случка 1.
спах с момче, на което му беше за първи път. бяхме на купон в приятелка и аз я помолих да отидем в спалнята. започнахме да правим секс и по едно време усещам някаква много хлъзгава течност между краката ми. помислих, че е свършил, но не беше. светнахме лампата и всичко беше в кръв от него, чаршафите също. стана голям смях, защото моята приятелка разбра, както и другите няколко човека на купона. момчето явно имаше чувство за хумор и също го прие много весело

случка 2.
отиваме много пияни след дискотека в мое бившо гадже. в неговата стая правеха ремонт - мажеха стените и решихме да отидем в стаята на брат му (12г.), който беше извън града. съблякохме се голи и пристъпихме веднага към 69. лежахме на леглото, аз отгоре. в един момент вратата се отваря и брат му влиза, а аз с лице към него и заета с работата. не знаехме,че той се е върнал преждевременно и току що се прибрал от гости на негов приятел. той веднага затвори и изчака в хола, докато се облечем. така ме беше срам...после не стъпах повече в тях, но сега като се сетя ми е смешно

случка 3.
имах приятел в казармата. той беше в друг град и аз с неговото семейство и приятели(ки) бяхме на свиждане. по едно време той ме дръпна настрана и ме заведе в някакво помещение, като каза, че в близкия час там нямало да влезе никой, защото той го бил уредил. аз бях малко скептична, но той настояваше, свали ми дънките, качи ме на една маса и започна да ме лиже. точно когато реши да си го вкара, влезе някакъв шапкар и веднага се развика. отново умрях от срам, докато се обуя дойде и още един, за щастие вече не можа да ме види гола. приятелят ми едва се разминал с наказание, а аз след месец скъсах с него