.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 274
    Град
    Дълбините на канала :D
    да бе..вече в тоя Мол рядко се срешат различни екземпляри от тея..

Hacked!
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен Аватара на galu6a
    ми аз съм имала някои от най-често срещаните гафове
    -телефона звани
    -става вакум и излизат някои от страните звуци

Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много
    Супер забавно :P
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

Цитирай Първоначално написано от Vesetyyyy
    Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много
    Супер забавно :P
    izpotroila si im banqta (i guza ti)

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Със сегашния ми приятел все още не сме правили секс,така че ще разкажа няколко историйки с бившия

1.Лятото бяхме на море с компанията в една вила Всички отидоха на дискотека с изключение на нас двамата Отидохме във вилата,облякохме си банските и ЦОП! в басейна Целувки,милувки във водата и ХОП!-качи ме на двойния дюшек,който беше в вътре Още малко целувки,милувки...Стигнахме до секса,но нещо явно се бяхме изместили в единия край й ... Хоп обратно във водата Голям смях падна

2.Миналата зима бяхме с компанията в една хижа ... Ядене,пиене (както си му е реда) и по едно време му викам "Айде да се качим до горе " ... Качваме се ние в стаята,слагам на вратата една огромна бележка (формат А3 ако не се лъжа),на която пише "Не ни безпокойте!!!" и след около 40 мин. един приятел идва (без да почука,без нищо),влиза и вика "Абе Иво да си виждал дистанционното за ДВД-то" ... Идиота отначало даже не зацепи,какво правим ,но след 20-тина секунди мълчание каза "Ооо ама вие такова ... Абе е*ал съм ти дистанционното ... Приятно прекарване" Добре,че бяхме завити иначе щях да го убия

3.Бяхме се събрали в апартамента на сестра му (която уж беше в Гърция) и след купончето останахме само двамата и естествено започнахме да си се целуваме,гушкаме ... Стигна се до секс и точно,преди да изпитам върховния оргазъм чуваме как вратата се отваря и чуваме глас "Брат ми познай кой се прибра по-рано" ... Влезе тя в спалнята и ни гледа двамата завити,бельо навсякъде,а ние червени като домати и вика "Опааа май трябваше да се прибера със следващия автобус" Последва истеричен смях от трима ни,след което тя отиде в другата стая и ни остави да се облечем на спокойствие

Сигурно е имало и други гафове,но в момента се сетих само за тези

П.П.Естествено не броя прекъснатите актове заради звънящи телефони
    тези ме разбиха
    Bring it on baby.. I taste good!

С едно бивше гадже бяхме спали вкъщи (аз живеех сама). Сутринта се събудихме и ни удари на нежности. От тях пък ни изби на възбуда и се сещате до къде се стигна. След малко обаче се звъни много настоятелно на вратата. Облякох си един халат и станах да отворя. Оказа се, че е комшията, който живее на долния етаж. (Да уточна, че е дърт, гаден, пенсионер.) Той само с един тъничък гласец каза:
    -Абе, какви са тези размествания, които правите толкова рано? Някакви столове търкате, а ние още спим. Може ли да си местите мебелите малко по-късно?
    Аз се изчервих, извиних се и затворих вратата. Когато казах на бившия се смяхме много.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    predi malko se setih za o6te edin gaf koito bqh zabravil
    sus edna biv6a priqtelka bqhme u tqh vuv hola i vsi4ko vurve6e OK dokato ne me prati do neinata staq za prezarvativ a puk nie bqhme v hola
    trugvam az oba4e v koridora ima edna vrata a tq cqlata stuklena a puk na si4koto otgorei i tumno i az ne q vidqh...i treeees to4no v neq
    sabudihme vsi4ki a tq gorkata se oblqkvla naburzo v hola i trugnala da obqsnqva na tehnite 4e e stanalo slu4aino udara vuv vratata
    Оо на мен два пъти ми се е случвало да се блъскам в стъклени врати на магазини(това няма нищо общо със секс, ама се сетих) Продавачките после гледат много злобно.
    друго е продавачка друго е баща и да ме гледа така

sus edna biv6a priqtelka bqhme u tqh vuv hola i vsi4ko vurve6e OK dokato ne me prati do neinata staq za prezarvativ a puk nie bqhme v hola
    trugvam az oba4e v koridora ima edna vrata a tq cqlata stuklena a puk na si4koto otgorei i tumno i az ne q vidqh...i treeees to4no v neq
    sabudihme vsi4ki a tq gorkata se oblqkvla naburzo v hola i trugnala da obqsnqva na tehnite 4e e stanalo slu4aino udara vuv vratata
    Оо на мен два пъти ми се е случвало да се блъскам в стъклени врати на магазини(това няма нищо общо със секс, ама се сетих) Продавачките после гледат много злобно.
    ..

беше отдавна но.. бяхме двама на вилата на баща ми,и нейния разбрал от някъде и на сутринта дойде да си я прибере

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    ..
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    ..
    вие се смейте ама на мен не ми беше много смешно тогава

Nie sme na seloto na gadjeto mi s brat mu i gadjeto my i imashe samo v nashata staq TV i te pri nas (yjas) a na nas ni se pravi sex molih me gi da izlqzat ma te neshtat (gadovve) i moqt fr poneje mu hlopa nqkoq i dryga daska v glavata vika nie i pred vaze mojem i vqqrno toi po4na da me ebe pred tqh a az se zalasvam ot smqh i ve4e nz kvo da pravq dobre 4e beshe 4arshava az samo gledah da se zavivam da se ne vijda nishto i ops te nakraq izlqzaha ama malko kasno beshe cirk i to golqm

Цитирай Първоначално написано от lqlqllllq
    Nie sme na seloto na gadjeto mi s brat mu i gadjeto my i imashe samo v nashata staq TV i te pri nas (yjas) a na nas ni se pravi sex molih me gi da izlqzat ma te neshtat (gadovve) i moqt fr poneje mu hlopa nqkoq i dryga daska v glavata vika nie i pred vaze mojem i vqqrno toi po4na da me ebe pred tqh a az se zalasvam ot smqh i ve4e nz kvo da pravq dobre 4e beshe 4arshava az samo gledah da se zavivam da se ne vijda nishto i ops te nakraq izlqzaha ama malko kasno beshe cirk i to golqm

Нещо ме съмнява тази история.... да сте почнали пред брат му и гаджето му.....

хахаха тука има някои постове дето просто могат да те уморят

Някои са гледали повече филми.

lqlq

Такам...гафът не е свързан с мен,но стана на един купон, на който бях свидетелка и умрях да се смея... слухайте... значи един пич беше решил да оправи мацката в тоалетната, нз защо точно там,нооо.... И ии ... и нали свършил и завързал презерватива и го завил в салфетка.. Да кажа,че беше много пиян и незнайно как презервативът със салфетката се оказал върху печката за готвене на майка му... и сега какво става... Ха ха ха тя пуска печката и представете си цялата печка беше с неговата сперма.. Лелеле е тва е гафът...Иначе моят гаф е един... правехме як секс и леглото просто не издържа а беше на крачета около 10 см и просто стана едно буффф и падна ама си продължихме

Град
    Sofia
    1.Един път с приятелката ми правиме секс,а парното точно за мене и без да искам си допрях голия guz до парното и изпищах

2. пак с приятелката ми правиме секс и матрака изведнъж пропадна но си продължихме :P

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    6те6е да е яко да си пишете и годините, ама....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Нямам такива гафове ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Боже....като видях,че и аз съм писал в темата ме хвана срам .

Re: Секс гафове

Знам ,че има такава тема ,но е мноооого стара ,тъй ,че ще пусна нова .
    Разкажете за свои секс гафове ,издънки или каквото се сетите подобно

Изпускала съм се след анален секс....

... Нямам гафове за моя радост

Мега фен Аватара на EarthShaker

Re: Секс гафове

Цитирай Първоначално написано от Kami92
    Знам ,че има такава тема ,но е мноооого стара ,тъй ,че ще пусна нова .
    Разкажете за свои секс гафове ,издънки или каквото се сетите подобно

Изпускала съм се след анален секс....
    кофти тръпка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си