- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
да бе..вече в тоя Мол рядко се срешат различни екземпляри от тея..
Hacked!
Да обичаш значи да страдаш!
ми аз съм имала някои от най-често срещаните гафове
-телефона звани
-става вакум и излизат някои от страните звуци
Супер забавноПървоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
![]()
![]()
:P
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
izpotroila si im banqta (i guza ti)Първоначално написано от Vesetyyyy
![]()
тези ме разбихаПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
С едно бивше гадже бяхме спали вкъщи (аз живеех сама). Сутринта се събудихме и ни удари на нежности. От тях пък ни изби на възбуда и се сещате до къде се стигна. След малко обаче се звъни много настоятелно на вратата. Облякох си един халат и станах да отворя. Оказа се, че е комшията, който живее на долния етаж. (Да уточна, че е дърт, гаден, пенсионер.) Той само с един тъничък гласец каза:
-Абе, какви са тези размествания, които правите толкова рано? Някакви столове търкате, а ние още спим. Може ли да си местите мебелите малко по-късно?
Аз се изчервих, извиних се и затворих вратата. Когато казах на бившия се смяхме много.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
ROFL !!!![]()
![]()
![]()
![]()
друго е продавачка друго е баща и да ме гледа такаПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
..
беше отдавна но.. бяхме двама на вилата на баща ми,и нейния разбрал от някъде и на сутринта дойде да си я прибере![]()
![]()
Първоначално написано от niki7y
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
вие се смейте ама на мен не ми беше много смешно тогаваПървоначално написано от roksana_1
![]()
Nie sme na seloto na gadjeto mi s brat mu i gadjeto my i imashe samo v nashata staq TV i te pri nas (yjas) a na nas ni se pravi sex molih me gi da izlqzat ma te neshtat (gadovve) i moqt fr poneje mu hlopa nqkoq i dryga daska v glavata vika nie i pred vaze mojemi vqqrno toi po4na da me ebe pred tqh a az se zalasvam ot smqh i ve4e nz kvo da pravq dobre 4e beshe 4arshava az samo gledah da se zavivam da se ne vijda nishto i ops te nakraq izlqzaha ama malko kasno
beshe cirk i to golqm
![]()
Първоначално написано от lqlqllllq
Нещо ме съмнява тази история.... да сте почнали пред брат му и гаджето му.....
хахаха тука има някои постове дето просто могат да те уморят![]()
![]()
![]()
Някои са гледали повече филми.
Такам...гафът не е свързан с мен,но стана на един купон, на който бях свидетелка и умрях да се смея... слухайте... значи един пич беше решил да оправи мацката в тоалетната, нз защо точно там,нооо.... И ии ... и нали свършил и завързал презерватива и го завил в салфетка.. Да кажа,че беше много пиян и незнайно как презервативът със салфетката се оказал върху печката за готвене на майка му... и сега какво става... Ха ха ха тя пуска печката и представете си цялата печка беше с неговата сперма.. Лелеле е тва е гафът...Иначе моят гаф е един... правехме як секс и леглото просто не издържа а беше на крачета около 10 см и просто стана едно буффф и падна ама си продължихме
1.Един път с приятелката ми правиме секс,а парното точно за мене и без да искам си допрях голия guz до парното и изпищах![]()
2. пак с приятелката ми правиме секс и матрака изведнъж пропаднано си продължихме :P
6те6е да е яко да си пишете и годините, ама....
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Нямам такива гафове ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Боже....като видях,че и аз съм писал в темата ме хвана срамПървоначално написано от x3eme
.
Първоначално написано от Luda_do_poluda
Изпускала съм се след анален секс....![]()
кофти тръпкаПървоначално написано от Kami92