- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
Не се сещам за гафове.Само където всеки път си блъскам я глава я крак в шкафовете или в парното . . вчера правихме секс, майка ми ми звънна и ми вика какво правиш аз викам "Секс правя" тя вика "олее" там какво взе да разпрвя през това време моя приятел не спира и аз и викам "айдее ,затваряй по-бързо" ,той моя чул по-бързо /разбира само малко български/ и почна по-бързо и аз едвам се сдържам да не се развикамЕй такива простотии
ем при мен за ся е нямало гафове и се надявам за по нататък също да няма![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Шттт!Не говори така за нея!Първоначално написано от x3eme
![]()
Много си е добричка жената
![]()
А относно гафовете-не се сещам сега,но със сигурност е имало![]()
e ti toq gaf det napisah s koi misli6 e bilПървоначално написано от princesa_viki
ne pomni6 li kgato tq vleze![]()
Със сегашния ми приятел все още не сме правили секс,така че ще разкажа няколко историйки с бившия
1.Лятото бяхме на море с компанията в една вилаВсички отидоха на дискотека с изключение на нас двамата
Отидохме във вилата,облякохме си банските и ЦОП! в басейна
Целувки,милувки във водата и ХОП!-качи ме на двойния дюшек,който беше в вътре
Още малко целувки,милувки...Стигнахме до секса,но нещо явно се бяхме изместили в единия край й ... Хоп обратно във водата
Голям смях падна
![]()
2.Миналата зима бяхме с компанията в една хижа ... Ядене,пиене (както си му е реда) и по едно време му викам "Айде да се качим до горе" ... Качваме се ние в стаята,слагам на вратата една огромна бележка (формат А3 ако не се лъжа),на която пише "Не ни безпокойте!!!" и след около 40 мин. един приятел идва (без да почука,без нищо),влиза и вика "Абе Иво да си виждал дистанционното за ДВД-то"
![]()
... Идиота отначало даже не зацепи,какво правим
,но след 20-тина секунди мълчание каза "Ооо ама вие такова ... Абе е*ал съм ти дистанционното ... Приятно прекарване"
Добре,че бяхме завити иначе щях да го убия
3.Бяхме се събрали в апартамента на сестра му (която уж беше в Гърция) и след купончето останахме само дваматаи естествено започнахме да си се целуваме,гушкаме ... Стигна се до секс и точно,преди да изпитам върховния оргазъм чуваме как вратата се отваря и чуваме глас "Брат ми познай кой се прибра по-рано"
![]()
... Влезе тя в спалнята и ни гледа двамата завити,бельо навсякъде,а ние червени като домати и вика "Опааа май трябваше да се прибера със следващия автобус"
Последва истеричен смях от трима ни,след което тя отиде в другата стая и ни остави да се облечем на спокойствие
![]()
Сигурно е имало и други гафове,но в момента се сетих само за тези
П.П.Естествено не броя прекъснатите актове заради звънящи телефони![]()
Първоначално написано от XXX_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като имате проблеми с телефоните .. просто ги изключваите или спираите звукаНие винаги така правим после гледаме кой ни е търсил.. :P
правя го аз с бившата нали и аз съм отдоло,
по едно време звъни майка и и телефона и до главата ми и тя го вдига
почва да говори с майка си
и аз нали в първия момент спирам да се наприказват и да продалжаваме
ама викам f*ck it! и я почвам...![]()
![]()
и тя няква говори още с майка си ама пъшка и само "мамо ай после ще ти званна" и давай... вземи
![]()
Помня,ама не помня да е прекъснала нещо.Май бяхме приключили вечеПървоначално написано от x3eme
Не знам
![]()
Хахха на моя приятел вчера трябваше да му звъни заболекарката за час.. и тя пък жената звъна точно по време на секса.. и аз бях от горе че той имал мусколна треска и си давам аз от горе и тела му звъни и си говори със заболекарката и аз си давам и си му пъшкам кои знаи кфо си е помислила жената(не съм пъшкала силно ама се пак..)
ne bqhme prikliu4ili o6te ama kakto i da eПървоначално написано от princesa_viki
kato se setq pak mi stava sme6no
![]()
хах все ми звъни телефона....и аз нали дугнах щото ми беше една мн добра фр и прая секс и говоря и тя на др ден абе кво само пъшкаше![]()
малееееееее апък щях да си умра от срам мн време го прайхме вагинален и след тва каот го изкара за малко и се полъчи тва със въздуха малееее щях да умра от срам
о сетих се веднъж прайме си секс и на 5 метра от нас един фр мие чаши![]()
др пък си влизат и излизат от стаята а бее нямам думи...чувало се е и от др стая тва да няма деца да прайте![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Правим секс с моя обаче съм на един фотьоил.Застанала съм на 4-ри крака с лице към задната част и той си ме помпи...Обаче по едно време не знам какво стана ...тоя фотьоил като се наклони и докато се усетим се изтърсихме на пода и двамата.
Ние пък правихме секс,докато най-добрият му приятел беше в съседната стая на компа и онзи почна да клипва по телефонаПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
Доста интересни неща проетох...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от Misha91
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
emm praimm si sex nie oba4e az sum ot doluu i po edno wreme kak si izpraskah glawata.... toi sedii i se hili a az seda i se 4uda ot kef li da p16kam ili ot bolkata
![]()
![]()
ot top 10 ti si na 1-vo mqsto ;]Първоначално написано от palavka89
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
...
Верно са чудна работа.
Прибира се жената и гледа 14 годишна пръдла се шиба в леглото й със сина й. Ама по- свястно гадже от тва на къде?!
Представям си другите му гаджета кви са били.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Abe priqtel,4udq ti se ,6to samo obijda6??Hi4 ne podbira6,mi davai vsi4ko nared.Tuka seki razpravq nqkva izcepka i tva e,a ti ne6to ne moje6 da se sdarji6 mai...![]()
Първоначално написано от angellove
Еми приятел, до сега в цялата тема не бях обиждал никой макар, че прочетох кви ли не глупости (говоря за единични случаи, не всички).
Не обиждам всички, теб не съм те обидил.
Мда не издържам. Сега ми кажи, че избивам комплекси, защото вече получаваш оргазми като ми го кажат.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!