- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
еййй гафове колкото да искате!!!
1. бяхме на един купон и ще правиме секс в спалнята! само дето преди това някой идиот беше избил врата! таа се наложи да я залостим. и всичко по реда си тъкмо сме се рагорещили и изведнъж се чува бааам трес... и вратата пада и то върху един кашон с играчки! врявата която се вдигна беше ужасна та и двамата с приятеля ми подскочихме! посмяхме се много! той стана затвори врата но след 5 мин пак се чу дууум трес! това се случи още 5-6 пъти докато накрая просто оставихме вратата отворена
2. с бившето ми бяхме решили да изпробваме кожените белезници и каишки които му бяха подарили за рд-то. и тъкмо съм го завързала за леглото, завързала съм му и очите и правиме си секс и на нещо на шега си казахме че дори и майка му няма да го измъкне... след по малко от 2 мин майкаму му звани и казва "аз съм пред вратата ама съм си забравила ключовете отключи ми!!" еййй нямаше такъв смях!
3.веднъж правим секс на леглото ми ииии да се зъвъртим кой отгоре кой от доло и той се озова на земята!
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!