- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
Hahah mi ne,ne mi trqq da kazvam na nqkoi,4e e kompleksar,osven,ako ne sam zabelqzala,4e naistina e takuv.A ti se pozamisli malko - ne govorq li4no za sebe si,mn dobre zn,4e ne si me obidil li4no,prosto ti se 4udq,ot kade se ti idva taka da se izkazva6 za hora,koito ne poznava6...Puk i vij samo kak bez da sam ti kazala ne6to konkretno,ve4e si gotov da spori6 i ska4a6 vednaga.Misalta mi e,4e ne e nujno samo hrana da ima.
Първоначално написано от angellove
"Хранътъ прави борбътъ"
Както и да е. Опитвам се да спра, но не мога. Идва ми от вътре.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Чукам една съученичка анално..ама яка кучка ,а тя да имала разтройство и не ми каза...Сами се сещате как осра пейзажа...Тва съм го писал и в друга тема ,тъй ,че някой може и да го знаят случая!
разкажи го по подробно ако може че мен ме възбужда..ако искаш пиши лсПървоначално написано от klient
![]()
Същата ситуация само ,че на купон преди да вляза да служа(уча).И така и не ме оставиха да си свърша работата , гадняриПървоначално написано от sexita
![]()
Там ,където другите немогат !
ами поне два пъти съм го удряла с лакът в лицето без да искам...телефонът си ми звъни най-редовно докато правя секс..онова дето влиза въздух понякога и се чува един много гаден звук-случвало ми се е няколко пъти и после направо ми иде да потъна в земята от срам! друго какво...а да, веднъж правех секс с едно момче в неговата кола ,като аз съм отгоре и сме на седалката на шофьора, и преди той да свърши аз без да искам се допрях до кормилото ии натиснах клаксона и той милия много се стресна ..ужас направо..един път правехме секс в тях и аз си ударих главата в една лампа ,която беше на стената, а след това станах и се подхлъзнах докато излизах от банята и се пребих пред него-жалка гледка съм била..или пък тръгвам аз да му разкопчавам дънките и както много съм се разгорещила половин час не мога да му разкопчая колана-МОМЧЕТА МОЛЯ ВИ НОСЕТЕ ПО-РЯДКО КОЛАНИ.. мисля че докато правя секс съм един от малкото хора , при които ще станат толкова гафове..няма един път да е минало безпроблемно..![]()
...
Редовният номер при нас е да звънне телефон - той обикновено не вдига, но ако на мен ми звъни майка ми - вдигам и, щото иначе ще се паникьоса къде съм, що не вдигам и т.н
За някакъв сериозен гаф не се сещам, за сега никой не ни е хващал докато правим секс, нищо, че се е случвало у нас и у тях, докато има някого в апартамента..
Случвало се е и на купон да си правим некви екстри, докато на съседното легло лежи мъртво пияно момче..
Първият път, когато го направихме(в същия ден и тръгнахме)беше на РДто му, на вилата му горе на таванското помешение.. най-добрият му приятел, който спеше в стаята под нас описа ситуацията така "Горе все едно коне играеха мач"![]()
![]()
, ние лично бяхме малко под влиянието на алкохол, такаче..
Но аз не знаех, че сме така буйни хаха
Друго.. не се сещам..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Prav/a si,taka e.Първоначално написано от XXX_f
Po temata - 1 izcepka sam imala i tq daje ne be6e savsem po na6a vina - be6e 1 lqto i nie si go pravim na plaja nqkade kam 3,4 sutrinta da e bilo i uj be6e pusto,oba4e izvednaj ot nqkade izko4i 1 grupi4ka hora i ne samo ni vidqha,no i se sprqha i 1niq s cqlata si naglost,naso4il nqkvo fener4e v liceto mi i az gola leleeeAz qko pobesnqh de i im kazah da se razkarat,ama si be6e i konfuzno...
Първоначално написано от angellove
Ок, извинявай.Първоначално написано от karoli_94
What happens to me ?!
--------------
predi malko se setih za o6te edin gaf koito bqh zabravil![]()
sus edna biv6a priqtelka bqhme u tqh vuv hola i vsi4ko vurve6e OK dokato ne me prati do neinata staq za prezarvativ a puk nie bqhme v hola
trugvam az oba4e v koridora ima edna vrata a tq cqlata stuklena a puk na si4koto otgorei i tumno i az ne q vidqh...i treeees to4no v neq![]()
sabudihme vsi4ki a tq gorkata se oblqkvla naburzo v hola i trugnala da obqsnqva na tehnite 4e e stanalo slu4aino udara vuv vratata![]()
Оо на мен два пъти ми се е случвало да се блъскам в стъклени врати на магазини(това няма нищо общо със секс, ама се сетих)Първоначално написано от x3eme
Продавачките после гледат много злобно.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Споко, на жените им е навик да го правят тва.
--------------
И на теб ти се е случвало нали.![]()
--------------
Ее ест че ми се е,ама не е навиквие се едно не гедате злобно..
![]()
![]()
![]()
Аз говорех за удрянето във витрини.
Но и другото си е вярно, да.
--------------
![]()
охх бе
за витрини не,но със стълбовете по улицата често имаме контакт
То затова думата "шматка" е от женски пол.
Walk with me now, fly with me later...
При мен пък гафове бог дал..нашите са ни прекъсвали милион пъти..обаче най-гадното беше когато отидохме на вилата му..всичко беше тип топ,изкарвахме си супер докато не започнаха да прииждат приятелите му с някви тъпи реплики от сорта на "къде са кърпите,че искам да си измия краката" и сякви такива..Дойде време да си ходят и ние супер щастливи че ще си продължим...качваме се махаме дрехите и хоп на мен ми дошло..егати![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
stiga spamihte temata ebati![]()
Първоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Веднъж в Мола една путарана толкова беше навирила носа, че щеше да събори вратата на аптеката.
Няма такъв смях после, сигурно целия Мол ни чу.
Едит: Сори, спирам да спамя.
Едит2: Някой забеляза ли, че се извиних цели 2 (два) пъти ?!
--------------