- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
Първоначално написано от Roland
егати филма а пича сигурно е цъкал WOW ili Cs ;d;d;;d
яхухаухах е не, разби ме това...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
хахах неееее.. CS май да бешеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
оф като се сетя и ...![]()
![]()
шматко не е CS,брат ти не играе CS... Злетак... Call of Duty беше!Първоначално написано от Passi0n
![]()
![]()
Станислава
Хахах ай ся се скарайте к'во е играл брат и.. важното е,че е било яко...Аз не моа се сетя за гафове.. което е странно..
Ама Бх...
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
С една мацка сме се разгорещили, тя на леглото с глава към вратата, аз отгоре нещо се потя, по едно време се изправям и тъкмо да го вкарам пак.... една приятелка влиза да каже лека нощ. Познайте какво видя, мацката гола по гръб а аз съм го натопорчил точно срещу влизащата в стаята през вратата. Гледа ме тя конфузно, изчервена.... а аз:
- Кажи душице...
Другия фал беше, като реших да се избъзикам, 10 минути отидох в нейната стая и ги хванах с нейното гадже![]()
хххх "Кажи душице"И си го държиш сигурно за да "вкараш" повече драматизъм,сякаш и викаш "Ти си следващата!"
![]()
Станислава
тцтцт при мене само гафове) щото аз си падам да го правя на вънка някаде
)
И че с една мадама такава неангажираща връзка имахме за сексче и виждаме се ние и се чудим де а го праим) и отиваме в морската там на едни пеки като сапаренца с изглед към морето
) и праим го там лизане секс туй онуй и аз тъй от време на време се надигам да гледам да няма зрители гледам на съседната пейка следващото като сапаренце още едни се награбили и се ебат
![]()
Пък с едно друго гадже в нейния вход ама долу на входната врата дето са пощите около 12 чеса вечерта и във входа тъмно (ако идваш от вънка нищо не се скива ко става вътре) и праим ний и гледам идва една бабка и дигам аз гащите и и отварям вратата таз кат поскочи сигурно инфаркт щеше да получи.
С едно друго гадже сме у тях, и майка й и братй също са там, само че в другата стая и тая мойта някои и звъни по тела и тя беше с една къса поличка и почвам да я лижа аз докат си говори по телаа в тая стая дето бяхме към нея има тераса свързана с кухнята кадето е майка й и че тя се разхождаше напред назад понея тераса
) пък знам ли може и да е надничала
![]()
Един друг път пък пак в туй гадже, аз отивам утях тя седнала да учи в кухнята и и казвам ай ми направиш една свирка, и почва сега тя и по едно време чуваме майка й се прибира и идва в кухнята и аз несварвам си го прибера и само блузата отгоре му премятам, и влиза майка й и пита ко праим, гаджето вика ми учим ко да праими излезе майкай от кухнята и си го прибрах
)
Другия път беше пред спортна зала на една пейка ми прави свирка таз същата и гледам аз по едно време има едни камери за наблюдение и са чудя сега тез камери бачкат ли небачкат лищото те се връткат наляво на дясно ама дали записват кой ги знае
и кавам на гаджето дай се прместим че май ни записаха
![]()
друго друго) а да туй беше скоро преди около 2 месеца имах една пак таква за сексче само, и няма де а го праим и викам дай ще идем в офиса ми дет бачкам има легло всичко си има и то късно 10 чеса някаде вечерта и прайм го ний аз съм заключил вратата ама по едно време чувам долу на паркинга колата на шефа алармата са вкл. апък той трябваше да си е утях и след малко няма 1 мин той вече на вратата и се мъчи да отключи, забравил нещо че дошъл си го вземе посреднощ.И му викам аз чакай заето е сега
) и са усети той за ко става дума и вика дай ми туй за което съм дошъл пък вий си продължавайте.
Уфф пък имах една случка направо незнам с един мангал.
Таман са готвим го правим с едно гадже на една скрита зад едни храсти пейка в морската свалила гащите тя надупила се таман ще й го вкарвам и нещешли от храстите изкача един магнгал.Ама там дето се беше скрил имаше една шуба с листа и той изглежда се надявал да гледа ама стъпал на тез листа и кат изшумяха изкочи от храстите ний станахме опраихми са и ония минава бавно пред нас, и гаджето кат вика дай си ножа сега ще го оправя тоз манго как си позволява да ни прекъсва,( щото аз тогава си носих едно ножче не кой знае колко голямо около 15 см само острието) и й казвам аз на нея, него е срам тоя манго що се издава кога друг път ще види секс наживо.
та ай стига толкова за сега) и други има ама много ви станаха
![]()
Ко ти пука беПървоначално написано от bqsnaa15
![]()
Ох, развеселихте ме... Но и се сетих, че при нас винаги има гафове (предимно от моя страна)...
Още от първия път се почна... Питаше ме през 2 минути как съм, добре ли съм, ако има нещо да спрем... След като на 5тия път му казах да престане, че ще го фрасна с нещо и той добре добре.. След 1-2 минути пак "Ама мило сигурна ли си, че си добре" и аз като избухнах в един смях... Не можах да се спра известно време..
Веднъж пак бяхме отишли на вилата му... А там леглата са с пружини и ми звъни по едно време телефона... Майка ми естествено.. Тя всеки ден ми звънеше по 1-2 пъти да ме чуе как съм, защото почти цялото лято не се бях прибирала в София... Бях при баба ми... Тя уцели точния момент... Обръщам се, протягам се и един мощен вик... и една огромна синка 2 месеца не можа да се махне... Беше наистина огромна и той "добре ли си добре ли си", аз насълзена вдигам телефона... Т'ва легло съм го проклинала след тоя случай.. После като се видях с наще и отидох с тях до морето... Трябваше да обяснявам тази синка, която се вижда под банския..
Веднъж става 10 и той ще ме закара с колата вкъщи... Бяхме у един негов приятел и по двойки гледахме "Здрач"![]()
Тръгваме ние... Ама по време на филма правихме всичко друго, но не и да го гледаме.. Аз рецитирах тихичко репликите ту на английски, ту на български... И като бяхме в колата само се спогледахме и отидохме на една полянка извън града... "Мило... в 10 и 30 трябва да съм в нас" .. И нали правим ние каквото правим, а колата е малко тясна.. На няколко пъти се удрях... Баща ми ми звъня 4 пъти.. Мазало беше...
Повечето пъти като се разлигавя и избухвам в някакъв смях... Особено като се случи първия път момента с въздуха и "пръцкването" и малко се изчервих и почнах да се хиля.. Докато продължим
Веднъж бяхме на една вила... До камината... Студ... Тракаха ми зъбите.. Дивана скърцаше... Но ние не сме се виждали 2 седмици и не можем да си устоим.. И пак к'во стана к'во не стана отидоха 4 часа... И в 5, малко преди да приключим, аз взех, че задрямах, щото бях толкова изморена и 2 не виждах, ма той май не разбра![]()
Има и още ма стига толкова![]()
Ами случвало се е пичката да се насере след анален секс.Последния ът беше с една от форума и като се насра гледаше като теле в железница.Иначе с голямо самочувствие беше ....
Вива канари...!!
да не е Alexandra93???Първоначално написано от KokoDjambo
bqh `ela `e skoro prajla analen i se nasrala
Баш тя лятото беше ...Първоначално написано от stelit0
Вива канари...!!
Освен,че понякога се смея..и аз не знам защо...друго няма
![]()
Сетих се за още една случка, нз дали спада към гафовете, за мене си е нещо нормално де... ама както и да е. Начи водя гаджето и нейна приятелка при един мой френд и аху иху, по ракия, по две..... стоплихме се. Хващам гаджето и в спалнята на майка му, да действам нали. Правим к'вото правим, на края аз бях по гръб и тя ми прави свирка. След 1 час секс... като почнах да хвърлям на всякъдеМацката имаше в косата, по лицето, а и беше гнуслива(аз какво да направя, да се дърпа по навреме). Сеир голям де, ама най-страшното че имаше по целия чаршаф. Нямаше как, мятам го в пералнята с малко Bonux, а мацката в банята да си я изкъпя. Toй после ме пита:
- Абе нямаше ли чаршафи тука?
- Еми имаше брат, ама ги пуснах за пране!
- ?!
- Не питай.....
Първоначално написано от straus
![]()
правя си секс с приятеля ми и майка му влиза в стаята![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от XXX_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ е важно да влагаш чувства ,
Важно е да чувстваш влага .
Т'ва за френската любов е убийствено..![]()
Най-лошото е когато има твоят партньор или сестра или брат.Деня започна най-банално.. Излизаме на кафе - Аз,Гаджето и сестра й и казвам, че можем да ходим у тях или у нас и тя каза да ходим у тях, защото е най-близко, а явно е имала в предвит нещо.Отидохме у тях и стана нещо страшно.Започнаха целувките и т.н., бяхме готови за секс..И нали такова некво правиме го и така до 00:00ч и след това някой отваря моментално вратата.Аз я таковам на задна, а това е сестра й която в същата вечер го е правила.
![]()
Ебахти смеха падна..
![]()
Беше ме качил на кухненския плот в тях и правим див секс,а над нас едни рафчета и докато ме клатеше една кутия пълна със захар пада от едно рафтче ,удря моя пич в главата и се разсипва по земята...На него джонга му излезе и чистихме захарта и се спукахме от смях!
Ам бях на един купон вчера с найй-добрите ми приятели и гаджето ми.. беше супер якото..но по едно време на нас двамата мн ни се прииска да правим секс, тъй като не бяхме в нас както казах ами в една приятелка,влязохме в първата стая.. правихме там квото правихмее.. той тъкмо ме беше надупил и в стаята влязоха почти всички... както казах бяхме с НАЙ–БЛИЗКИТЕ ни приятели ии според мен не би трябвало да се притеснявам, но ме е срам да ги погледн в очите.. гаджето ми ме съветва да не се притеснявам но не могаа.. като ги видя и навеждам главаа... ии е мн ГАДНО![]()
![]()
![]()