
    Аз се досещам ама чакам да си признаеш
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    x3eme майките са напаст !!! :P

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

....

Ааааа НЕ,многоо се смях
    ...като му дойде времето и аз ще се разпиша
    ПЛОВДИВ

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Ами имала съм гафове.Веднъж се прибирам в нас,бях духала във входа на един пич и коленете ми яко червени и майка ми като ме видя,понеже бях с къса пола вика "Да не падна по стълбите".Най-конфузните ситуации са били като съм се изпускала след аналния секс
    В 90% от постовете си споменаваш как си дрискала. Аман! Рабрахме...

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    be praq si az sex s edna biv6a priqtelka i maika mi 4uka po vratata vikam ne vlizai,tq vika abe vlizam 4e mi trqbva6 za malko,vikam neeee ne vlizai ti kazvam tq pak abe vlizam iiiii nie burzo legnahme i se zavihme i tq kato vlezna samo pogledna kaza ne6to tupo i si izlezna
    И при мене майка ми влезе един път и така научи, че правя секс. И аз с целия ми мозък го подкарах на клишета: "Ама то не е тва, което си мислиш"...
    Е, баш тва беше.
    По-гаден начин то този да научи - няма!

Аз, ако така науча за дъщеря си, малееее....

Всички бащи ли сте такива ?

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от klient
    Чукам една съученичка анално..ама яка кучка ,а тя да имала разтройство и не ми каза...Сами се сещате как осра пейзажа...Тва съм го писал и в друга тема ,тъй ,че някой може и да го знаят случая!
    разкажи го по подробно ако може че мен ме възбужда..ако искаш пиши лс

смятайй

Град
    sofiq

Re: Секс гафове

Цитирай Първоначално написано от Kami92
    Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Знам ,че има такава тема ,но е мноооого стара ,тъй ,че ще пусна нова .
    Разкажете за свои секс гафове ,издънки или каквото се сетите подобно

Изпускала съм се след анален секс....
    Прави си клизма преди да почнеш ! ; D

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Ами пръднах до като ме местеше да се обънем
    е не...

Град
    sofiq
    .. .Значи , една моя приятелка вика у тях си цялата компания . . Отиваме нали и попадаме на следната гледка :Тя в кухнята с приятеля си са на задна , а един фр. на гаджето й снима . . Като ни видя , спряха и тя дойде до нас като ни пита дали искаме да правим оргия Всички се съгласиха освен мен и още едно момиче . . Е тука вече си е гафът : Т. ( момичето,което ни извика у тях ) заедно с приятеля си решиха да ни показват свои измислени пози . . мислеха , че всичко ще мине оК . .да ама не . . Като започнаха, от п*****а й почнаха да излизат газове или и аз незнам какво XD . . Някои се кефеха , а други се смяха като ненормални . . Пък приятеля й я оспокои с думите : Спокойно , де, това е само въздух . xDD

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Drogbaaa
    Във Вкъщи сме с гаджето!.И започнахме да се събличаме и вече сме се съблекли само гащичките останаха махам аз нейните после тя мойте.Момичето така се уплаши.!Викам и какво има тя вика леле ще ме скъсаш.!

Същата реакция беше и при мен , когато го правихме за 1-ви път xD

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от karriikk
    Като започнаха, от п*****а й почнаха да излизат газове или и аз незнам какво XD . . Някои се кефеха , а други се смяха като ненормални . . Пък приятеля й я оспокои с думите : Спокойно , де, това е само въздух . xDD
    И на мен ми се е случвало да ми излиза въздух от там като го извади доста е забавно...
    А иначе веднъж с моя леко потрошихме леглото не знам какво толкова стана, но беше леко сконфузно, след това смешно Изведнъж просто се счупи Но за сега нямам кой знае какви гафове... Като естествено не броим звънящите телефони и то точно в кулминационни моменти!
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Голям фен Аватара на azida
    Е обичайното - скъсан презерватив или да свърши върху влагалището

Голям фен Аватара на Slobbery
    Подновявам темата.

~

Мега фен Аватара на Rabalka
    Правя свирки на един пич и ми звъни телефона - майка.Вдигам аз,а той постоянно ми го бута в устата, а майка ми обеснява нещо,че щели да ходят с татко на гости и нямало да ги има, а аз само мхм,мхм и тя..."Хапвай спокойно, аз ти казах какво имах да ти казвам" и затвори.И момчето всичко чува и се залива от смях и вика"некултурно е да се говори с пълна уста".
    На един купон правя свирки на едно момче в една стая и нахълтват едно момче с едно момиче и "Опсс ще пречим ли?" и тоя им вика о не разполагайте се,ама те не останаха дълго за друга стая тръгнаха

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    то не е точно секс гаф
    един път с едно бивше гадже бяхме вкъщи и нашите си бяха у нас,а ние се боричкаме в моята стая гъделичкахме се и вдигахме доста шум като цяло и когато майка ми ни викна за вечеря каза "изразходвайте си енергията по друг начин или поне не когато с баща ти сме вкъщи", а ние избухнахме в смях и така и не можахме да обясним, че не правехме това, което тя си мислеше...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Без да искам и го бутнах в окото

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Drogbaaa Виж мнението
    Във Вкъщи сме с гаджето!.И започнахме да се събличаме и вече сме се съблекли само гащичките останаха махам аз нейните после тя мойте.Момичето така се уплаши.!Викам и какво има тя вика леле ще ме скъсаш.!
    И аз съм казвала това в малко по-различен вариант "леле ще ме пръснеш бе" ...като го видях и така се оцъклих.Иначе гаф майка ми ни завари докато го правехме .

Абе тя беше върху мен целувахме се звънна телефона :@ 1-път дойде върху мен и пак целуваме се звънна телефона ПАК :@:@ и на 3-тия път казах дай тоя шибан телефон и го изкл :Д:Д:Д

Голям фен Аватара на Slobbery
    Веднъж бившия ми ме изпращаше до нас,но не знам как стигнахме до това дали сме правили секс в асансьор..Не го бяхме правили и решихме да опитаме,та натиснахме стопа м/у етажите обаче сме се развихрили и явно някой от нас е написнал някое копче,че асансьора слезна един етаж по-надолу и една съседка ни видя... Жената така се втрещи,че до момента не ме поздравява хаха

~

Гафът с вакума и звука Също телефоните , те са най-редовни Приятелят ми ми се скара , че вдигам много шум , също един път го одрах много Срам , позор ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си