Цитирай Първоначално написано от kris4ann
Всички отговори изчетох но един като един случай от моите гафове не видях ...
с моито гадже когато бях на 15-16 години и сега седа си на компа и той гледа там кво пиша, защото си пишех с един бивш и той малко се раздразни и ме вдигна и ме махна от компютара и сяда на едното легло и ме слага върху него да седна и аз си сядам и почваме да се гушкаме, целуваме .. и чуствата прераснаха в нещо повече щот на него му стана и ме попита дали искам да правим секс ..ама хич исключихме че отвън на двора у нас неговите родители , моите и още едни приятели там на майка се бяха сабрали на "следобедно кафе" и си говорат там обаче щорите не ни бяха пуснати и ние вътре си консумираме връската и само майка ми там да се хвали с новите и цветя дето бяха наредени на моя прозорец от външна страна им ги показала ама ние хич не сме ги видели и само някои чука на прозореца и ние и двамата с някви физиономии ги гледаме от вътре ама аз веднага станах да пусна щорите и после като излезнахме на вън че отиваме на кафе и почнаха да ни базикат бащите ни щтот майка им беше казала апък майка ми и неговата майка ни гледат някак станно и за край майка ми не ми говори цели 3 дена апък баща ми ме разпитваще как беше кфо стана колко му е ... ужаассс!!!!!

Тфа съм го гледала някъде..