.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 274

ммм

ужасно тъпо му стана на гаджето ми...та правим си ние секс и аз съм по гръб и кво да прая-зяпам тавана и изцепвам нещо от рода на: ''мило,трябва да замажем тавана....''
    стана му ацки тъпо,а аз се смях като истеричка

Еми и аз се сетих за един гаф. Ние с моя се оправяме яко в неговата стая и да вземе брат му да реши да влезе в стаята,но слава богу бяхме заключени.Сигурно има и други гафове,но за този се сещам

Веднъж по време на секс ми се схвана крака. Ужас! Дамата охка и пъшка, ситуацията офсайт, а мен ме боли силно и ми идва да скоча от леглото. Опитах да сменя позата, още по-зле. Добре, че след минута отмина. Е, не съвсем, но можех да продължа. С облекчение изчаках да свърши.

Сичко започна на балкана докато обядвахме с моята приятелка и родителите ми и сестрами по време на къмпинг , приятелката ми реши да го правим на чист въздух докато сме на почивка .. както и да е . въпростното място беше палатката която ще нощуваме само аз и тя .. но не изчакахме до вечерта .. беше много топло дори и за планина,, следобед майка ми и една нейна фр която беше с нас слезнаха с колата до близкото село за кафе . а сестрами и баща ми играеха на таблаа .. ние с моята фр отидохме в нашта палатка ..всичко започна добре ,,, саблякохме се , възбудих е ,целувки ала бала . и затворихме вратичката на палатката. почнахме и изведнъж сменяме позата аз минавам отгоре.. със завъртането бутам палатката .. (падна поради простата причината че не съм много на ''ТИ'' със палатките и строежа им ) и пада върху нас .. във суматохата зада не ни видят баща ми и сестра ми ..стръгваме да се обличаме и аз замазах сичко в сперма по стените на палатката ,,, бехме се облечили и свалих тениската изчистих спермата по стените отвътре на палатката и излязох само по къси панталони със думите: В ТАЯ СРУТЕНА ПАЛАТКА Е АДСКИ ТОПЛО ..
    баща ми и сестра ми ме гледаха се едно сам някакъв пещерняк .. а приятелката ми отвътре се опитва да излезе от палатката скрила в дамската и чанта тениската с сперма и презарветива.. и вика ОТИВАМ ПО ЖЕНСКИ НУЖДИ В ГОРАТА аз се измях и отидох да си намеря друга тениска в багажа ..

като цяло това е

Ми в 6ти клас бяхме на екскурзия и бяхме на някаква "уш" дискотека ( в стола ) и долу беше супер тъпо и аз тръгнах да излизам и госпожата каза "който излезе ще си стой в стаята цяла вечер" и аз ядосано казах "оф пука ми там е по-добре" и тя каза "ми щом ти не искаш и този който е в една стая с теб отива" . С мен беше гаджето ми (беше от моя клас) и беше тъпо почнахме да се целуваме , да се гушкаме и накрая почна да се съблича . Направихме го , но не беше много хубаво щото беше първи път и много бързо се изхвърлих, а и нея я беше страх , щото нямахме презервативи . Правихме кфо правихме и влиза госпожата .. после идваха родителите ни (след екскурзията) ... щеше да ме кастрират (не в буквалния смисъл) .

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от monsej
    Веднъж по време на секс ми се схвана крака. Ужас! Дамата охка и пъшка, ситуацията офсайт, а мен ме боли силно и ми идва да скоча от леглото. Опитах да сменя позата, още по-зле. Добре, че след минута отмина. Е, не съвсем, но можех да продължа. С облекчение изчаках да свърши.
    Хахах аз съм момиче. И на мен тва ми се е случвало. Лятото....в една обедна почивка Правим секс с моя, аз бях под него....беше супер...ама изведнъж ми се схвана крака... Незнам кво да правя...да го спра ли...или не За щастие той се усети много навреме, че не мога да си помръдна целия крак и че умирам от болки и спря Дори ми направи страхотно масажче После си наваксахме.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MaRiJuAn
    Ми в 6ти клас бяхме на екскурзия и бяхме на някаква "уш" дискотека ( в стола ) и долу беше супер тъпо и аз тръгнах да излизам и госпожата каза "който излезе ще си стой в стаята цяла вечер" и аз ядосано казах "оф пука ми там е по-добре" и тя каза "ми щом ти не искаш и този който е в една стая с теб отива" . С мен беше гаджето ми (беше от моя клас) и беше тъпо почнахме да се целуваме , да се гушкаме и накрая почна да се съблича . Направихме го , но не беше много хубаво щото беше първи път и много бързо се изхвърлих, а и нея я беше страх , щото нямахме презервативи . Правихме кфо правихме и влиза госпожата .. после идваха родителите ни (след екскурзията) ... щеше да ме кастрират (не в буквалния смисъл) .

6 клас?!? Много млади бе, големи сте бързаци...

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Ами докато бившия ми приятел ми правеше френска любов, заспа
    АРЕ БЕЕ ЩЕ СЕ ПОбАРКАМ ОТ СМЕХХХ

ами веднъж правим си секс с моя и вече сме свършили аз легнала до него и си играя с неговия х** и гледам баба му минава през терасата и вратата широко отворена лято не сме завити... при което аз взимам одеалото завивам се започвам да се кикота а приятеля ми се облича отива при нея и и казва "ама дърто кфо зяпаш"

друг случай е когато счупихме на майка му леглото както си праихме секс и изведнъж потънахме на долу и се чудихме как да го управим и как да кажем на майка му

а това с бабата се повтори и това лято тази жена все на калъп ни хваща

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от MrBig
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    м айде да напиша с новата приятелка ... По-готино е с нея:

Значи 1 път бяхме у тях , в другата стая. Ама искахме да отидем при компютъра който е в другата стая, но трябваше да чакаме брат и да стане (той ще е 8ми клас) И се мяткаме , от 1ния фотьойл на другия и най-накрая се наместихме на дивана , точно зад брат и се намира. И чакаме , чакаме , онзи още играе Та минаха 5 мин и аз само я бъзикам "Ае де не можеш!" Става дума за френска Та копеленцето си играе и от време на време като го убият на играта се обърне за сек да каже 1-2 думи , за да знаем , че е жив Та 10 мин не го убиха гада и не се обръща , като някой статуя и аз постоянно и броя минутите до края на играта за да я дразна. Та най-накрая се разгневи и за секунда разкопча колани , ципове , всичко И почна ,но изведнъж брат и го убиха и копеленцето се обръща Не нацяло разбира се (може би защото не можа да го понесе ) , само успя да си извърти главата и гледа кака си наведена и "работи" , аз съм се облегнал с разкопчани гащи ... И веднага се обръща Бе направо му видях очите ... Като на забавен кадър беше И после леш смях ... Цял ден се смяхме ... Хем се смея , хем ми е кофти ... Как ще го погледна в очите Та брат и стана не се обърна да ни каже "Айде сядайте" , а се изниза тихичко без да ни погледне и доста време ни избягваше, повече сестра си де , все пак не живея у тях Аз се оправих и ние седнахме ... Та там вече и викам , ай ся продължението , ама нещо като на бъзик , ама И айде пак , но като се прибира майка и ... Забързана някаква , аз се чудя как да се оправям , бъркам кое как беше Та идва да вземе нещо , аз седя на топка и се правя , че гледам нещо Тя добре , че изчезна набързо , че да се оправя

И сега не се сещам за друго
    Пич смял съм от сърце като прочетох това !
    Хахахаха е тва е
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Цитирай Първоначално написано от bathory
    hating you makes me all warm inside : )

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    С бившата ми приятелка, на Нова Година. Пияни като кучета и двамата, купонът се разтури към 3 и нещо, щото опустушихме всичко като 10-те напасти...Лягаме ние в едната стая, а съквартирантката й с приятеля си в другата, и се разбираме на пияна глава след 15 мин секс (да си засичаме едва ли не) - в другата стая за новогодишен белот. И то се почна една...леле...дива история, чист пиянски секс и подвиквания - "Аре ве, имаме още 5 минути и в другата стая!", смях и лудница. И понеже ги дели една стена, доста от работите се чуват. Ние се усетихме, че ни остава още малко време и викам - дай да ускорим темпото Залогът голям - ако някой не е приключил, другите влизат и го изнасят Бе пияни глави, кво сме мислили... И тъкмо сме ускорили, вече сме на финалната пряка и леглото се продъни, ама брутално...откачиха му се отдолу едни скоби и направо падна цялото с оглушителен трясък. Ние някви изкорани, а от другата стая се чува момчето към момичето: "Я бягай ги виж тез, че май си ебаха майката!" - и чуваме стъпки, едвам сварих да се покрия, и тя също. Само влиза по няква хавлия увита и вика "Кво стана ве?!!" и се спуква от смях : "Хаа тез издъниха леглото!!!". Мега много се сконфузих...После се облякохме и ги бихме 3:0 на белот, а няма да кажа как се спи на издънено легло - почти на земята...Историята е 100 процента достоверна и 200 процента срамота
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Град
    [На Метри От Земята]
    ^ това злучи много сладко
    Просто аз

хахаха това с белота е уникално!

случка 1.
    спах с момче, на което му беше за първи път. бяхме на купон в приятелка и аз я помолих да отидем в спалнята. започнахме да правим секс и по едно време усещам някаква много хлъзгава течност между краката ми. помислих, че е свършил, но не беше. светнахме лампата и всичко беше в кръв от него, чаршафите също. стана голям смях, защото моята приятелка разбра, както и другите няколко човека на купона. момчето явно имаше чувство за хумор и също го прие много весело

случка 2.
    отиваме много пияни след дискотека в мое бившо гадже. в неговата стая правеха ремонт - мажеха стените и решихме да отидем в стаята на брат му (12г.), който беше извън града. съблякохме се голи и пристъпихме веднага към 69. лежахме на леглото, аз отгоре. в един момент вратата се отваря и брат му влиза, а аз с лице към него и заета с работата. не знаехме,че той се е върнал преждевременно и току що се прибрал от гости на негов приятел. той веднага затвори и изчака в хола, докато се облечем. така ме беше срам...после не стъпах повече в тях, но сега като се сетя ми е смешно

случка 3.
    имах приятел в казармата. той беше в друг град и аз с неговото семейство и приятели(ки) бяхме на свиждане. по едно време той ме дръпна настрана и ме заведе в някакво помещение, като каза, че в близкия час там нямало да влезе никой, защото той го бил уредил. аз бях малко скептична, но той настояваше, свали ми дънките, качи ме на една маса и започна да ме лиже. точно когато реши да си го вкара, влезе някакъв шапкар и веднага се развика. отново умрях от срам, докато се обуя дойде и още един, за щастие вече не можа да ме види гола. приятелят ми едва се разминал с наказание, а аз след месец скъсах с него

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    случка 1.
    спах с момче, на което му беше за първи път. бяхме на купон в приятелка и аз я помолих да отидем в спалнята. започнахме да правим секс и по едно време усещам някаква много хлъзгава течност между краката ми. помислих, че е свършил, но не беше. светнахме лампата и всичко беше в кръв от него, чаршафите също. стана голям смях, защото моята приятелка разбра, както и другите няколко човека на купона. момчето явно имаше чувство за хумор и също го прие много весело
    И каква е тази кръв от момчето ?

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    случка 1.
    ами при някой се къса оная тънката кожа под главичката.....че затова

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    случка 1.
    ами при някой се къса оная тънката кожа под главичката.....че затова
    Това би трябвало да е адски болезнено!! Предположих, че за това става въпрос, но доколкото съм запозната, не би трябвало да тече много кръв. Също така, този проблем може да се предотврати, ако се полагат правилните грижи за момчето докато е още бебе. Има си специални упражнения..

Преди 2-3 дни докато сме си в мойта стая с приятеля ми и си му правя френска любов мойта котка реши да ни гледа и тя да се учи . Друг гаф е пак докато си му правя на моя Френска любов в последния момент усещаме че майка идва и докато гаджето ми си вдигне дънките беше много бързо и кофти за него.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Повече от фен Аватара на LDto
    Ми моя гаф беше на 3ка.
    Значи аз и една фр и едно момче ша праим 3ка. И кат си я праим и та ми лиже зърната той си ма помпа и то пълна тишина нали и аз ко съм се приближила по близко да раклата над нас и се чува само идно БУМ БУМ БУМ. Ама ние си продължамваме и по едно време ме питат как съм и аз няква ОХХХХ Боли и избухваме в смях.

А този гаф е на едни фр и аз бях свидетелка.
    Значи 2да фр си се чекнат в другата стая я ние другите седим в хола и чоплим семки и по едно време се чука пищене викане и нещо от рода " не не ооо не не там" и аз си викам тоя я опрай от зад.АМА не бе така тя както била отгоре и се чекнала му го огънал. Той я ръчнал на криво и двамата илизат полуголи и викат "ЛЕД ЛЕД ЛЕД ДАЙ ТЕ ЛЕД" аз се хиля кат луда и го дърпам в къхнята.Той сяда на един стал аз бъркав в камерата за лед и през тва време го гледам и се заливам от смях в това време Стола Се чупи и ТОЙ ПАДА ПО ГЪЗ. аз вадя лед и вече се превивал от смях. с 300 зора му слагам леда и отпрашвам в хола с още лед.
    На следващия ден имах мусколна треска на стомаха.

Един път пък го правим с бившия в един негов фр и в това време една фр ми звъни и аз двигам и си говора ама съм си сложила калъфката на лицето и тя ма пита там с мити ли съм ама аз чувам с момиче ли си и викам не съм с момиче ма с него съм. А след това сме на дивана и така леко пикантно омачканме изгладените дрехи. И нещо вратата изкърца и аз подскачих.

Или пък с иден фр ша прайм секс и са чудим Къде И ае в Кайлъка през зимата (ПЛЕВЕН) и отиваме ние на камените животни там. и почваме да си го правем на пейките и то Пълнолуние и то точко към нас свети и няква групичка в тоз момент минава По край нас и ни гледат. Аз умрях от срам и веднага се оправех и тръгнах ме

Re: ммм

Цитирай Първоначално написано от aleksss807
    ужасно тъпо му стана на гаджето ми...та правим си ние секс и аз съм по гръб и кво да прая-зяпам тавана и изцепвам нещо от рода на: ''мило,трябва да замажем тавана....''

Re: ммм

Цитирай Първоначално написано от silversteinn
    Цитирай Първоначално написано от aleksss807

Горкото момче

P.S. Оправи си правописа.. пише се "адски"
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Setih se za edin gaf lqtoto si beshe... reshihme da probvame v banqta i kakto si se djaskahme ... grymna boilera Toka sprq i nemojehme da si go pusnem shtoto vhodnata vrata kliuchalkata reshi tochno togava da zaqde
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си