Тааакамм..... чукам си аз бившата на задна, а на нея да и дойде великата идея като го вадя да свършвам тя да се обърне за да и свърша на коремчето.....вадя го аз да свършвам и тя в този момент рязко се обраща като си вдига единия крак с идеята че ще мине над главата ми е оказа се че не успя да го дигне толко високо и ме цапна в мутрата толкова силно че паднах от леглото Гаф 2 пак със същия индивид лятно време август месц взели сме един чаршав и ще праим секс в гората....разполагаме се на една сянка и почваме..след около 10 минути се чуват някви си говорят и стреснати поглеждаме кой минава ии гледаме на приятелката ми брат и и някав негов френд минават на 20 30 метра от нас, аз се изчервих а тя позеленя добре че не ни видяха гаф 3 малко гадна историика която не искам да си спомням но ще я разкажа ще праим анален с бившата слагам аз един капут и почвам след 5 мин го вадя да видя кво е положението и гледам капута омацан с л...а махкам капута и почвам да си я чукам в сливката ... тук историята мълчи как отново оная ми работа е попаднала в задника на приятелката ми без да разбера и си я помпя аз и го вадя да свършвам и като го видях целия кафяв щях да получа масивен инфаркт и след това я питам -що не ми каза че е в задника ти ма ? и тя ми вика - ами помислих си че след като ме оправиш ще си го измиеш на чешмата