.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 274

Секс гафове

Знам ,че има такава тема ,но е мноооого стара ,тъй ,че ще пусна нова .
    Разкажете за свои секс гафове ,издънки или каквото се сетите подобно
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много
    - Какво е любовта?

Град
    в мечтите ти
    Нощното ми шкафче е точно до леглото и имам отгоре наи-различи нахвърляни работи.По време на секс съборихме нещо, мисля си "сигурно е нещо от моите неща, после ще го вдигна".След секса видях, че "нещото" е чисто новият му телефон. Вдигнах го бързо и незабелязано, мисля, че не се усети
    На стената до леглото ми сравнително ниско ми е нощната лампа.Какво му хрумна на моя (бившия) да се изправи на леглото и се удари доста силно в лампата.Той охка, че го боли, аз гледам, че лампата се е наклонила и му викам "олеле ще падне", неговият отговор-"мен толкова ме боли, ти за лампата мислиш".Не падна, де.
    По време на секс са ми тракали зъбите от студ, не знам дали разбра.
    Телефонът редовно звъни...И в повечето случаи се оказва мама-кога моята, кога неговата
    Сигурно има и други,но за момента не се сещам.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Сещам се само за това,че доста често ни се случва съседите да думкат по стената,защото сме много шумни

А веднъж дори бяха оставили бележка пред входната врата с надпис ".... Не искам да ставам свидетелка на маратоните ти" или нещо от сорта беше
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    be praq si az sex s edna biv6a priqtelka i maika mi 4uka po vratata vikam ne vlizai,tq vika abe vlizam 4e mi trqbva6 za malko,vikam neeee ne vlizai ti kazvam tq pak abe vlizam iiiii nie burzo legnahme i se zavihme i tq kato vlezna samo pogledna kaza ne6to tupo i si izlezna

1.Един път с бившия ми приятел ще правим секс и вече сме се награбили и чуваме че се отключва и изведнъж баща му натиска дръжката на вратата, аз пищя а бившия ми скача и му хлопва вратата,дивана се обръща а аз едва сварих да се облека и със скунфузената си физиономия слязах пред блока да доизчакам приятеля си!
    2. С приятеля ми ще правим секс и тъкмо почваме и леглото хлътна на едната страна,просто пропадна е ние си продължихме но беше доста забавно балансирането!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

x3eme майките са напаст !!! :P
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    znam znam osobeno moita e golqma napast

x3eme не само твоята майка е напаст ... и на гаджето ми майката е същата
    - Какво е любовта?

Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много
    .. нали е мн0го отворен

Град
    Ямбол
    Тема като за мене...
    С бившия ми веднъж го правихме под душа и се аз се хлъзнах и паднах брутално на земята...
    Или пък друг път без да исках се отпуснах на него и без да исках му прискрипах топките.

Колко съм гадна.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Na men mi se skuchi malko nepriaten gaf izprazniha v pusito po greshka ta se naloji da pia hapche

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Ако искаш мога да ти покажа.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Не искам ! Благодаря !
    - Какво е любовта?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ами докато бившия ми приятел ми правеше френска любов, заспа

Град
    Pleven
    1. v4era s moq fr kato go pravihme i poneje az bqh otgore i kato se druskah i to se 4uvashe edin pruckasht zvuk kogato ni se dopiraha telata i na nas mn smeshno ni stana

2. pak pri v4erashnite ni izpalnenia utqh,i nali nie sme v spalniata mu i trugvame da smenqne pozata ama az si udarih edinia krak na legloto mu shtoto to ima nekva izpuknala 4ast tam otstrani az se zalqh ot smqh

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    be praq si az sex s edna biv6a priqtelka i maika mi 4uka po vratata vikam ne vlizai,tq vika abe vlizam 4e mi trqbva6 za malko,vikam neeee ne vlizai ti kazvam tq pak abe vlizam iiiii nie burzo legnahme i se zavihme i tq kato vlezna samo pogledna kaza ne6to tupo i si izlezna
    И при мене майка ми влезе един път и така научи, че правя секс. И аз с целия ми мозък го подкарах на клишета: "Ама то не е тва, което си мислиш"...
    Е, баш тва беше.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    И при мене майка ми влезе един път и така научи, че правя секс. И аз с целия ми мозък го подкарах на клишета: "Ама то не е тва, което си мислиш"...
    Е, баш тва беше.
    da ama kato kaje6 "ne e tova koeto si misli6" nomera ne minava nali

Е, баш тва беше.
    По-гаден начин то този да научи - няма!

Аз, ако така науча за дъщеря си, малееее....
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Е, баш тва беше.
    По-гаден начин то този да научи - няма!

Аз, ако така науча за дъщеря си, малееее....

горко и на дъщеря ти
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Мойта научи по телефона ...аз овъртах много и тя реши ,че баща ми й изневерява ,а тогава беше на Гърция и искаше да си хваща веднага самолет да дойде да го разобличава ,но аз в крайна сметка събрах сили и й казах "Мами ... с М.... ходим отдавна ....тате не ти изневерява ,в мен е проблема" Тогава жената реши ,че съм тежко болна ,но аз й казах ,че тая болест е нелечима ,но ще живея
    - Какво е любовта?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ми... преди няколко дена с приятеля ми и компанията бяхме на хижа.. и към 12ч. отидохме в наща стая за да правим секс.. правим си ние кфот си правим ама нито сме заключили нито нищо иии по едно време без да сме чули някои влезна и вика айде де идваите да пиете ама като видя кфа е обстановката напусна на бързо и след като си свършихме отидохме

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Снощи с приятеля ми тъкмо се бяхме разгорещили и по едно време телефона ми звъни.И аз му викам "тва моя телефон ли беше"? И се наложи да прекъснем, и то си оказа че майка ми ми звъняла да се прибирам,и се наложи да си тръгна щот и баща ми , и аз щото секса беше точно 15 мин преди да ми звъннат

Град
    На Майната си xD
    да я целунеш и да свършиш,,,,и да си дадеш дънките да ти ги изпере

е тва много яко...човека много се е уморил...-

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Ами докато бившия ми приятел ми правеше френска любов, заспа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си